تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1126 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان من دو تا هارد دارم یکی IDE 40 گیگ یکی هم ساتا 500
    این 40 ــه مشکلی نداره و ویندوز رو اون نصبه ولی وقتی ویندوز بالا میاد وقتی میرم داخل 500 کلا هارد میپره یعنی درایو های 500 میره فقط درایو های 40 میمونه ، وقتی سیستم رو خاموش میکنم کابل 500 ـه رو میکنم دوباره وصل میکنم بالا مید ولی بازم مثل قبل میشه!
    هارد هم مکستوره ، مشکل از چیه؟ حل شدنی هست؟ گارانتی شامل میشه؟ امکان داره اطلاعاتم پاک شه؟ و اینکه خودم نمیتونم کاری کنم؟
    لطفا کمک کنید ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هارد لپ تاپم 640 گیگه.یه مشکلی باهاش دارم اینه که چند روز پیش خیلی خیلی کند شده بود که نه ویندوز بالا میاورد نه ویندوز نصب میکرد و نه رو safemode بالا میومد.هارد رو از لپ تاپ در آوردم به کامپیوتر خونگیم وصل کردم.کل درایوارو باز میکرد به غیر از c که میگفت باید فرمت کنی.فرمت کردم و لپ تاپ شناختش و ویندوز نصب کردم دیشب که گذاشتم واسه ریکاوری دوباره اونطوری شد و مجبور شدم دوباره همون کارای قبل رو بکنم.کسی میدونه مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه gilaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این 40 ــه مشکلی نداره و ویندوز رو اون نصبه ولی وقتی ویندوز بالا میاد وقتی میرم داخل 500 کلا هارد میپره یعنی درایو های 500 میره فقط درایو های 40 میمونه ، وقتی سیستم رو خاموش میکنم کابل 500 ـه رو میکنم دوباره وصل میکنم بالا مید ولی بازم مثل قبل میشه!
    هارد هم مکستوره ، مشکل از چیه؟ حل شدنی هست؟ گارانتی شامل میشه؟ امکان داره اطلاعاتم پاک شه؟ و اینکه خودم نمیتونم کاری کنم؟
    لطفا کمک کنید ممنون
    سلام دوست عزيز مدل هاردت چيه؟؟سري 7200/11 اگه باشه مشكل از هاردت
    هارد منم 160 سري 7200/11 هستش مشكلي مشابه هارد شماست
    اگه اين سري نباشه احتمالش هست كه ويروسي باشه ! لطفا مدل هاردت رو ذكر كن ؟

4. این کاربر از gilaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من هارد لپ تاپم 640 گیگه.یه مشکلی باهاش دارم اینه که چند روز پیش خیلی خیلی کند شده بود که نه ویندوز بالا میاورد نه ویندوز نصب میکرد و نه رو safemode بالا میومد.هارد رو از لپ تاپ در آوردم به کامپیوتر خونگیم وصل کردم.کل درایوارو باز میکرد به غیر از c که میگفت باید فرمت کنی.فرمت کردم و لپ تاپ شناختش و ویندوز نصب کردم دیشب که گذاشتم واسه ریکاوری دوباره اونطوری شد و مجبور شدم دوباره همون کارای قبل رو بکنم.کسی میدونه مشکل چیه؟
    سلام دوست عزيز
    ببين اين كارا رو انجام بده احنمال داره درست بشه
    اول هارد رو روسيستم ديگه فرمت كن و با اسكن ديسك خود ويندوز يه بار به طور كامل اسكنش كن اگه درست نشد برو به مرحله بعد
    ويندوز دوباره عوض كن وقتي نصب وين تمام شد. روي هيچ درايوي اصلا كليك نكن !!! مگر اينكه در حالت اكسپلورر بازش كني !چون احتمال داره ويروسي باشه و دوباره مثه قبل بشه!!وقتي نصب وين تموم شد قبل از هر كاري نود 32 رو نصب كن و بعد از آپديت كل هارد رو ويروس كشي كن.نتيجه رو هم لطفا گزارش كن
    موفق باشي
    Last edited by gilaki; 07-05-2012 at 13:25.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

لطفا کمک کنید ممنون
    هارد شما 100% از سری هارد های مشکل دارد باراکودا 11 میباشد.

در این تاپیک به مشکلات این هارد ها از سوی فریمور اشاره و راهنمایی شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که با هایپر ترمینال انجام بدی باز هم احتمالش هست که ایم حالت واسش پیش بیاد.

با پی سی 3000 فریمور تعوض میشه {نرم افزاری} و مشکل هارد کاملا برطرف میشه.

7. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ببين اين كارا رو انجام بده احنمال داره درست بشه
    اول هارد رو روسيستم ديگه فرمت كن و با اسكن ديسك خود ويندوز يه بار به طور كامل اسكنش كن اگه درست نشد برو به مرحله بعد
    ويندوز دوباره عوض كن وقتي نصب وين تمام شد. روي هيچ درايوي اصلا كليك نكن !!! مگر اينكه در حالت اكسپلورر بازش كني !چون احتمال داره ويروسي باشه و دوباره مثه قبل بشه!!وقتي نصب وين تموم شد قبل از هر كاري نود 32 رو نصب كن و بعد از آپديت كل هارد رو ويروس كشي كن.نتيجه رو هم لطفا گزارش كن
    موفق باشي
    مورد اول رو خودمم میخواستم تست کنم ولی هارد دیگه ای ندارم که از اطلاعاتم بکاپ بگیرم.در مورد گزینه دومتون فکر نمیکنم ربطی به ویروس داشته باشه.چون ویروس برای ویندوزه.من حتی از خارج ویندوز هم نمیتونستم ویندوزی نصب کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

راهنمایی که دوست عزیزمان کردند را انجام بدهید د غیر این صورت میتونه از سکتور های خراب باشه که راه حل داره.

hdd regenerator

10. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مورد اول رو خودمم میخواستم تست کنم ولی هارد دیگه ای ندارم که از اطلاعاتم بکاپ بگیرم.در مورد گزینه دومتون فکر نمیکنم ربطی به ویروس داشته باشه.چون ویروس برای ویندوزه.من حتی از خارج ویندوز هم نمیتونستم ویندوزی نصب کنم.
    دوست عزيز نيازي به بك آپ نيس شما همو ن درايو سي رو روي سيستم ديگه به طور كامل اسكنش كن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزيز نيازي به بك آپ نيس شما همو ن درايو سي رو روي سيستم ديگه به طور كامل اسكنش كن
    من که کلا فرمتش کردم.اگه ویروس هم داشت پاک شد.دیگه برای چی اسکن کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

یکی میشه بگه کلا بد سکتور چیه؟چطوری بفهمیم هاردمون بد سکتور داره یا نه؟و چه مشکلاتی داره؟
    وقتی که شما سیستم را با کلید ریستارت کیس ریست میکنیدبدون هیچ هماهنگی با هارد سیستم ریستارت میشه و این باعث میشه تا هارد دستور این رو نداشته باشه تا هد رو رو جمع کنه و کنار بکشه به خاطر همین روی مدیا{دیسک} کشیده میشه.

و همینطور وقتی که سیستم هنگ میکنه خاموش و ریستارت میکنید هم اسیب جدی میباشد.

و همینطور هارد روشن با کوچکترین ضربه ایجاد بدسکتور میشه.

قطع شدن برق که در ایران مخصوصا در تابستان عادی است.

وقتی بدسکتور ایجاد میشود در ان قسمت {فرورفتهگی ایجاد میشود} نمیتوان اطلاعاتی قرار بگیرد.

و اگر این حالت در درایو سی باشد به تعداد 1 2 یا3 امکان این را دارد که سیستم ویندوز بپرونه و ایجاد بلو اسکرین{صفحه ابی} و هنگ سیستم و .. باشد.

بدسکتور را هر چه دیر تر اقدام به رفعش کنید خطرساز تر میشود. زیرا یک سکتور سالمی که خراب میشه به سکتور های جلویی خود هم اسیب میرساند.

با نرم افزارهای مثل hdd regenerator و ... که من تاکید زیادی روی این نرم افزار دارم میشه رفع بدسکتور{ترمیم سکتور} نمود و اگر هارد دیسکس بدسکتور شدید داشته باشه در صورتی ارزش داره روش کار بشه که اطلاعات مهم داشته باشه و نیاز به جراحی مدیا باشد.

14. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •