تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 434 از 2403 اولاول ... 3343844244304314324334344354364374384444845349341434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه شما بودید، بین 512 نامحدود اندیشه و 128 محدود اندیشه که سرعت تشویقی داره کدوم رو انتخاب می کردید؟، کدوم یکی یهتره؟
    باتشکر

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه شما بودید، بین 512 نامحدود اندیشه و 128 محدود اندیشه که سرعت تشویقی داره کدوم رو انتخاب می کردید؟، کدوم یکی یهتره؟
    باتشکر
    من 512 نامحدود رو انتخاب میکردم چون با اون سرعت که درسته کمتر از محدود ها هست ولی در طول روز به راحتی میشه دانلود کرد و خیلی بیشتر میشه برای دانلود ازش استفاده کرد

3. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من 512 نامحدود رو انتخاب میکردم چون با اون سرعت که درسته کمتر از محدود ها هست ولی در طول روز به راحتی میشه دانلود کرد و خیلی بیشتر میشه برای دانلود ازش استفاده کرد
    512 نامحدود قیمتش وحشتناک بالاست با این پول میتونین چند ماه 128 محدود بگیرین ولی اگه پولش مسئله ای نیست 512 نامحدود بهتره خیلی بیشتر میشه دانلود کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    باتشکر
    سرعت 512 نامحدود رسما همون 64 کیلو بایت هست و فوقش تا 80 کیلو بایت بالا بره . اما به نظرم قیمتش توجیه منطقی نداره مگه اینکه کافی نت داشته باشین یا ازش استفاده تجاری کنین ... یعنی هزینش جبران بشه .
    من شخصا با توجه به سرعت تشویقی سرویس حجمی اگه پول هم داشته باشم نمیرم 512 نامحدود بگیرم اونم با اون قیمتای غیر واقعی سر گردنه !!! به نظرم قیمتی که سرویسای نامحدود دارن ( بجز سرویس 128 نامحدود ) همشون کاذبه و اصلا معقول نیست . حتی اگه بگیم چون اینجا ایرانه قیمتای نامحدود اینجورین !!! چرا قیمت 512 نامحدود باید 5 برابر 128 نامحدود باشه ؟؟؟؟؟؟!!!!حتی همین قیمتای سرویسای محدود هم هنوز نامعقوله ... چه برسه که برا سرعت 512 بخوان ماهی 200 دلار از آدم بگیرن ! از نظر مقایسه با قیمت کشورهای دیگه که مسخرست !!!! اگه به یه اروپایی بگیم برا سرعت 512 ماهی 200 دلار باید بدیم بهمون میخنده !
    فعلا سرعت 128 محدود هم که از 512 نامحدود بالاتره ! پس مزیت سرعت هم نداره !
    تنها مزیتش برا کسایی هست که می خوان از این حجم نامحدود پول دربیارن وگرنه اشتباه محضه آدم برا این سرویس 200 تومن پول بی زبون رو هر ماه دور بریزه ! والسلام !

کسی میتونه اینارو توجیه کنه؟؟؟؟؟؟!!!!!

2 تا نتیجه میشه گرفت !
    یا
    شما مثل خودم استاد فتوشاپی !!! چون بدک درست نشده !!!
    یا
    اگه واقعی باشه میشه درک کرد چرا میخوای برگردی پارس ! اندیشه بس که عالی بود دلتو زده !!!
    شما حتما باید از کارکنان اندیشه باشید و از داخل isp به این سرعت دست پیدا کردید اعتراف کنید.
    در فضای خانگی به هیچ صورت نمیشه با این سرعت دست پیدا کرد.
    نیازی به اعتراف مجدد نیست ! به احتمال زیاد این اطلاعات رو نیروهای نفوذی پارس مستقیم از داخل کامپیوتر سرور اندیشه گرفتن ! bios هم که خودش بارها به عملیات خرابکارانه اعتراف کرده ! الانم داره اسنادش رو میشه کم کم !
    Last edited by birak; 25-05-2010 at 22:11.

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سرعت 512 نامحدود رسما همون 64 کیلو بایت هست و فوقش تا 80 کیلو بایت بالا بره . اما به نظرم قیمتش توجیه منطقی نداره مگه اینکه کافی نت داشته باشین یا ازش استفاده تجاری کنین ... یعنی هزینش جبران بشه .
    من شخصا با توجه به سرعت تشویقی سرویس حجمی اگه پول هم داشته باشم نمیرم 512 نامحدود بگیرم اونم با اون قیمتای غیر واقعی سر گردنه !!! به نظرم قیمتی که سرویسای نامحدود دارن ( بجز سرویس 128 نامحدود ) همشون کاذبه و اصلا معقول نیست . حتی اگه بگیم چون اینجا ایرانه قیمتای نامحدود اینجورین !!! چرا قیمت 512 نامحدود باید 5 برابر 128 نامحدود باشه ؟؟؟؟؟؟!!!!
    فعلا سرعت 128 محدود هم که از 512 نامحدود بالاتره ! پس مزیت سرعت هم نداره !
    تنها مزیتش برا کسایی هست که می خوان از این حجم نامحدود پول دربیارن وگرنه اشتباه محضه آدم برا این سرویس 200 تومن پول بی زبون رو هر ماه دور بریزه ! والسلام !
    مسئله من پول نیست، فقط دو تا گزینه دارم ------------------------ 1) سرعت بالا (تشویقی) ---------------------- 2) دانلود نامحدود (512kbps)
    کدوم یکی؟ ( جواب غلط نمره منفی داره)
    Last edited by p0w3rfu7; 25-05-2010 at 22:11.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم موافقم که اصلا نمیصرفه که انقدر پول 512 نا محدود بدیم .
    فقط از لحاظ دانلود کردن گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مسئله من پول نیست، فقط دو تا گزینه دارم ------------------------ 1) سرعت بالا (تشویقی) ---------------------- 2) دانلود نامحدود (512kbps)
    کدوم یکی؟ ( جواب غلط نمره منفی داره)
    حتی اگه میلیاردر هم باشی ممکنه بخاطر گرفتن سرویسی با این سرعت و این قیمت عذاب وجدان بگیری! مساله اصلی ارزش جنس حریداری شده در برابر مبلغ پرداختی هست ! که 512 اصلا این ارزش رو ندارد !
    اما فرض می کنیم قیمت اصلا مطرح نباشه . خب معلومه 512 نامحدود بهتره . کی از محدودیت خوشش میاد ؟!! فوقش بخوای یه فیلم 700 مگی که با سرعت تشویقی 128 ظرف 1 ساعت و نیم دانلود میشه با خیال راحت بذاری با سرعت استاندارد 512 ظرف 3-4 ساعت دان شه ! به دانلود رایگان شبانه هم بخند ! از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی !
    اما برا کسی که اهل دانلود زیاد نیست و همون چند گیگ ماهیانه براش کافیه مسلما سرویس 128 بهتر خواهد بود چون مثلا یه آلبوم mp3 هفتاد مگی رو با سرعت بالای 150 ظرف 10-15 دقیقه دانلود میکنه و حالشو میبره ! سرعت بالای 100 چیزی نیست که بشه به سادگی ازش گذشت !
    یه نمره منفی بذار به حسابم !
    Last edited by birak; 25-05-2010 at 22:34.

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين عكسي كه گذاشتي آرزوي منه ولي چرا توضيح نمي دي ؟

.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

نظزتون درباره این یکی چیه؟ باور کنید فتوشاپ نیست و با گوشیم گرفتمش!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

حتی اگه میلیاردر هم باشی
    والا من میلیاردر نیستم. خدا روزی رسان است. ای دی اس ال هم میرساند.
    فوقش بخوای یه فیلم 700 مگی که با سرعت تشویقی 128 ظرف 1 ساعت و نیم دانلود میشه با خیال راحت بذاری با سرعت استاندارد 512 ظرف 3-4 ساعت دان شه !
    4 ساعت! که من میمیرم!
    به دانلود رایگان شبانه هم بخند
    همین الانشم دارم میخندم
    از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی !
    بله سخن شما متین!
    اما برا کسی که اهل دانلود زیاد نیست و همون چند گیگ ماهیانه براش کافیه مسلما سرویس 128 بهتر خواهد بود چون مثلا یه آلبوم mp3 هفتاد مگی رو با سرعت بالای 150 ظرف 10-15 دقیقه دانلود میکنه و حالشو میبره ! سرعت بالای 100 چیزی نیست که بشه به سادگی ازش گذشت !
    اهل دانلود که هستم، فیلم، سریال، آهنگ هر چی باحال باشه دانلود میکنم. فقط بین سرعت و محدودیت یکم دودلی دارم.
    یه نمره منفی بذار به حسابم !
    چون آشنا هستی این بار قبولی. (لو ندی ها بر خلاف آیین نامه هست!!)
    Last edited by p0w3rfu7; 25-05-2010 at 22:54.

14. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •