تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 434 از 1635 اولاول ... 3343844244304314324334344354364374384444845349341434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام

منم بلاخره ixus 120 خریدم . شب آخر بین ixus 120 و 200 گیر کرده بودم
    راستش سایر مشخصات 200 به هیچ درد من نمی خورد جز برد بیشتر فلاشش که بهرحال برای من مهم شده بود یکجورایی
    اما به تمام نمایندگی های کانن که سرزدم 100% شون گفتند هیچ تفاوتی در فلاش و کیفیت عکس این دو دوربین نیست . راستش من توی سایت خود کانن و چند سایت معتبر دیگه هم چنین تفاوتی رو پیدا نکردم ولی چند تا سایت ایرانی این مطلب رو ذکر کرده بودند . خلاصه من همون ixus 120 رو خریدم که از قیافه اش خیلی خوشم می اومد

زیاد باهاش کار نکردم که بتونم چیزی در موردش بگم جز اینکه

1- تقریبا 100% آقایونی که دوربین رو دستشون گرفتند گفتند دکمه هاش و باریکیش باعث میشه نتونن باهاش راحت باشن ولی خب من راضی هستم و کلا فکر کنم خانمها زیاد مشکلی باهاش نداشته باشند

2- کیفیت رنگ عکساش خیلی خوب . گرم و خوب . کلی هم کنترل داره که می تونی کم و زیادش کنی

3- توی نور کم عکسهای قابل قبولی می گیره

اما

4- بنظر من همه عکساش نویز دارند . حالا در نور خوب این نویز کم میشه اما در نور کم نویز کامل مشخصه . منظورم از نویز دون دون های ریزی هست که توی عکس معلومه . نمی دونم این همون نویز هست یا نه . iso رو روی 80 و 100 میذارم اوضاع اندکی بهتر میشه اما عکس بدون نویز نگرفته تاحالا
    در این مورد میشه کمکی بکنید ؟

با تشکر
    میشه بگی دوربینت رو چند گرفتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

میشه بگی دوربینت رو چند گرفتی ؟
    چرا نشه ؟

من از فروشگاه طنین ، سفارش ژاپن ( تولید داخل ژاپن) ش رو گرفتم ( می دونید که اونا IXY هستند بجای IXUS ) به من گفته بودند سری IXY کیوفکتور ش بالاتره . ولی احتمالا الکی گفتن
    IXY 220 که همون IXUS120 هست با گارانتی خود طنین 280 تومن ( اونی که می شد معادل IXUS 200 قیمتش 320 تومن بود که اگر اون نویز نداشته باشه من تا آخر عمرم خودم رو بخاطر این خرید نمی بخشم

با گارانتی الرمس و این چیزا هم
    IXUS 120 قیمتش 300 تومن بود
    و IXUS 200 حدودا 340 تومن

چیزی که برام عجیب بود این بود که فروشگاه کانن سر بلوار ( میدون ولیعصر ) که فکر کنم نورنگار باشه ( شایدم اشتباه می کنم ) IXUS 200 رو 390 تومن ! می فروخت

بهرحال من IXY220 گرفتم . رنگ قهوه ایش که بدجوری زیباست . فوق العاده س . توی عکس مشخص نیست چقدر خوشگله ( از نزدیک دودی بنظر میرسه اما دودی خوشرنگ . یکی می گفت بژ ه !! ولی توی کانن می گه قهوه ایه)

و توی جمهوری هم من - اگر تبلیغ نباشه - هیچ فروشگاهی رو باندازه دنیای دیجیتال ، مثبت و مودب و باحوصله ندیدم . البته همونطور که گفتم من دوربین رو از اونها نخریدم اما LCD PROTECTOR رو از اونا خریدم و توصیه می کنم شمام حتما این برچسب رو زودتر تهیه کنید . توی نت خوندم که نوشته بود حتی پیش از خارج کردن دوربین از جعبه این برچسب رو تهیه کرده باشید ( من خریدم 3 تومن ) دقت کنید که IXUS 120 صفحه ی 2 و 7 دهم اینچی مربع داره و پروتکتورش خاص خودشه ( اگرچه منم مجبور شدم آخرش 1 میلی متر از یک عرض رو ببرم تا جا بشه )

....

ضمنا من 8 گیگ رم کلاس 6 کداک گرفتم 35 تومن که یک رم ریدر هم روش بود
    البته بعدا فروشگاه کانن گفت که به ترتیب شارپ و پاتریوت و ترنسند از کداک بهتر هستند ( اونا 25 تومن هستند ) و کداک تقلبیه
    منم یه همچین حسی بخاطر چاپ بی کیفیت جعبه و روی خود رم کداک دارم .
    خلاصه در مورد رم یکم بیشتر از من دقت کنید . مثکه ملاک فقط قیمت نیست
    ..

ققط شما مشکلی با نویز ندارید ؟
    توی عکسهای INDOOR عکسهاتون نویز نداره ؟ ( دون دون یعنی )
    تنظیم خاصی برای عکسهای داخلی دارید ؟

برای اینکه این بخش جهت خرید دوربین هست لطفا اگر پاسخی برای سوالام دارید برام پی ام کنید یا توی بخش بررسی فنی که seymour لطف کرده لینکش رو گذاشته بنویسید

ممنونم

...

ضمنا seymour جان
    بزودی عکسهایی که گفتم رو توی اون تاپیک می ذارم که راهنماییم کنید . مرسی
    Last edited by pmax; 17-12-2009 at 09:27.

3. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من دوربین کانن 960 داشتم و خیلی راضی بودم تا اینکه خراب شد و حالا کانن ایکسوس 120 گرفتم ظاهرا دوربین خوبیه ولی احساس میکنم کیفیت عکس 960 بهتر بود !! کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟ چه تفاوت خاصی دارن ؟
    جای این بحث البته در این تاپیک نیست .. لطف کن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک ادامه بده ... و ضمناً نمونه عکس بذار تا بشه دقیق تر قضاوت کرد ..بهرحال از یه نظر، دوربین قبلی ات سنسور بزرگتری داشته که می تونه به معنای نویز کمتر باشه ... اما باز هم بدون مقایسه نمونه عکس (اینکه صرفاً احساس کنی که یکی بهتر یا بدتره) نمیشه قضاوت دقیقی کرد...

در تاپیکی که گفتم ادامه بده ... مرسی
    Last edited by seymour; 17-12-2009 at 18:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من يه دوربين باقيمت حداكثر 400 تومن مي خوام بخرم.
    مواردي كه برام مهمه
    1.طبيعتا كيفيت عكس درزمانهاي مختلف شبانه روز ازجمله شب
    2.حمل آسان
    3.ساخت خوب ومحكم
    4.قابليت فيلمبرداريHD
    5.داشتن پورت HDMI
    توبحثهايي كه دوستان داشتن وهمچنين مقايسه هاي خودم به اينا رسيدم
    1.ZS3
    2.SX200
    3.TS1
    من به خاطر ضعف اطلاعاتم وتحقيق كوتاه مدت به اينا رسيدماگرمدل ديگري مدنظرتون هست لطفا بگيد.
    ميشه راهنماييم كنيد؟
    درضمن تا چندروز ديگه ميخوام برم دبي احتمالا از اونجا تهيه ميكنم.
    اصلا به نظرتون از تهران تهيه كنم يا دبي؟
    باتشكر
    هيشكي منو دوست نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هيشكي منو دوست نداره

من فقط می دونم sx200 خیلی دوربین معرکه ای نیست و فقط سوپر زومه ولی اگر خواستی بخریش یه پی ام به من بده که یکجایی رو بهت معرفی کنم با قیمت رویایی 320 تومن !
    دوست من ، یه تحقیقی در مورد wx1 سونی هم بکن . اگر با عکسهای بی رنگ و روی دی لایتش کنار اومدی اونوقت حتما بخرش چون عکسهای شب و در نورکمش معرکه هست
    مضاف بر اینکه پانورامای 270 درجه داره
    بعلاوه ، عکاسی پی در پی . 10 عکس در ثانیه !

این لینکم ببینید بد نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته لازم به توضیح نیست که بنده از عکاسی کلا سر در نمیارم و خیلی نباید روی حرفام حساب کرد

7. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من فقط می دونم sx200 خیلی دوربین معرکه ای نیست و فقط سوپر زومه ولی اگر خواستی بخریش یه پی ام به من بده که یکجایی رو بهت معرفی کنم با قیمت رویایی 320 تومن !
    دوست من ، یه تحقیقی در مورد wx1 سونی هم بکن . اگر با عکسهای بی رنگ و روی دی لایتش کنار اومدی اونوقت حتما بخرش چون عکسهای شب و در نورکمش معرکه هست
    مضاف بر اینکه پانورامای 270 درجه داره
    بعلاوه ، عکاسی پی در پی . 10 عکس در ثانیه !

این لینکم ببینید بد نیست

کد:
    البته لازم به توضیح نیست که بنده از عکاسی کلا سر در نمیارم و خیلی نباید روی حرفام حساب کرد
    ممنونم.
    كيفيت فيلمبرداري wx1 چطوريه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

ممنونم.
    كيفيت فيلمبرداري wx1 چطوريه؟
    2-3 نمونه از فیلمهای hd ش رو از سایت
    کد:
    گرفتم . کیفیت خیره کننده ای داشت بخصوص که
    1- در حین فیلمبرداری میشد زوم اپتیکال کرد ( توی نمونه ها هم این زوم انجام میشه )
    2- فیلمبرداریش با فرمت mp4 هست که تقریبا نصف فرمت کانن (mov ) حافظه اشغال می کنه
    یعنی wx1 روی رم 4 گیگ حدودا 10 دقیقه یک ربع بیشتر از sd980 روی رم 8 گیگ می تونه فیلمبرداری کنه !

عضو شدن در اون سایت خیلی راحته و کافیه بین فیلمها سرچ کنید wx1 . نمونه های زیر 10 مگابایتیشم می تونید ببینید
    من اگر با عکسهای روزش مشکل نداشتم و یا پی استفاده از فتوشاپ رو به تنم می مالیدم حتما می خریدمش .

ضمنا می تونید به flickr.com هم سربزنید و سرچ کنید wx1 اونوقت عکسهای روز و شبش رو مفصل خواهید دید .
    توی سایت dpreview.com هم خیلی در موردش بحث شده

10. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من يه دوربين باقيمت حداكثر 400 تومن مي خوام بخرم.
    مواردي كه برام مهمه
    1.طبيعتا كيفيت عكس درزمانهاي مختلف شبانه روز ازجمله شب
    2.حمل آسان
    3.ساخت خوب ومحكم
    4.قابليت فيلمبرداريHD
    5.داشتن پورت HDMI
    توبحثهايي كه دوستان داشتن وهمچنين مقايسه هاي خودم به اينا رسيدم
    1.ZS3
    2.SX200
    3.TS1
    من به خاطر ضعف اطلاعاتم وتحقيق كوتاه مدت به اينا رسيدماگرمدل ديگري مدنظرتون هست لطفا بگيد.
    ميشه راهنماييم كنيد؟
    درضمن تا چندروز ديگه ميخوام برم دبي احتمالا از اونجا تهيه ميكنم.
    اصلا به نظرتون از تهران تهيه كنم يا دبي؟
    باتشكر
    براي داشتن عكسهاي بهتر در شب نياز به يه فلاش قوي تر هست كه پاناسونيك از اين جهت بهتر عمل مي كنه . البته اگه بودجه رو افزايش بدي مي توني روي مدلهاي Canon SX20 يا Panasonic FZ38 هم به عنوان مدلهاي خوب حساب كني .
    منظور از حمل آسان تا چه اندازه ؟ اگه قصد داري اونو با يه كيف دستي كوچيك جابجا كني كه طبعا بايد از سري كامپكت يه مدل رو انتخاب كني اگه نه كه حق انتخاب بيشتري داري .

بين اون مدلهايي كه گفتي من ZS3 رو ترجيح ميدم . به خاطر فلاش قوي تر و فيلمبرداري بهتر و لنز وايدتر . ال سي دي با كيفيت بالا . احتمالا نويز كمتر به خاطر چگالي پيكسل پايين تر . اما در مقابل كانن SX200 ماكروي قوي تري داره و محدوده سرعت شاترش هم بهتره .

12. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2-3 نمونه از فیلمهای hd ش رو از سایت
    کد:
    گرفتم . کیفیت خیره کننده ای داشت بخصوص که
    1- در حین فیلمبرداری میشد زوم اپتیکال کرد ( توی نمونه ها هم این زوم انجام میشه )
    2- فیلمبرداریش با فرمت mp4 هست که تقریبا نصف فرمت کانن (mov ) حافظه اشغال می کنه
    یعنی wx1 روی رم 4 گیگ حدودا 10 دقیقه یک ربع بیشتر از sd980 روی رم 8 گیگ می تونه فیلمبرداری کنه !

عضو شدن در اون سایت خیلی راحته و کافیه بین فیلمها سرچ کنید wx1 . نمونه های زیر 10 مگابایتیشم می تونید ببینید
    من اگر با عکسهای روزش مشکل نداشتم و یا پی استفاده از فتوشاپ رو به تنم می مالیدم حتما می خریدمش .

ضمنا می تونید به flickr.com هم سربزنید و سرچ کنید wx1 اونوقت عکسهای روز و شبش رو مفصل خواهید دید .
    توی سایت dpreview.com هم خیلی در موردش بحث شده
    ممنونم.
    راجع به zs3 نظري نداريد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

براي داشتن عكسهاي بهتر در شب نياز به يه فلاش قوي تر هست كه پاناسونيك از اين جهت بهتر عمل مي كنه . البته اگه بودجه رو افزايش بدي مي توني روي مدلهاي Canon SX20 يا Panasonic FZ38 هم به عنوان مدلهاي خوب حساب كني .
    منظور از حمل آسان تا چه اندازه ؟ اگه قصد داري اونو با يه كيف دستي كوچيك جابجا كني كه طبعا بايد از سري كامپكت يه مدل رو انتخاب كني اگه نه كه حق انتخاب بيشتري داري .

بين اون مدلهايي كه گفتي من ZS3 رو ترجيح ميدم . به خاطر فلاش قوي تر و فيلمبرداري بهتر و لنز وايدتر . ال سي دي با كيفيت بالا . احتمالا نويز كمتر به خاطر چگالي پيكسل پايين تر . اما در مقابل كانن SX200 ماكروي قوي تري داره و محدوده سرعت شاترش هم بهتره .
    ممنونم
    شما بين wx1 وzs3كدوم روانتخاب ميكنيد؟
    البته من وقتي جمله the best compact digital cammera رو تو گوگل سرچ ميكنم معمولا zs3درسايتها پيشنهاد ميشه ودر سايت dpreview هم مقايسه بين اين مدل وzs1 با h20سوني همچنين sx200 ويه دوربين ديگه از مدل اليمپيوس شده كه درنهايت بعد تست شرايط مختلف دومدل پاناسونيك برنده شدن.
    ولي مثل اينكه عكس درشب wx1عاليه ووزنش هم 100گرم سبكتر ازzs3هست كه به راحتي درجيب كت ميشه حملش كرد.مگراينكه عكس درروزش تفاوت قابل تشخيصي با zs3داشته باشه كه بشه براحتي كنارش گذاشت.فيلمبرداري كيفيت چندان متفاوتي نبايد داشته باشه انجام اون همراه بازوم اپتيكال دردودوربين امكانپذيره پورت hdmiدارن و zs3استريو هم ضبط ميكنه.پانورما در wx1هست وال سي دي zs3سه اينچه..
    نظرشما چيه؟
    Last edited by farzadmaham; 17-12-2009 at 22:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •