میشه بگی دوربینت رو چند گرفتی ؟
میشه بگی دوربینت رو چند گرفتی ؟
چرا نشه ؟
من از فروشگاه طنین ، سفارش ژاپن ( تولید داخل ژاپن) ش رو گرفتم ( می دونید که اونا IXY هستند بجای IXUS ) به من گفته بودند سری IXY کیوفکتور ش بالاتره . ولی احتمالا الکی گفتن
IXY 220 که همون IXUS120 هست با گارانتی خود طنین 280 تومن ( اونی که می شد معادل IXUS 200 قیمتش 320 تومن بود که اگر اون نویز نداشته باشه من تا آخر عمرم خودم رو بخاطر این خرید نمی بخشم
با گارانتی الرمس و این چیزا هم
IXUS 120 قیمتش 300 تومن بود
و IXUS 200 حدودا 340 تومن
چیزی که برام عجیب بود این بود که فروشگاه کانن سر بلوار ( میدون ولیعصر ) که فکر کنم نورنگار باشه ( شایدم اشتباه می کنم ) IXUS 200 رو 390 تومن ! می فروخت
بهرحال من IXY220 گرفتم . رنگ قهوه ایش که بدجوری زیباست . فوق العاده س . توی عکس مشخص نیست چقدر خوشگله ( از نزدیک دودی بنظر میرسه اما دودی خوشرنگ . یکی می گفت بژ ه !! ولی توی کانن می گه قهوه ایه)
و توی جمهوری هم من - اگر تبلیغ نباشه - هیچ فروشگاهی رو باندازه دنیای دیجیتال ، مثبت و مودب و باحوصله ندیدم . البته همونطور که گفتم من دوربین رو از اونها نخریدم اما LCD PROTECTOR رو از اونا خریدم و توصیه می کنم شمام حتما این برچسب رو زودتر تهیه کنید . توی نت خوندم که نوشته بود حتی پیش از خارج کردن دوربین از جعبه این برچسب رو تهیه کرده باشید ( من خریدم 3 تومن ) دقت کنید که IXUS 120 صفحه ی 2 و 7 دهم اینچی مربع داره و پروتکتورش خاص خودشه ( اگرچه منم مجبور شدم آخرش 1 میلی متر از یک عرض رو ببرم تا جا بشه )
....
ضمنا من 8 گیگ رم کلاس 6 کداک گرفتم 35 تومن که یک رم ریدر هم روش بود
البته بعدا فروشگاه کانن گفت که به ترتیب شارپ و پاتریوت و ترنسند از کداک بهتر هستند ( اونا 25 تومن هستند ) و کداک تقلبیه
منم یه همچین حسی بخاطر چاپ بی کیفیت جعبه و روی خود رم کداک دارم .
خلاصه در مورد رم یکم بیشتر از من دقت کنید . مثکه ملاک فقط قیمت نیست
..
ققط شما مشکلی با نویز ندارید ؟
توی عکسهای INDOOR عکسهاتون نویز نداره ؟ ( دون دون یعنی )
تنظیم خاصی برای عکسهای داخلی دارید ؟
برای اینکه این بخش جهت خرید دوربین هست لطفا اگر پاسخی برای سوالام دارید برام پی ام کنید یا توی بخش بررسی فنی که seymour لطف کرده لینکش رو گذاشته بنویسید
ممنونم
...
ضمنا seymour جان
بزودی عکسهایی که گفتم رو توی اون تاپیک می ذارم که راهنماییم کنید . مرسی
Last edited by pmax; 17-12-2009 at 09:27.
جای این بحث البته در این تاپیک نیست .. لطف کن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک ادامه بده ... و ضمناً نمونه عکس بذار تا بشه دقیق تر قضاوت کرد ..بهرحال از یه نظر، دوربین قبلی ات سنسور بزرگتری داشته که می تونه به معنای نویز کمتر باشه ... اما باز هم بدون مقایسه نمونه عکس (اینکه صرفاً احساس کنی که یکی بهتر یا بدتره) نمیشه قضاوت دقیقی کرد...
در تاپیکی که گفتم ادامه بده ... مرسی
Last edited by seymour; 17-12-2009 at 18:33.
هيشكي منو دوست نداره![]()
من فقط می دونم sx200 خیلی دوربین معرکه ای نیست و فقط سوپر زومه ولی اگر خواستی بخریش یه پی ام به من بده که یکجایی رو بهت معرفی کنم با قیمت رویایی 320 تومن !
دوست من ، یه تحقیقی در مورد wx1 سونی هم بکن . اگر با عکسهای بی رنگ و روی دی لایتش کنار اومدی اونوقت حتما بخرش چون عکسهای شب و در نورکمش معرکه هست
مضاف بر اینکه پانورامای 270 درجه داره
بعلاوه ، عکاسی پی در پی . 10 عکس در ثانیه !
این لینکم ببینید بد نیست
البته لازم به توضیح نیست که بنده از عکاسی کلا سر در نمیارم و خیلی نباید روی حرفام حساب کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنونم.
كيفيت فيلمبرداري wx1 چطوريه؟
2-3 نمونه از فیلمهای hd ش رو از سایت
گرفتم . کیفیت خیره کننده ای داشت بخصوص کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- در حین فیلمبرداری میشد زوم اپتیکال کرد ( توی نمونه ها هم این زوم انجام میشه )
2- فیلمبرداریش با فرمت mp4 هست که تقریبا نصف فرمت کانن (mov ) حافظه اشغال می کنه
یعنی wx1 روی رم 4 گیگ حدودا 10 دقیقه یک ربع بیشتر از sd980 روی رم 8 گیگ می تونه فیلمبرداری کنه !
عضو شدن در اون سایت خیلی راحته و کافیه بین فیلمها سرچ کنید wx1 . نمونه های زیر 10 مگابایتیشم می تونید ببینید
من اگر با عکسهای روزش مشکل نداشتم و یا پی استفاده از فتوشاپ رو به تنم می مالیدم حتما می خریدمش .
ضمنا می تونید به flickr.com هم سربزنید و سرچ کنید wx1 اونوقت عکسهای روز و شبش رو مفصل خواهید دید .
توی سایت dpreview.com هم خیلی در موردش بحث شده
براي داشتن عكسهاي بهتر در شب نياز به يه فلاش قوي تر هست كه پاناسونيك از اين جهت بهتر عمل مي كنه . البته اگه بودجه رو افزايش بدي مي توني روي مدلهاي Canon SX20 يا Panasonic FZ38 هم به عنوان مدلهاي خوب حساب كني .
منظور از حمل آسان تا چه اندازه ؟ اگه قصد داري اونو با يه كيف دستي كوچيك جابجا كني كه طبعا بايد از سري كامپكت يه مدل رو انتخاب كني اگه نه كه حق انتخاب بيشتري داري .
بين اون مدلهايي كه گفتي من ZS3 رو ترجيح ميدم . به خاطر فلاش قوي تر و فيلمبرداري بهتر و لنز وايدتر . ال سي دي با كيفيت بالا . احتمالا نويز كمتر به خاطر چگالي پيكسل پايين تر . اما در مقابل كانن SX200 ماكروي قوي تري داره و محدوده سرعت شاترش هم بهتره .
ممنونم.
راجع به zs3 نظري نداريد؟
ممنونم
شما بين wx1 وzs3كدوم روانتخاب ميكنيد؟
البته من وقتي جمله the best compact digital cammera رو تو گوگل سرچ ميكنم معمولا zs3درسايتها پيشنهاد ميشه ودر سايت dpreview هم مقايسه بين اين مدل وzs1 با h20سوني همچنين sx200 ويه دوربين ديگه از مدل اليمپيوس شده كه درنهايت بعد تست شرايط مختلف دومدل پاناسونيك برنده شدن.
ولي مثل اينكه عكس درشب wx1عاليه ووزنش هم 100گرم سبكتر ازzs3هست كه به راحتي درجيب كت ميشه حملش كرد.مگراينكه عكس درروزش تفاوت قابل تشخيصي با zs3داشته باشه كه بشه براحتي كنارش گذاشت.فيلمبرداري كيفيت چندان متفاوتي نبايد داشته باشه انجام اون همراه بازوم اپتيكال دردودوربين امكانپذيره پورت hdmiدارن و zs3استريو هم ضبط ميكنه.پانورما در wx1هست وال سي دي zs3سه اينچه..
نظرشما چيه؟
Last edited by farzadmaham; 17-12-2009 at 22:49.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)