تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 545 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

تو مرحله 1-2 یه صندوقچه وسط یه سری میز هست که هیچ راهی واسه رسیدن بهش پیدا نکردم نه از بالا راه داره نه از روی میزا میپره. منظورم توی همون دهیه که از تو یه اتاقش باید کلید رو سقفو برداری. صندوق روبروی این اتاقه ست.
    فکر کنید pro تا آخرش رفتم به جز 3-2 . غوله این قدر سنگ میندازه که یه ثانیه هم دوم نمیاری. دو بار سنگ زدنشو میشه با
    بشکه ها جواب داد ولی بقیشو چه کنم؟
    این سنگاشو چطوری باید زد؟ تا به خودت بجنبی تو سرت خورده! ترینر هم که جواب نمیده
    وجداناً اگه جایزه pro چندتا عروسک مروسکه بگید بی خیال شیم! واقعاً عصاب معصابی دیگه واسم نمونده

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو مرحله 1-2 یه صندوقچه وسط یه سری میز هست که هیچ راهی واسه رسیدن بهش پیدا نکردم نه از بالا راه داره نه از روی میزا میپره. منظورم توی همون دهیه که از تو یه اتاقش باید کلید رو سقفو برداری. صندوق روبروی این اتاقه ست.
    فکر کنید pro تا آخرش رفتم به جز 3-2 . غوله این قدر سنگ میندازه که یه ثانیه هم دوم نمیاری. دو بار سنگ زدنشو میشه با
    این سنگاشو چطوری باید زد؟ تا به خودت بجنبی تو سرت خورده! ترینر هم که جواب نمیده
    وجداناً اگه جایزه pro چندتا عروسک مروسکه بگید بی خیال شیم! واقعاً عصاب معصابی دیگه واسم نمونده
    برای باز کردن اون صندوق شما یه نارنجک پرتاب کن به طرفش میبینی که همه تشکیلات داغون شد می تونی بری دره صندوق رو باز کنی.
    پرو هم من تموم نکردم ببینم چی باز می کنه ...

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

غوله این قدر سنگ میندازه که یه ثانیه هم دوم نمیاری. دو بار سنگ زدنشو میشه با
    این سنگاشو چطوری باید زد؟ تا به خودت بجنبی تو سرت خورده!
    باید سنگ رو با تیربار بزنید. البته به این راحتی هم که نوشتم نیست, باید از همون اول که سنگ رو داره در میاره تا وقتی که به سمت شما پرتاب شده, اکثرآ تیربارتون روش باشه
    متاسفانه من خیلی وقت پیش تموم کردم و نمیتونم تو این مورد کمک کنم ولی اگه قراره بجای لذت بردن از بازی, ناراحتی اعصاب نصیبتون بشه, کلآ بیخیال شید چون هنوز جیل مونده که فقط 1 اشتباه در دکمه های نمایش داده شده = مرگ (اون شوای عقب مونده هم, فقط شما رو نگاه میکنه و فریاد کمک, کمک هم اونجا حالیش نمیشه) البته اگه نخواد خودش بمیره (اینجاست که دعا میکنید ایکاش بازی کلآ تک نفره بود)

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من روي پروفشنال امتحان كردم
    اون قسمتي كه اون غول گنده مياد واقعا وحشتناك سخته
    من 4 بار سنگارو با تيربار زدم اما بدبختي اينه كه بار پنجم تبربار قفل مي كنه و تا بجنبم خورده تو سرم
    در ضمن در اين درجه سختي هيچ چيز جديدي آزاد نميشه
    براي آزاد كردن همه چيز اون BSAA Emblem ها رو بگيريد
    همه 30 تارو بگيريد همه چيز آزاد ميشه
    من تمام 4 تا لباس كريس و شوا رو آزاد كردم
    تنها چيزي كه مونده آر پي جي بي نهايته كه اونم بايد در هر درجه سختي زير 5 ساعت بايد بازي رو تمام كنيد
    بهتره از بازي لذت ببريد

5. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M-N-2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    any where

پيش فرض

اره منم همین مشکلو داشتم.
    برو بچ چطوری میشه از شر این دختره خلاص شد؟
    مثل بختک افتاده تو زندگی ما!
    ولی بازم دم دختره گرم chris که مثل سیبزمینیه هوش مصنوعی خیلی پیشرفت کرده ولی فعلا در حدیه که فقط به درد جمع کردن آت و آشغالا میخوره و البته در مواردی معدود چند نفریم میکشه. تو مدهای سادش خیلی دست و پا گیر نیست ولی توی سختش با اعمالی از قبیل مانع شدن در برخورد راکت لانچر و سپر بلای دشمن شدن و کشته شدن در حین جمع کردن سکه ها و اعمالی از این دست کمک شایان توجهی در خرد کردن اعصاب دارن!
    غول گندهه هم راهی جز سرعت عمل بالا نداره حالا شاید ترینر جدیدی دوستان بدونن که جواب داده باشه ما که ندیدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

باید سنگ رو با تیربار بزنید. البته به این راحتی هم که نوشتم نیست, باید از همون اول که سنگ رو داره در میاره تا وقتی که به سمت شما پرتاب شده, اکثرآ تیربارتون روش باشه
    متاسفانه من خیلی وقت پیش تموم کردم و نمیتونم تو این مورد کمک کنم ولی اگه قراره بجای لذت بردن از بازی, ناراحتی اعصاب نصیبتون بشه, کلآ بیخیال شید چون هنوز جیل مونده که فقط 1 اشتباه در دکمه های نمایش داده شده = مرگ (اون شوای عقب مونده هم, فقط شما رو نگاه میکنه و فریاد کمک, کمک هم اونجا حالیش نمیشه) البته اگه نخواد خودش بمیره (اینجاست که دعا میکنید ایکاش بازی کلآ تک نفره بود)
    رفیق من کلا تمومش کردم فق همین مونده.
    بازم جیل از این آسونتر بود.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رفیق من کلا تمومش کردم فق همین مونده.
    بازم جیل از این آسونتر بود.
    مگه منظور شما غولی نیست که باید با تیربار جیپ بزنیمش. درسته که خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم ولی تا اونجا که یادمه جیل بعد از این غول بود!!! بجز اینکه منظور شما درجات سختی دیگه باشه که این یک بحث دیگست و...

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منظور اين دوستمون اينه كه :
    وقتي بازي رو يه بار تموم مي كني در قسمت Mission Select تمام مرحله باز ميشن و ميتوني مرحله دلخواهتو با هر درجه سختي بري
    پس بدون بازي كردن اون غول گنده ميشه به مرحله جيل رفت

10. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این وسکر لعنتی رو چی کار کنیم
    بعد از اینکه جیل رو نجات دادیم
    نمیدونم باید چه جوری ناکارش کنم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این وسکر لعنتی رو چی کار کنیم
    بعد از اینکه جیل رو نجات دادیم
    نمیدونم باید چه جوری ناکارش کنم
    دقیقا کجا ؟
    جیل رو که نجات دادی دفعه بعدی وسکر تو چپتر آخر میاد توی کشتی که باید اول اون دسته ها رو بکشی که چراغ ها خاموش بشه بعدش گمت میکنه با تیر میزنیش گیج میشه میری از پشت میگیریش شوا هم ویروس رو میزنه بهش .

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •