تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 434 از 2014 اولاول ... 3343844244304314324334344354364374384444845349341434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا که این ملت ایران عجب آویزونن هان!!! پسر علی دمبه ای که اولین کسی بود که جلوی دایی وایساد ، حالا از واسه تیم علی دایی از پرسپولیس هم میگذره تا تو تیم ملی باشه!!
    عجب روزگار غریبیست....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا ما هنوز نمی تونیم رای بدیم
    به کی باید گفت...........
    مدیرش کیه؟؟

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

«سید محمد علوی» با پرسپولیس یکساله بست
    در ادامه ثبت قرارداد بازیکنان، بعدازظهر امروز (چهارشنبه) سید محمد علوی در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و با ثبت قراردادی یکساله به این تیم پیوست.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سید محمد علوی بازیکن فصل قبل تیم پاس همدان پس از حضور در باشگاه و مذاکرات نهایی با ثبت قراردادی یکساله به تیم پرسپولیس پیوست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوبه علوی باید جای آقایی رو پر کنه.

خاک تو سر پروین و آقایی و کعبی که رفتن سایپا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پرويز مظلومي: اجازه جدايي به "آشوبي" نمي‌دهم
    سرمربي تيم مس كرمان به شدت از فسخ قرارداد فرزاد آشوبي با اين تيم انتقاد كرد.

حقا که اس تق لا لیه

از اینا چیز بیشتری انتظار نمیره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

11

حقا که اس تق لا لیه

از اینا چیز بیشتری انتظار نمیره
    ولی اشتباه از آشوبی بود
    خیلی عجله کرد
    ولی امیدوارم برگرده.........
    راستی من یکی که حالم از آقایی بهم می خوره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

11

آقايي رفت؟!!!!!!!!!

پروين رفت؟

بابا اين دايي تابلويه يه كاري كرده
    پروين الكي به تيم ملي پس دعوت نشد نه؟!!!!!!!!!!!!!

يا حق (:
    وقتی اسپانسر تیم ملی سایپا بشه
    دیگه معلومه چه خبره
    این علی دایی.......

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

راستی من یکی که حالم از آقایی بهم می خوره
    اتفاقا خوب شد که رفت . یکی دیگه از باند استیلی تو پرسپولیس کم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فوري: فرانک آتسو به پرسپوليس پيوست

بازيکن تيم توگو با پرسپوليس قرارداد منعقد کرد

فرانکو آتسو کاپيتان دوم تيم ملي توگو به تيم پرسپولیس پيوست.

اين بازيکن که پيش از اين در تيم ابومسلم خراسان عضويت داشت چهارشنبه شب با حضور در باشگاه پرسپولیس قرارداد خود را با اين تيم امضا کرد.
    آتسو در رقابتهاي جام جهاني سال 2006 آلمان براي تيم توگو بازي کرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توره: مي‌خواهم دوباره به استقلال گل بزنم

مي‌خواهم دوباره به استقلال گل بزنم

عصر روز پنجشنبه همزمان با تعطيلي روزنامه‌ها و در يك غروب آرام، ‌خريد بزرگ پرسپوليس از راه رسيد.

در رقابت گرم قرمز و آبي براي جذب بهترين‌هاي ليگ هفتم، مهره سرنوشت‌ساز، مهاجم آفريقايي باشگاه پيكان بود كه بعد از توافق با استقلال به پرسپولیس پيوست.

ابراهيم توره پيش از سفر به كشورش با استقلالي‌ها به توافق رسيده بود و برگ برنده قلعه‌نويي در فصل آتي به شمار مي‌رفت.

سرپرست باشگاه استقلال تا آخرين ساعات اداري روز پنجشنبه اميدوار به ثبت قرارداد با اين بازيكن بود اما محمود خوردبين بر همتاي استقلالي‌اش پيشي گرفت و به همراه ابراهيم توره براي ثبت قرارداد وارد هيأت فوتبال شد و توره، ‌بهترين گلزن خارجي فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ برتر به پرسپوليس پيوست.

استقلالي‌ها علت اين چرخش 180 درجه‌اي را درخواست مالي بالاي توره دانستند. نظري جويباري مدعي شد اين بازيكن نزديك به 500 ميليون تومان براي آبي‌هاي پايتخت هزينه داشته و احتمالاً پرسپوليس با همين مبلغ او را به خدمت گرفته اما پرسپوليسي‌ها عنوان كردند جذب اين بازيكن 320 ميليون تومان هزينه داشته است.

ابراهيم توره مسائل مالي را در عبور از استقلال و انتخاب پرسپولیس دخيل نمي‌داند. مهاجم شماره 17 سرخپوشان در اين خصوص گفت: «با هر دو تيم مذاكره كرده بودم و در نهايت با پرسپوليس به توافق رسيدم.

من اين تيم را دوست داشتم و به خاطر شرايط فصل گذشته پرسپوليس را به استقلال ترجيح دادم. فكر مي‌كنم هر دو تيم بزرگ و محبوب هستند اما پرسپوليس بزرگتر است. من شكل بازي اين تيم را ترجيح مي‌دادم و اين انتخاب به دليل مسائل مالي نبود.

پول براي هر بازيكني مهم است اما در انتخاب بين پرسپوليس و استقلال اصلاً به اين مسئله توجه نكردم. مي‌خواهم جايي بازي كنم كه راحت باشم و بتوانم به اهدافم برسم.

پرسپوليس را مناسب‌تر و بهتر از استقلال ديدم و از اين انتخاب راضي‌ام. فكر مي‌كنم كار درستي كردم كه به پرسپوليس آمدم.»

ابراهيم توره مدعي است از بين 3 پيشنهاد داخلي و يك پيشنهاد خارجي پرسپوليس را براي ادامه فوتبال انتخاب كرده است: «صباباتري و استقلال هم به دنبال من بودند. از بين اين 3 پيشنهاد پرسپوليس را انتخاب كردم. يك پيشنهاد هم از باشگاه مارسي داشتم اما چندان مناسب نبود. ترجيح دادم كه بيشتر در ايران بمانم تا در شرايط بهتري به تيم‌هاي اروپايي بروم.»

پديده آفريقايي ليگ در پيكان مطرح شد و خيلي زود توانست قدرت گلزني خودش را به نمايش بگذارد،‌با اين وجود توره تمايلي به ماندن در اين تيم نداشت: «پيكان تيم خوبي بود. من فرصت خوبي در اين تيم به دست آوردم و توانستم گل‌هاي زيادي بزنم. واقعا در آنجا احساس آرامش مي‌كردم اما براي اين فصل بايد به تيم بزرگتري مي‌رفتم.

طبيعتاً پرسپوليس تيم بزرگتر و محبوب‌تري است. اين تيم هميشه مورد توجه و محبوب است. همه اين مسائل براي من مهم بود. بايد پيكان را ترك مي‌كردم تا پيشرفت كنم. مي‌خواهم با پرسپوليس به هدف‌هاي بزرگي برسم.»

با ورود توره، رقابت نزديكي در خط حمله پرسپوليس شكل مي‌گيرد. از بين اين بازيكن، خليلي و نيكبخت حداقل يك نفر نيمكت‌نشين خواهد شد اما ستاره شماره 17 قرمزها از اين بابت هم احساس نگراني نمي‌كند: «خوشحالم كه با بهترين مهاجمان ايران در يك تيم بازي مي‌كنم. خليلي واقعاً فوق‌العاده است. نيكبخت هم مهاجم خوبي است.

من خوشحالم كه با آنها در يك تيم بازي مي‌كنم. اگر كنار هم باشيم مطمئناً موقعيت‌هاي زيادي براي من ايجاد مي‌شود. پرسپولیس با اين بازيكنان توان هجومي بالايي دارد و من از اين شرايط خوشحالم.»

مهاجم جديد پرسپوليس از همكاري با قطبي هم خوشحال است: «او را تا حدي مي‌شناسم. در تمرين ديدار كوتاهي با هم داشتيم و قطبي هم از حضور من در پرسپوليس ابراز خوشحالي كرد. فكر مي‌كنم مربي خوب و خوش اخلاقي است. اميدوارم همكاري خوبي با او داشته باشم.»

ابراهيم توره با وجود توانايي‌هاي زيادي كه از خودش نشان داده هنوز فرصت حضور در تركيب تيم‌ملي سنگال را پيدا نكرده اما اميدوار است در پي اين انتقال به تيم ملي سنگال هم دعوت شود: «براي تيم المپيك بازي كردم اما هنوز به تيم ملي دعوت نشدم. اميدوارم امسال اين فرصت را پيدا كنم.

البته مربيان ما بازي‌هاي ليگ ايران را نمي‌بينند اما پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد. فيلم بازي‌هاي خودم را براي مربيان تيم ملي ارسال مي‌كنم. اگر موفق باشم حتما مي‌توانم در تيم ملي بازي كنم.»

توره به پرسپولیس جديد اميدوار است: «خريدهاي خوبي انجام شده و پرسپوليس واقعاً قدرتمند است. ما قطعاً مدعي اول قهرماني خواهيم بود. اميدوارم در ليگ، ‌جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا موفق باشيم.

آرزو مي‌كنم مثل فصل گذشته در گلزني موفق باشم و گل‌هاي مهمي براي پرسپوليس بزنم. هواداران اين تيم در تمرينات توجه ويژه‌اي به من دارند و اين مسئله نشان مي‌دهد كه كار سختي در پيش خواهم داشت.

گل زدن به استقلال هم خيلي مهم است. فصل قبل در پيكان اين كار را انجام دادم و اميدوارم در پرسپوليس هم اين كار را تكرار كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •