سلام
من تازه يه ان 95 خريدم ورژنش 30.0.0.15 هست.
من رفتم بازار ورژن 30.0.017 هم بود آيا اين ورژن بهتره و امكاناتي جديدتري بهش اضافه شده يا نه و همينطور سرعتش؟؟
سلام
من تازه يه ان 95 خريدم ورژنش 30.0.0.15 هست.
من رفتم بازار ورژن 30.0.017 هم بود آيا اين ورژن بهتره و امكاناتي جديدتري بهش اضافه شده يا نه و همينطور سرعتش؟؟
سلام بچه ها
یه سئوال آیا برنامه ایی وجود داره که بشه باهاش زنگ های هشدار متفاوتی رو برای مناسبت های گوناگون انتخاب کرد .مثل وقتی که افراد متفاوت تماس می گیرند ؟
چرا برنامه وقتی contact نوکیا این امکان رو داره ؟
وارد contact بشو و دکمه option رو بزن ... گزینه Ringing tone رو انتخاب کن و برای هر نفر میتونی آهنگ زنگ ( نه مسیج) جداگانه ای بزاری ...
این قضیه برای یک group (گروه) هم صادقه
من از AnimatedSMS استفاده میکنم.خیلی خوب و راحت شکلک در میاره!البته اون شکلک ها رو باید خود آدم هم بلد باشه بدون برنامه بخونه!یک برنامه هست که وقتی نصب کنی هم می تونه شکلک بخونه و هم بفرسته ... اسمش یادم نیست شاید دوستان بدونند
بابا سرعت عمل
دمت گرم
عزیز من منظورم آهنگ زنگ هشدار ساعت بود نه cintact های گوشی مثلا من زنگ بیدار باش صبح و اعلام pm دستگاهایی که باهاشون سرو کاردارم و اعلام اتمام کار( این یکی خیلی مهمه بسکه من بچه مثبتمو تا آخرین لحظه تو شرکت کار میکنم) میخام برای هر کدوم یه آهنگ بزارم آیا با برنامه خاصی این امکان هست؟
اون ورژن 31 هست به گمانم که شما اشتباه دیدی.
نه این ورژن ها همه چیزشون مثل همه.
شما الان کاملترین ورژن را داری.
صبر کن در فریمورهای آینده اگه چیز خاصی اضافه شد، اون وقت گوشیتو یه بار آپدیت کن.
برنامه برای ورژن 3 ؟ فکر کنم تنها برنامه ای که بشه زنگ رو تغییر داد برای آلارم هشدار و بیدار باش ، advanced profiles بود ! اگر اسمش این بوده !
سلام دوستان یه سوال داشتم
GPS n95 مشکل خاصی داره؟ آیا درست کار می کنه؟
هنوز قسمت حرفه ای GPS پولیه؟
نه ورژن گوشي من 30 هست حالا نظرتون چيه؟
Gps موبایل رایگانه ... مشکلی هم نداره فقط کانکت شدنش طول میکشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)