تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1404 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همونجور که گفتم، نوکرم!!
    شما بزار رو دیفالت دیگه!! اینجوری خیالت جمع تره که باتری هم زیاد مصرف نمیشه!
    ببین دو تا کلاک داریم. یکی ماله محیط Xmb. یعنی وقتی بیرون بازی و تو منوها هستید و یکی مال توی بازی. یعنی وقتی دارید بازی میکنید! شما جفتشو بزار رو دیفالت!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گیر کردن وسط بازیها واسه همین دیفالت گذاشتنه؟اخه واسه چی وقتی میشه از حد اکثر گرافیک استفاده کرد بزارم رو دیفالت؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بزار رو 333/166 !!!!! گیر دادیا!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

گیر کردن وسط بازیها واسه همین دیفالت گذاشتنه؟اخه واسه چی وقتی میشه از حد اکثر گرافیک استفاده کرد بزارم رو دیفالت؟
    گير كردن بازي ها مي تونه از مموري هم باشه . مموري هاي سرعت پايين يا بازي هاي Cso در كل نمي شه فقط به سرعت پردازنده ربطش داد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلامی به گرمی تابستون که امروز خیلی گرمتر شده

من به شخصه از همتون همتون (تاکید) تشکر میکنم خیلی زحمت کشیدید

musketeer ممنون (می دونم بازم میگی وظیفمه)ولی خیالی زحمت کشیدی من خاصتم فقط مقاسه کنی نگفتم برو صداشون ضبط کن فکر میکنم کار خیلی سختی انجام دادی دست درد نکنه

الان من این بگم دوباره دعوام میکنید (نوچ)دعوا می کنید(نوچ)ناراحت می شید (نوچ).........

من هرجا که میگم برام راحت برم اونجا بخرم یه مشکلی دارند

فکر کنم اگه برم توپخونه بازم همین بلا سرم می یادبهم می ندازن (((((اگه دوستان یه مغازه ای تو جمهوری از این ها که نمایندگی سونی هستن psp میفروشن اگه یکی از دوستان مغازه می دونه خوبه بهم بگه )))))

من آخه یدفعه از اون مغازه ها کنسول خریدم مرد خوبی بود قیمتش منصف بود ماجرا برای چند سال پیشه نمی دونم الان اونجا چجوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه ناراحت نمیشی میخواستم بدونم فرق این که سی پی یو کلاک رو روی دیفالت بزاری یا روی 166/333 چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه ناراحت نمیشی میخواستم بدونم فرق این که سی پی یو کلاک رو روی دیفالت بزاری یا روی 166/333 چیه؟
    اگه از من می پرسی نمی دونم چون اصلا نمی دونم یعنی چی ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا اه!! من یبار تایپ کردم!! این پی سی ورلد دوباره غاط زد! بخدا..... مارو!! حالا باید دوباره تایپ کنیم!

حسام جان من همچنان خواهش میکنم و هر چی هم بگی من بازم میگم وظیفه است!!
    نترس دعوا نمیکنیم! ناراحت نمی شیم! فقط میگیم آخه ما که اینهمه راجع بهش صحبت کردیم! فروشگاه مالکی توی توپخونه رو بنده شخصا با مسئولیت خودم تضمین میکنم!! چون یکی از همکارامون 10-12 روز پیش یه قیمتی گرفت که به هر کی میگم کف و خون قاطی میکنه!! کاملا هم سالم وآکبند و بدون مشکله. بنده تاییدش میکنم!! البته صلاح مملکت خویش، خسروان دانند. اگه شما فکر میکنی جای دیگه ای بهتره... حتما از همونجا بخر! اگه واقعا بهتر بود به ما هم بگو از این به بعد همه رو معرفی کنیم برن اونجا!!
    ناراحتی نداره که عزیز جان. وقتی میزاری رو دیفالت، سیستم خودش بسته به بازی و شرایط دیگه تنظیم میکنه کلاک سیستم رو. که توی فرم ویر 3.71 این تنظیم به بهترین نحو ممکن انجام میشه. اگه خودت بزاری رو 333/166 در اصل داری به psp میگی، بیخیال حساب کتاب بشه و همیشه تو حداکثر کلاک کار کنه! در حقیقت گاهی بیشتر از اونچه که لازمه سی پی یو کار میکنه که مقدار اضافی سرریز اطلاعات هست! ولی گفتم... شما برای اینکه مطمئن بشید ایراد گیر کردن بازیها از سی پی یو نیست، بزاریدش رو 333/166
    فقط یه سوال هم با اجازه بنده از شما دارم. شما مموری استیکت رو چند گیگ و با چه قیمتی گرفتی. (این سوال خیلی مهمه. حتما جواب بدید لطفا!)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آدرس دقیق می خوام

آقا جاوید ... ناراحت نشی نظرت راجعبه جمهوری چیبه نمایندگی سونی

اصولا بازی ها چند مگه .... فیلم اگه تبدیل کنی برای psp چند مگ میشه........... 2gig فکر میکنم کافی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2 گیگ خریدم 20 تومن با ضمانت .خودش میگفت از این بدرد نخورا نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •