الان بهترین مدل xbox 360 کدومه؟
الان بهترین مدل xbox 360 کدومه؟
این Achievement که تو بازی های XBox داده میشه چیه ؟!
به چه دردی میخوره ؟
برای Live Score استفاده میشه ؟
بهترين مدل Elite هست كه هارد 120 داره و رنگش مشكي هست با كابل HDMI و براي ذخيره كردن بازي تو هارد بهتر هست.
Achievement یکی از برتری های xbox 360 از نظر دارندگان این کنسول بود
که خوب مدتی قبل توسط sony با trophy تقلید شد
ولی باز هم برتر و سر تر از اون باقی موند
امیتاز های مخفی داخل هر بازی هست که بیشتر توسط کار های جانبی بدست میاد
معمولا چند دسته تقسیم میشه
اول Achievement هایی که در طول روند معمولی بازی با گذراندن مرحله ها و کشتن یک سری از boss ها به طور خود کار بدست میاد
دوم Achievement هایی که باید توسط انجام دادن کار های مخصوص بدست بیارید
مثلا تمام کردن بازی بدون استفاده از اسلحه تو بازی mirror's edge
سوم Achievement هایی که مربوط به live و قسمت های multiplayer میشه
بیشتر جنبه رقابتی داره و هر چقدر بیشتر بگیرید و بازی ها رو با Achievement بیشتری تمام کنید
مجموع gamerscore بالاتر میره و رده بندی تو live عوض میشه
هر بازی هم حدودا 1000 Achievement براش در نظر گرفته شده
دوست عزیز تک تک این بازی ها که گفتید تو انجمن بازی های کامپیوتری براش تاپیک جداگانه زد شده که مفصل در حال پیشرفت هستن
با این که این جا جاش نیست اما از نظر سبک تقریبا :
Resident Evil = silent hill : homecoming
Call Of Duty = Farcry 2
البته گفتم تقریبا چون از نظر دسته بندی یا همون genre تو یک شاخه هستن
اولی :
Surrvivor horror
دومی :
first person shooter
ممنون
اگه میشه قیمتش رو هم بگید...اگه تقریبی هم باشه موردی نداره
دوست عزیز از نظر من این اچیومنت ها به هیچ دردی نمی خورن و به هیچ عنوان هم معیاری برای حرفه ای بودن بازیباز نیستن... منتها میشه گفت عاملی برای تحریک بازیباز برای بیشتر بازی کردن و تمام کردن بازی هست. اخیراً روشهایی روی نت قرار گرفته که میشه مثله نقل و نبات اچیومنت اضافه کرد!. بد نیست بگم سیستم این اچیومنت ها باگ هم دارن و ممکنه وسط بازی اچیومنتی رو بگیرید که اطلاعاتی مهمی از روند داستان فاش کنه و حسابی حال بازیباز رو میگیره... در کل توصیه میکنم به خاطر اچیومنت بیشتر گرفتن بازی نکنید که اشتباهه!
موفق باشی
Fable 2 : کلا سبک خیلی متفاوتی داره و فکر نکنم با روحیاتت سازگار باشه.. یک جورای شبیه کارتون میده.. روش نوشته زیر 12 سالدوستان من میخوام یه چند تا بازی بخرم یه کم راهنمایی میخوام در این زمینه
از تو سایتها فعلاً این چند تا رو گلچین کردم چون Rate خوبی داشتن از نظر کاربرها
اگه میشه یه کمی راجع به سبکشون و موضوع داستان توضیح بدید
Fable 2
Dead Space
Assasin's Creed
Hallo 3
Silent Hill : Homecoming
Left For Dead
Grid
Far Cry
PGR 4
Cod Waw
Fallout
از بین اینها کدوم ها تو سبک Resident Evil یا Call Of Duty یا Medal Of Honor هستن ؟
کلاً تو سبک بازی های بالا چه کارهایی پیشنهاد میشه برای خرید ؟
ممنون از راهنمایی های همیشگیتون . . .
Dead Space: بازی خشن خوبی هست..
Assasin's Creed: یک بازی فوق العاده هست که حتما باید بازیش کنی.. شما با شمشیر و خنجر و همچنین بالا رفتن از در و دیوار و غیره.. باید کارت راه بندازی..
Hallo 3: قبل از هر بازی اول این بازی رو ببر.. چون بعداً ضرر میکنی.. سبکشم خیلی شبیه بازی های مثل cod هست ..اما تفاوت هایم داره..
Silent Hill : Homecoming: یک بازی کندی هست که با وسایل کم باید با دشمن بجنگی.. تقریبا میشه گفت مثل ایول 1- 2 هست..
Left For Dead: یک بازی ترسناک خوب.. حرف نداره.. مخصوصا اگر به لاو وصل باشی..
Grid: اتومبیل رانی واقعی.. خیلی سخته.. بزنی دیوار ماشین مثل واقعیت داغون میشه..
Far Cry: یک بازی open world که بهت ماموریت میده و باید اون رو انجام بدی.. (تقریبا مثل gta) البته تو جنگل..
PGR 4: مثل گرید..
Cod Waw: حرف نداره.. موضوع اون هم جنگ جهانی دوم هست.. اگر با مدال حال کردی اینو حتماً بگیر..
Fallout: این بازی سبک خاصی داره که باید حوصله خیلی زیادی داشته باشی و اصلا مثل cod نیست.. ولی در کل یک بازی فوق العاده هست..
نگاه کن چون بازی ها تاریخ ارزشون با هم فرق میکنه.. پس احتمال داره یک بازی سطحش پایین باشه و اگر بخوای اون رو بعد از یک بازی سطح بالا بازی کنی.. زیاد به دلت نیاد از من میشنوی.. این بازی ها رو به ترتیب بازی کن..
Hallo 3
Assasin's Creed
Far Cry2
Gears of war 1
Left For Dead
Cod 5
Geras of war 2
Resident Evil 5
این بین هم هر باز که دوست داشتی میتونی انجام بدی..
450 تا 500 تومنممنون
اگه میشه قیمتش رو هم بگید...اگه تقریبی هم باشه موردی نداره
میشه فایلهای صوتی رو از طریق دیسک یا کول دیسک داخل بازی ریخت.. و حتی میشه اونها رو هم وسط بازی اجرا کرد..امروز Dashboard جدید رو ریختم رو کنسول
1 سوال
چجوری میشه از روی دیسک یا فلش یا هر منبع خارجی فایلهای تصویری یا موزیک یا عکس منتقل کرد به هارد کنسول ؟
اصلاً این قابلیت وجود داره یا فقط باید از طریق Live عکس و فیلم و موزیک داونلود کرد ؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره میشه
ای کاش میشد مثلاً فایلهای ام پی تری روی سی دی رو ریخت رو هارد :(
هارد 360 تقریبا همون هارد اکسترنال هست که رویه لپ تاپ ها نصب میشه.. البته شما باید فرمت این هارد ها رو تغییر بدین.. که کار سختی هست..مرسی داداش فقط آیا هارد که به دستگاه وصل است 3.5 است یهنی هارد pc (مثلا arcade بگیرم روش هارد نصب کنم )و اینکه میشه dvd ram اونو عوض کرد
آقا یک سوال:
قزیه این آپدیت داشبورد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از Terova عزیز ممنونم به خاطر اینهمه وقتی که گذاشتی و با حوصله جوابم رو دادی
خیلی خیلی مفید بود حیفم اومد فقط دکمه تشکر خالی رو زده باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)