منظور از استخدام به جای رفتن به سربازی :
اینه که برای دولت تا 2 سال با یک سوم حقوق کار کنی و بعد اگه ازتون خوششون اومد میتونی استخدام دائم شی و حقوق کامل رو بگیری
مثل معلم شدن در مناطق محروم
منظور از استخدام به جای رفتن به سربازی :
اینه که برای دولت تا 2 سال با یک سوم حقوق کار کنی و بعد اگه ازتون خوششون اومد میتونی استخدام دائم شی و حقوق کامل رو بگیری
مثل معلم شدن در مناطق محروم
سلام
بچه ها من 1 مشکل بزرگ دارم
متولد اردیبهشت 71 هستم.پیش دانشگاهی غیر حضوری خوندم
بخاطر نا اگاهی دفترچه نفرستادم.کنکور قبول شدم
موقع ثبت نام تازه فهمیدم
رفتیم پ +10 یارو مدرکمو زد حضوری
کارت سبز اومد ثبت نام کردیم
حالا من میخام سال دیگه کنکور بدم
میترسم بفهمن که من غیرحضوری خوندم و پ +10 حضوری زده
بنظر شما چیکار کنم؟میفهمن یا نه؟
سلام
میخواستم ببینم اگه 7 ماه خدمت کرده باشی و دانشگاه قبول بشی و ارشد بگیری ، بعدش دوباره برمیگردی همون یگانی که بودی یا ممکنه جای دیگه بفرستن ؟ آموزشی تکلیفش چی میشه ؟
با تشکر .
سلام دوستان. من 4یا 5روز دیگه میتونم درخواست معافیت کفالت بدم یعنی همه چی عوض شد؟ دیگه نمیتونم معاف بشم؟
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اگر کسانی که مدت قانونی تحصیلشان در دانشگاهها به پایان رسیده و هنوز نتوانستهاند واحدهای خود را پاس کنند از سوی دانشگاه دو ترم به آنها فرجه خواهد شد. تا بتوانند تحصیل خود را پایان دهند. که اگر این مورد ایجاد نشود وی دیگر اجازه تحصیل نخواهد داشت و به سازمان وظیفه عمومی معرفی خواهد شد
ببخشيد اين جمله يعني چي؟
اگر اين مورد ايجاد نشود؟ يعني اگه 2 ترم بهش مهلت بدهند و واحد هاش تمام نشه؟
يا منظورش اين هست كه اين مهلت 2 ترم اگر ايجاد بشه و قرار باشه به دانشجويان تعلق بگيره ؟
اين 2 ترم علاوه بر 5 سال هست؟
سلام،
بله،این 2ترم علاوه بر 5 سال هست.در واقع همون سنوات هست که ذکر کردم!
چون آقا مهرداد زحمت جواب کشیدن رو دادن من پست رو ویرایش کردم که تکرار پیش نیاد.
چرا نمیشه پست رو پاک کرد؟![]()
سلام،
والا هنوز معلوم نیست از کی اجرا بشه،شما از پلیس +10 بپرسید اونا بهتر می دونند!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
سلام،اگه اشتباه نکنم همون یگانه می فرستند شما رو!آموزشی هم اگه رفته باشید دیگه نمی رید
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
عزیز پست شما خیلی کامل بود،لازم نبود پاکش کنید من جمله ای توضیح دادم اما شما جامع!![]()
شما اینو کجا خوندیدن ؟ میشه منبعش رو بدین لطفا ؟
ببخشید کارت سبز اومد و شما بعدش کجا ثبت نام کردین ؟ دانشگاه که صددرصد متوجه میشن ؛ هنگام از ثبت نام در دانشگاه یکبار همه مدارک شما برای راستی آزمایی به بخش " متوسطه " ناحیه ای که توش فارغ التحصیل شدین ارسال میشه و همه جیزئیات تحصیلی شما بررسی میشه
تنها راه شما اینه که هنگام پذیرفته شدن در دانشگاه سرباز باشین ( حداقل یه روز از خدمتتون بدون غیبت گذشته باشه ) و شما با برگه ترخیص از خدمت یگانتون در دانشگاه ثبت نام کنین و نیاز به پرکردن فرم های معافیت تحصیلی و ... نداشته باشین
البته از لحاظ ارگان ، عوض نخواهد شد ، هر ارگانی الان توی برگ سفیدت بزنن ، بعد از ارشد هم همون ارگانی ، ولی از لحاظ یگان ، دوباره تقسیم و تعیین یگان میشی
آموزشی هم نیروی انتظامی باشی ، دوباره 20 تا 25 روز آموزشی مجدد داره ولی ارتش و سپاه ظاهرا ندارن و تقسیم میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)