تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 722 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه انقدر وضعی که شما می گی بده،پس اصلا شما حق نداری محسن چاووشی رو زیر سوال ببری.چون وضع موسیقی که اصلا جالب نیست،هیچ کسی هم تنظیم و میکس و مسترینگ بلد نیست،طرفدارای محسن هم که همه ببخشید یه مشت گوسفنداً احتمالا چون صدای محسن رو می پسندن.اصلا تمام این چیزایی که شما می گی درست،الان یه سوالی هست اینجا:
    اگه الان وضع موسیقی ایران جالب نیست،بالاخره به طور نسبی یه نفر هست که از بقیه ی این آدم های ناموسیقی دان! نسبتاً بهتره،به نظر شما این شخص کیه؟
    چه ربطی داره عزیز من ؟ مشکل اینه که همین هوادارها هستن که هر چی ایشون میده بیرون میگن خوبه و همینا هستن که موسیقی کشور رو ضعیف میکنن !
    ولی مثلاً علی لهراسبی رو نگاه کن با اینکه این همه طرفدار نداره ولی همیشه سعی کرده کارهای قویتری بده و من هم این کارشون رو ستایش میکنم چون بیخودی آهنگ نمیخونه و با آهنگسازها و تنظیم کننده های خوب کار میکنه یا همین محمد اصفهانی که البته آلبوم آخرشو زیاد قبول ندارم ولی باز هم به فکر ارائه ی موسیقی بهتره یا مانی رهنما که توی آخرین آلبومش با استاد آندره آرزومانیان کار کرد ... خب ببین اینها پولشون رو برای ساختن یک آلبوم چطور خرج میکنن و شان موسیقی پاپ رو در ایران پایین نمیارن .. حالا کسایی مثل چاوشی یا یگانه یا اصحابی چطور خرج میکنن (منظورم از لحاظ تنظیم و آهنگه) البته این یه مثال بود فقط و جاش هم توی این تاپیک نیست .... سوالم از شما اینه که چرا با وجود اینها باید چاوشی بهترین خواننده باشه ؟
    Last edited by reza-atom; 07-10-2011 at 18:52.

2. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

چه ربطی داره عزیز من ؟ مشکل اینه که همین هوادارها هستن که هر چی ایشون میده بیرون میگن خوبه و همینا هستن که موسیقی کشور رو ضعیف میکنن !
    ولی مثلاً علی لهراسبی رو نگاه کن با اینکه این همه طرفدار نداره ولی همیشه سعی کرده کارهای قویتری بده و من هم این کارشون رو ستایش میکنم چون بیخودی آهنگ نمیخونه و با آهنگسازها و تنظیم کننده های خوب کار میکنه یا همین محمد اصفهانی که البته آلبوم آخرشو زیاد قبول ندارم ولی باز هم به فکر ارائه ی موسیقی بهتره یا مانی رهنما که توی آخرین آلبومش با استاد آندره آرزومانیان کار کرد ... خب ببین اینها پولشون رو برای ساختن یک آلبوم چطور خرج میکنن و شان موسیقی پاپ رو در ایران پایین نمیارن .. حالا کسایی مثل چاوشی یا یگانه یا اصحابی چطور خرج میکنن (منظورم از لحاظ تنظیم و آهنگه) البته این یه مثال بود فقط و جاش هم توی این تاپیک نیست .... سوالم از شما اینه که چرا با وجود اینها باید چاوشی بهترین خواننده باشه ؟
    این رو باید از مردم ایران بپرسی که چرا سه تا آلبوم مجاز ایشون پر فروشترین شده،باید از همین آقای محمد اصفهانی بپرسی که چرا از محسن تمجید کرد؟باید از داریوش پرسید که چرا ازش تعریف کرد.یه چیزی رو باید قبول کنیم،اونم اینکه بعد از انقلاب اگر موسیقی سنتی رو کنار بگذاریم،هیچ خواننده ای به اندازه ی چاووشی نتونست طرفدار پیدا کنه.بحث من اینکه این همه آدم که میرن سی دی آهنگاشو می خرن،حتما از صداش و کارش لذت می برن.حالا اگه آهنگ سازیش ضعیفه و هرچی هست،مهم اینکه اکثریت مردمی که موسیقی پاپ رو به طور کلی دوست دارن،از کار محسن لذت می برن.ماشاالله کرور کرور خواننده در روز داره تو ایران به وجود میاد،اما چرا طرفدارای محسن بیشتر از همست؟یا باید بگیم که تمام طرفدارای محسن مشتی بی سواد هستن(از لحاظ موسیقی) که این یه توهین بزرگه،یا باید بگیم که کارهای محسن با تار و پود احساسات این مردم درآمیخته شده و با روح اونا بازی می کنه،کاری که بقیه تا به الان نتونستن در این حد انجام بدن.

4. 3 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این رو باید از مردم ایران بپرسی که چرا سه تا آلبوم مجاز ایشون پر فروشترین شده،باید از همین آقای محمد اصفهانی بپرسی که چرا از محسن تمجید کرد؟باید از داریوش پرسید که چرا ازش تعریف کرد.یه چیزی رو باید قبول کنیم،اونم اینکه بعد از انقلاب اگر موسیقی سنتی رو کنار بگذاریم،هیچ خواننده ای به اندازه ی چاووشی نتونست طرفدار پیدا کنه.بحث من اینکه این همه آدم که میرن سی دی آهنگاشو می خرن،حتما از صداش و کارش لذت می برن.حالا اگه آهنگ سازیش ضعیفه و هرچی هست،مهم اینکه اکثریت مردمی که موسیقی پاپ رو به طور کلی دوست دارن،از کار محسن لذت می برن.ماشاالله کرور کرور خواننده در روز داره تو ایران به وجود میاد،اما چرا طرفدارای محسن بیشتر از همست؟یا باید بگیم که تمام طرفدارای محسن مشتی بی سواد هستن(از لحاظ موسیقی) که این یه توهین بزرگه،یا باید بگیم که کارهای محسن با تار و پود احساسات این مردم درآمیخته شده و با روح اونا بازی می کنه،کاری که بقیه تا به الان نتونستن در این حد انجام بدن.
    حق با شماست ! اتفاقاً از اولی که چاوشی اومد خیلی حاشیه ساز شد !
    علت اینکه طرفدارای ایشون تقریباً زیاده :
    1. حاشیه ساز شد ! از اولی که اومد تا مدتها پنهون بود ! به پرسشهای طرفداراش پاسخ نمیداد !
    2. دست گذاشتن روی مسائل مذهبی
    3. استفاده از شعرهای نفرینی و شکست عشقی
    (مورد سوم از مهمترین موردهاست ! بطوریکه من هم اونوقتها وقتی شعر سپید چاوشی رو گوش میدادم و خیلی خوشم میومد ، این شعرها توی اون سالها خب خیلی طرفدار پیدا کرد چون کمتر کسی به این موضوع پرداخت)
    4. توی آلبوم اولش صداش تا حدودی با قمیشی شباهت داشت انگار که سنش خیلی بالاتر بود !(حالا ما میگیم افکت طرفداراش واسه ما جبهه می گیرن!)
    5 . چاوشی از همون اول خواننده ی جنجالی بود و تمرکزش روی همون شعرای نفرینی و اینها بود تا تنظیم دقیق و ....

یه مثال میزنم شما الان یانی رو نگاه کنین (البته یانی کجا و چاوشی کجا) طرفدارهای زیادی پیدا کرده چون کارهای احساسی میکنه ولی درس موسیقی رو بطور آکادمیک نخونده ... چاوشی هم تو ایران یه همچین حالتی داره ....

اما علت های ضعفش به نظر من کار نکردن روی آهنگ و تنظیم و حتی شعر مناسب هست ! درسته این سبک توی اون سالها جالب بود ولی الان دیگه یکم بی مزه شده ادامه دادن همون راه ! ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

جالبه والا !!!!

چند وقت بیش توی همین تاپیک بحث بر سر آهنگ "ها" از آلبوم خاص بود.
    من گفتم تنظیمش و فراز فرودهاش به نظرم خیلی ضعیفه. یکی از دوستان اومد گفت که نه!
    این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!

خب من رفتم باز این آهنگ رو گوش دادم، دیدم والا این صدایی که ایشون ازش حرف زده کلا 2 بار توی ترک هست:
    یک بار اول آهنگ که هیچ صدا و ملودی نیست!
    یه بار دیگه هم وسطهای آهنگ که باز اونجا هم هیچ صدا و هیچ ریتم و چیز خاصی کنارش نیست!
    خب الان من نمیتونم درک کنم مثلا کجای این تنظیم شاهکاره؟
    یعنی شما به تنظیمهای کوشان حداد و شهاب اکبری میگین تنظیم واقعی ؟ پس تنظیم خوب رو هنوز ندیدین !
    نمونش همین کار دیوار بی در رو دیروز اومدم گوش بدم ببینم چیه اینقدر ازش تعریف میکنن! یارو اومده صدای ارگ کلیسا رو به طرز ناهماهنگی توی فضای آهنگ آورده ! مثلاً خواسته نو آوری کنه ! توی آهنگ هم که اینقدر فضای خسته کننده و ناهماهنگ هست ...

به نظر من اینها نه از هماهنگی چیزی میدونن نه از علم تنظیم و هارمونی و کنترپوان چیزی میدونن ! یه نرم افزارو گرفتن با چند تا vst و یه گیتار حالا یه ویلن هم توش میذارن که مثلاً خیلی بلدن ! نه میدونن ریتم چطور باشه نه استفاده از بیس و افکت رو بلدن ! نه میدونن کجا باید گام صدا رو عوض کنن ! نه درکی از تاثیر روانشناختی موسیقی بر شنونده دارن !!!! و ...
    صدای چاوشی یه فضایی میره آهنگ و تنظیم یه جای دیگه ... ریتمها که اصلاً همخونی ندارند !

همین جناب کوشان حداد درس خونده ی صنایع غذاییه !!! معلومه که کسی که علم موسیقی رو نخونده نمی تونه تنظیم مناسبی رو ارائه بده!! از این نمونه های تنظیم کننده توی ایران زیاده!!!! یارو مهندسی شیمی میخونه میاد واسه ما آهنگساز میشه !!!! آخه یکی نیست بگه تو برو مهندسیتو بخون ....

باز هم به تنظیم خود چاوشی که توی آهنگ پروانه ها نسبتاً بهتر از بقیه بود ....

راستی افکت رو که دیگه نمیتونی منکرش بشی کسی که توی این کاره میفهمه .... البته یذره افکت بد نیست ولی دیگه نه اینهمه ....

با عرض معذرت از همه دوستان به خاطر این پستم ، کمی حرف دله ... به دل نگیرید !!!!

اشکال از منه !!!! اشکال از منه که واسه بعضی از دوستان با سادگی حرف میزنم !!!!

همیشه جوری حرف زدم که نگن این یارو چقدر مغروره !!! ولی بعضی جاها نمیشه !!! واقعا نمیشه !!!

من حتما باید بیام بگم که یه استودیو دارم ، باسیستم Pro Tools LE و دوتا باند مانیتور 8 اینچ و یه میکروفون Blue Bird که جمعا میکنه چیزی حدود 10 میلیون تومن !!! و همچین استودیویی تویه ایران تعدادش به کمتر از 80 میرسه !!! که واسه حرفم تره خورد کنن !!! یا باید بیاد چارتا کلمه قلمبه بگم که کسی بترسه از اینکه جوابمو بده !!!

چون متاسفانه اکثر دوستان هدفوشن اطلاع رسانی نیست و یه جورایی خودنمایی که منم آره !!!

آخه برادر شما از VST چی میدونی ؟ Armin Van Burren و Tiseto هم از VST های مختلف استفاده میکنند !!! مگه استفاده از VST حرامه ؟ چه اشکالی داره ؟ اصلا تویه سبک هوس مگه میشه ساز های زنده استفاده کرد ؟ مگه میشه Kick رو با درام زنده بزنیم ؟

از بیس و افکت چی ؟ واقعا کوشان حداد نمیدونه کجا چه افکتی رو بذاره یا گامو کجا عوض کنه ؟ یعنی من بلد نیستم گام کجا عوض میشه ؟ شما میدونی ؟

شما اگه واقعا از گام چیزی میدونی ، لطف کن بگو گام آهنگ حریص چیه ؟؟!!!

یعنی شما از من بیشتر میدونی ؟ خب اگه میدونی هم بگو تا بفهمم شما هم همه فن حریفید و دست کمتون نگیرم !!!

راستی افکت رو که دیگه نمیتونی منکرش بشی کسی که توی این کاره میفهمه .... البته یذره افکت بد نیست ولی دیگه نه اینهمه ....
    این افکت چیه که شما میگی ؟ خب بگو !!!! چیکار میکنه این افکت !!! صدا رو چجوری میکنه ؟؟؟؟ من خیلی مشتاقم بدونم !!!

منظورت چه افکتیه ؟ Tune ؟ EQ ؟ Reverb ؟ Delay ؟ Phaser ؟ Flangs ؟ Low Pass Filter ؟ High Pass Filter ؟

من آلبوم حریص رو تقریباً گوش دادم همشو و هیچ نو آوری ای توی تنظیم و هیچ چیز متفاوتی ندیدم ! آقا اینکه یه آهنگ با نرم افزار بسازی و حالا یه گیتار الکتریک (شاید هم گیتار آکوستیک) هم بعنوان آکورد هی توش بزنی که نشد آهنگسازی و تنظیم که !
    پس آهنگ سازی یعنی چی ؟ یعنی انتظار داری محسن چاوشی ورداره یه گروه گیتاریست و یه گروه ساکسیفون و یه گروه پیانو و یه گروه آوا دور خودش جمع کنه و بگه آهنگ بسازین ؟

مگه داریم تو دهه 70 زندگی میکنیم ؟

این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!
    کدوم ناهماهنگی یوسف جان ؟ چه ناهماهنگی ؟ معنی ناهمانگی رو من بلد نیستم ، بهم یاد میدی ؟

مگه کوشان حداد داداشمه بخوام ازش تعریف کنم ؟؟؟ گور پدرش حالا که این طور شد !!!!

شما هنوز یادت نیست حرف منو و اومدی داری هرچی توضیح تویه اون قسمت دادم رو به سخره میگیری !!!!

صدای زنگ دیگه ؟

من همونجا نگفتم این تنظیم کوشان فقط محض قدرت نمایی بود ؟ و مخاطبا خوششون نیومد ؟

از این به بعد نسبت به نظرات دوستان جور دیگه ای موضع میگیرم !!!!

7. 10 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

دوستان عزیز و به طور خاص شما جناب reza-atom، لحنتون تند و نامناسب هست.
    نظرتون رو میتونید خیلی محترمانه تر هم بیان کنید، علاقه ای به حذف دسترسی کسی به انجمن موسیقی ندارم.

لطفا رعایت کنید.

با تشکر مهران...

9. 7 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بهتره اسم تاپیک رو تغییر بدید به " تاپیک تعریف و تمجید از محسن چاوشی " تا کسی مثل من وارد همچین تاپیکی نشه .... چون نظرهای من 3-4 باره الان با بی احترامی تمام پاک میشه و من توی هیچ فرومی آدم انقدر بیکار ندیده بودم که پستهای یکی رو به این سرعت پاک کنند ! واقعاً به مدیر این انجمن تبریک میگم !

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض (پست موقت)

بهتره اسم تاپیک رو تغییر بدید به " تاپیک تعریف و تمجید از محسن چاوشی " تا کسی مثل من وارد همچین تاپیکی نشه .... چون نظرهای من 3-4 باره الان با بی احترامی تمام پاک میشه و من توی هیچ فرومی آدم انقدر بیکار ندیده بودم که پستهای یکی رو به این سرعت پاک کنند ! واقعاً به مدیر این انجمن تبریک میگم !
    4،5 ساله عنوان تاپیک همین هست. هم تعریف و تمجید داریم، هم انتقاد

اگر کسی نمیتونه محترمانه انتقاد کنه، یه موضوع دیگه س

راجع به مدیریت هم عرض کردم، در بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید مطرح کنید، درخدمتم. اینجا جاش نیست.

لطفا در این رابطه دیگه پستی داده نشه.

با تشکر مهران...

12. 8 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز
    شما خودت با حرفات داری بی احترامی میکنی بعد گله میکنی که چرا پستات با بی احترامی پاک میشه.
    منظورت فقط این پست نیست، پستای قبلیت بیشتر شبیه توهین بود تا انتقاد.
    بهتره انتقاد کنیم نه توهین ! شما اولین نفری نیستی که تو این تاپیک مخالفت خودش رو با کارای محسن اعلام میکنه.
    خیلی تا حالا بحث شده و به نتیجه هم رسیده. چون درست انتقاد کردن و توهین نکردن.
    این اولین پست شماس :
    امروز اومدم یکی از آهنگهای ایشون رو گوش دادم (غیر معمولی) ولی نمیدونم چرا صداش اینقدر دستکاری شده و تنظیم ها هم از قبل خیلی ضعیفتر ! من قبلنا از محسن چاوشی خوشم میومد (با اینکه تنظیماش هم زیاد جالب نبود) ولی نمیدونم شما طرفدارا چه انتظاری از ایشون دارین ؟ آیا توضیحی دارین واسه این کارها ؟
    هر چند که اینجا جای طرفدارها هست ولی بد نیست یه انتقادی هم بشه !
    به نظر من چاوشی سبک خاصی رو پیش گرفت ولی با تکرار بیش از حد لوث کردش و چندان حرفه ای ظاهر نشد ....
    به هر حال اینم نظر ما بود ....
    از همین اولین پست کاملا مشخصه همینجوری یه حرفی زدی که اینجا رو شلوغ پلوغ کنی !
    محسن این همه کار داده تا حالا و شما درست دست گذاشتی رو کار غیر معمولی و میگی این کار ضعیفه ! خب من از این کارش خیلی خوشم میاد.
    این که دلیل نمیشه یه کاری که شما ضعیف میدونی بقیه هم نپسندن.
    از سبک تکراری محسن حرف میزنید در صورتیکه سه تا آلبوم یه شاخه نیلوفر و ژاکت و حریص سبکاشون کاملا با هم متفاوت بودن. کدوم آهنگاش مثل هم تنظیم شده ؟!
    همین غیر معمولی کل این سه آلبوم رو بگردین یه دونه 6*8 اینجوری پیدا میکنی.

یکی از دلایلی که محسن چاووشی حاشیه ساز شد به نظر شما دست گذاشتن روی مسائل مذهبی بود که خوشحال میشم یه توضیحی در موردش بدید، کنجکاو شدم.

این افکتم که صدا رو مثل محسن چاووشی میکنه اگه بگید چه افکتیه ممنون میشم، منم برم یه آلبوم بزنم با صدای محسن چاووشی

14. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

آقا رضای گل . . .

شما که صدای محسن رو پيراهن عثمان کردين که دستکاری شده و . . . ،

لطف کنين آهنگ زخم زبون رو که تو استوديو برای کنسرت تمرينی خونده رو دانلود بفرمائيد . . .

کوشان حدادی که شما ميفرمائين صنايع غذايی خونده ،

تا اونجايی که ذهن من ياری ميکنه جايزه بين الملی برده در زمينه موسيقی . . . يه سرچ مختصر فک کنم بد نباشه . . .

توی آلبوم اولش صداش تا حدودی با قمیشی شباهت داشت انگار که سنش خیلی بالاتر بود !

اين نکته ای که شما نطق فرمودين شاهکار خاصی نبود . . . خود محسن اونقد مناعت طبع و فروتنی داره که گفت :

قبول دارم که اوايل کارم تقليد ميکردم ، و به نظرم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که طرف بعد از يه مدت خودشو پيدا کنه . . .

و آقا رضا اون القابی که به محسن چاوشی ميدادن يه زمانی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " دوباره خود محسن بيانيه داد و گفت :

من نه سلطانم نه استادم و نه پادشاه و . . . . من و با اين القاب از خود واقعيم دور نکنين . . .

متن بيانيه موجود هست . . . ميتونين مطالعه کنين . . .

و اگه به متن تاپيک ها دقت کنين طرفدارا به خواسته محسن ارزش قائل شدن و ديگه استفاده نميکنن از اون القاب کذايی . . .

فک نکنم اينجا تعريف و تمجيد صرف از محسن چاوشی بشه . . .

مطالعه بفرمائين صفحات قبلی رو مشاهده ميکنين که در مورد آهنگاش و آلبوماش همين طرفداراش چقد انتقاد کردن . . .

نمونش همين آلبوم ژاکت که اکثر طرفدارای محسن قبول دارن که پسرفت چاوشی بود . . .

در نتيجه فک نکنم شما در زمينه انتقاد بدعت خاصی گذاشته باشين . . .

فرمودين که يه زمانی محسن با اشعار نفرينی و شکست عشقی محبوب شد و طرفدار پيدا کرد ،

ولی الان ديگه زمان اون اشعار گذشته و " بی مزه " شده !!

ميشه يه مثال بزنين تو آلبوم های جديد محسن که بدونيم کجا نفرين کرده . . .

يه تغيير و تحول اساسی تو روند اشعار آلبوم های محسن شاهد بوديم اگه کلی نگاه کنيم به فعاليت هنريش . . .

يه زمانی ميگفت : الهی سقف آرزوت خراب بشه روی سرش . . .

الان ميگه : توی دست تو اسيری خوبه . . . جونم و ازم بگيری خوبه . . .

يا ميگه : آخ که چه دلگيره هوای من بی تو . . . چقد نفس گيره قدم زدن بی تو . . .

يا ميگه : دردی که از تو با منه مرد ميخواد و . . . مردی که بی تو باشه از اهل قبوره . . .

و مثالای متنوع ديگه که اثری از نفرين ندارن . . .

آهنگسازی بايد چجور باشه تا نظر شمارو جلب کنه ؟؟

خواننده های مطرح دنيا چجور آهنگ ميسازن که محسن نميتونه بسازه ؟؟

خيليا منتظرن محسن يه اشتباه کوچولو (( البته به نظر منتقدين )) بکنه تا شروع کنن به جبهه گيری و شعار عليه محسن . . .

نمونش همين آهنگ " ها " يا آهنگ " بازار خرمشهر " . . .

به قول يه دوستمون انگار محسن چاوشی فقط تو اين 7،8 ساله فقط يه آهنگ خونده !! اونم " بازار خرمشهر " بوده و بس . . .

حرف زياده واسه گفتن ولی همون طور که محسن تو کاور آلبوم حريص نوشت : . . . اين نيز بگذرد . . .

منم به همين يه جمله قناعت ميکنم . . .

. . . اين نيز بگذرد . . .
    Last edited by Unique 2626; 08-10-2011 at 20:12.

16. 6 کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

یا حضرت عباس بازم تاپیک در عرض 2 روز چند صفحه جلو رفت!!!!!

داداش رضا من هیچ تعصبی ندارم و حتی اینجا هم از من خیلی انتقاد شده که چرا تند حرف زدی و...

و اینو بگم که در مواردی هم اینو قبول دارم که اشتباه کردم...

ولی میخواستم بگم که اگه شما انقدر از موسیقی سرت میشه چرا خودت تنظیم کننده نشدی؟!

آخه ما ایرانیا تو همه کارا یه سر رشته ای داریم طرف هیچی از سیاست نمیدونه میگه من نماینده میشدم ایران رو کن فیکون میکردم!!!!!

شما هم رفتی یه چند تا اصطلاح در مورد تنظیم یاد گرفتی بعد میای انتقاد میکنی ببخشید ها!!!!!

داداش صدای طبل از دور خوشه وقتی که وارد کار شدی میفهمی ای دل غافل چقدر بد بختی و ریزه کاری داره!!!!!!

همین کوشان حداد که شما میگی از تنظیم چیزی سرش نمیشه دوبار اول جهان شده که یه بارش تو 2000 تا رمیکس از سراسر جهان اول شده یعنی میگی خارجیا هم هیچی نمیفمن؟!!!

بعد هم اینو بگم که در بسیاری موارد حس میتونه رو فن و علم غلبه کنه و در مورد محسن چاوشی هم بگم که کاملا همینطوره....

18. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •