آقا رضای گل . . .
شما که صدای محسن رو پيراهن عثمان کردين که دستکاری شده و . . . ،
لطف کنين آهنگ زخم زبون رو که تو استوديو برای کنسرت تمرينی خونده رو دانلود بفرمائيد . . .
کوشان حدادی که شما ميفرمائين صنايع غذايی خونده ،
تا اونجايی که ذهن من ياری ميکنه جايزه بين الملی برده در زمينه موسيقی . . . يه سرچ مختصر فک کنم بد نباشه . . .
توی آلبوم اولش صداش تا حدودی با قمیشی شباهت داشت انگار که سنش خیلی بالاتر بود !
اين نکته ای که شما نطق فرمودين شاهکار خاصی نبود . . . خود محسن اونقد مناعت طبع و فروتنی داره که گفت :
قبول دارم که اوايل کارم تقليد ميکردم ، و به نظرم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که طرف بعد از يه مدت خودشو پيدا کنه . . .
و آقا رضا اون القابی که به محسن چاوشی ميدادن يه زمانی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " دوباره خود محسن بيانيه داد و گفت :
من نه سلطانم نه استادم و نه پادشاه و . . . . من و با اين القاب از خود واقعيم دور نکنين . . .
متن بيانيه موجود هست . . . ميتونين مطالعه کنين . . .
و اگه به متن تاپيک ها دقت کنين طرفدارا به خواسته محسن ارزش قائل شدن و ديگه استفاده نميکنن از اون القاب کذايی . . .
فک نکنم اينجا تعريف و تمجيد صرف از محسن چاوشی بشه . . .
مطالعه بفرمائين صفحات قبلی رو مشاهده ميکنين که در مورد آهنگاش و آلبوماش همين طرفداراش چقد انتقاد کردن . . .
نمونش همين آلبوم ژاکت که اکثر طرفدارای محسن قبول دارن که پسرفت چاوشی بود . . .
در نتيجه فک نکنم شما در زمينه انتقاد بدعت خاصی گذاشته باشين . . .
فرمودين که يه زمانی محسن با اشعار نفرينی و شکست عشقی محبوب شد و طرفدار پيدا کرد ،
ولی الان ديگه زمان اون اشعار گذشته و " بی مزه " شده !!
ميشه يه مثال بزنين تو آلبوم های جديد محسن که بدونيم کجا نفرين کرده . . .
يه تغيير و تحول اساسی تو روند اشعار آلبوم های محسن شاهد بوديم اگه کلی نگاه کنيم به فعاليت هنريش . . .
يه زمانی ميگفت : الهی سقف آرزوت خراب بشه روی سرش . . .
الان ميگه : توی دست تو اسيری خوبه . . . جونم و ازم بگيری خوبه . . .
يا ميگه : آخ که چه دلگيره هوای من بی تو . . . چقد نفس گيره قدم زدن بی تو . . .
يا ميگه : دردی که از تو با منه مرد ميخواد و . . . مردی که بی تو باشه از اهل قبوره . . .
و مثالای متنوع ديگه که اثری از نفرين ندارن . . .
آهنگسازی بايد چجور باشه تا نظر شمارو جلب کنه ؟؟
خواننده های مطرح دنيا چجور آهنگ ميسازن که محسن نميتونه بسازه ؟؟
خيليا منتظرن محسن يه اشتباه کوچولو (( البته به نظر منتقدين )) بکنه تا شروع کنن به جبهه گيری و شعار عليه محسن . . .
نمونش همين آهنگ " ها " يا آهنگ " بازار خرمشهر " . . .
به قول يه دوستمون انگار محسن چاوشی فقط تو اين 7،8 ساله فقط يه آهنگ خونده !! اونم " بازار خرمشهر " بوده و بس . . .
حرف زياده واسه گفتن ولی همون طور که محسن تو کاور آلبوم حريص نوشت : . . . اين نيز بگذرد . . .
منم به همين يه جمله قناعت ميکنم . . .
. . . اين نيز بگذرد . . .