فکر کنم شما لیسانس ادبیات دارید !!!![]()
فکر کنم شما لیسانس ادبیات دارید !!!![]()
خوب حرف حساب جواب نداره.اونو بذارید قبل.من دیگه حوصله ویرایش ندارم.![]()
من چند بار بهت بگم انقدر تریبال نکش نعشه میشی میوفتی روی دستمون ؟![]()
دوباره بهم حمله شدهای بابا .... به طرف با کل نیروهام حمله کردم و دیوارش رو از 20 کردم 4 !! طرف جاخالی داده بود ... این دفعه فارمش رو میکنم 0
![]()
chand ta catapult dari?
صد تا !!!![]()
ایول باو.بزن روستاش ر از بین ببر کلا دیگه پررویی نکنه.
نه بابا برای چی داغون کنم !!! سه کیلو پوینت داره + آکادمی
بهش گفتم میخوای قدرت منو ببینی ؟
اونم گفت آره خیلی دوست دارم ، قدرتت چه شکلیه ؟
بعدش هم از ترایبی که توش بود خارج شد و یه ترایب زد و توی پروفایل ترایب نوشته show me your power
خلاصه بگم با این کارش حکم مرگ خودش رو دو دستی امضا کرد .... بیچاره !!!![]()
من الان وقت ندارم راند های اسپید رو ببینم کی شروع میشه ، علی برو ببین ساعت چند شروع میشه اگه وقتش خوبه بریم ( فقط 2 روز برامون مونده ها ، بعد از دو روز دیگه باید سعی کنیم جزو 100 تای اول باشیم )
ولی ورلد دیشبی سرعتش خیلی بالا بود ، 300 خیلی زیاده ... اگه 200 بود خیلی بیشتر حال میداد
من که زدم هر دوتا اکادمی دو تا روستا طرف رو کوبیدم.می ترسیدم وقتی روستا اول رو بگیرم روستا رو ازم پس بگیره.
تقریبا ده هزارتا کم شده.به جای 6 کیلو شده 4 کیلو کلا البته یک روز دوباره بالا میاد.چون همون اکادمی رو سریع توش می سازم.
من یادمه وقتی داشتم توی 38 یکی رو نوبل میکردم طرف استارت اور کرد ، منم بهش بهم استارت اور کردی ؟ لوووووووووول ، اینم گفتم که دستت درد نکنه روستای منو انقدر خوب آپگرید کردی .... اونم هرچی فحش بلد بود بهم داد !!!![]()
الان همون توی ورلد 41 یه غول شده برای خودش .... امین رو کلیر کرد ولی بچه ها ریختن سرش و دارن الان نوبلش میکنن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)