بله من هم اون رو خونده بودم، روی سوالم به شما نبود!
بله من هم اون رو خونده بودم، روی سوالم به شما نبود!
خب چرا یه ساله نبستی?
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
Sent from my HUAWEI G730-U10
هر کی یه ساله بست نونش افتاد توی روغن. پایان مهلت تمدید یک ساله با شبانه رایگان
دمت گرم داداش ... کلی خندیدم...خیلی دوست دارم بدونم چند درصد از کاربران پارس مدت دار شارژ کردن
باش تا صبح دولتت بدمد
میبینمت![]()
سه ساله که ننوشتم !! چون این 3 ماه اینترنت رو نمیشد عوض کرد یه هفته حداقل بی نت میموندم واسه همین 3 ماهه نوشتم ...
کلا هر وقت یه isp از این کارای مسخره کرد باید سریعا کوچ کرد رفت یه جای دیگه چون شرایط کوچ مقدور نبود سه ماه عقب اندارختم همین ...
نه بابا این سه ماهم ناچاری بستم ... شرکتی که برای مشتری هاش ارزش قائل نباشه بدون هیچ نظرسنجی و فیدبک گرفتن سر خود هر کاری خواست بکنه لیاقت قرارداد یه ساله نداره که ! لیاقت فسخ داره ...خب چرا یه ساله نبستی?
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
من با شاتل سر قضیه محدود کردن با آسیاتک به خاطر افزایش قیمت و شرکت های دیگه به خاطر تغییر سیاست های اشتباهشون فسخ کردم تا نوبت رسیده به پارس ...
Last edited by WBS; 01-12-2014 at 00:18.
خالی بندی هم حدی داره واقعا ما هرچی زمین بازیو گشتیم اسمی از دزدآنلاین نبود احتمالا منظورشون این بوده که یک کیلومتری زیر زمین بازی یه گسلی وجود داره که به شکل کلمه پارس آنلاین هست !! البته از اولشم میدونستم سر کاری هست ولی تعجب از اینه که چطور از دروغ گفتن اونم تا این حد واضح خجالت نمیکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم شاید پول دادن برادران صدا و سیما با نرم افزار تبلیغو رو تصویر مونتاژکنن که اونم نشده [emoji12] [emoji12]
Sent from my HUAWEI G730-U10
بدبختی ما ایرانیا اینه که اتحاد نداریم و پشت هم نیستیم
ما داریم میگیم تخلیه کنید بلکه اینا یه مقدار بهشون فشار بیاد و از این قضیه 1/3 کوتاه بیان بعد بعضیا میرن یه ساله قرار داد می بندن
یک سال جلو جلو پول می ریزن به جیب دزدها
بعد انتظار داریم وضعیتمون بهتر بشه تا زمانی که هر کی به فکر خودشه وضع که بهتر نمیشه هیچ بدتر هم میشه تو سرمون هم که بزنن صدامون در نمیاد
من یه ساله تمدید کردم ولی هنوز اشتراک قبلیم تموم نشده. یعنی شبانم رایگان نیس واسه اشتراک یک ساله ؟ پس چرا نوشتن برای سرویس های خریداری شده قبل از ده اذر مجانی میشه. پولم حروم شده واقعا ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)