وضعیت پینگ شما هم افتضاحه؟ یا فقط واسه من اینجوریه؟
روی ۹۰۰ این طورا میچرخه !
هیچ بازی آنلاینی هم نمیشه دیگه بازی کرد:|
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وضعیت پینگ شما هم افتضاحه؟ یا فقط واسه من اینجوریه؟
روی ۹۰۰ این طورا میچرخه !
هیچ بازی آنلاینی هم نمیشه دیگه بازی کرد:|
وقتی که شاتل نمیتونه هزینه هاش رو تامین کنه پس باید یه جوری پول بیشتری بگیره یا که خرج کمتری کنه مثلا بیاد طرح نشویقی دانلود شبانه رو کلا حذف کنه که خدا رو شکر اینکارو نکرده و واسه مشترکین زیر 512 فقط ماهی 3500 تومن بیشتر میگیره. بعدشم همون سازمان مقررات که میگی و زیرساخت که بالا دست نشستن باعث این گرونیا هستن نه isp ها
Last edited by behnamy01; 28-12-2013 at 20:42.
امروز در این مورد به شاتل شهرمون + تهران ایمیل زدم در جواب چنین گفتن:
شاتل قم:
====
شاتل تهران هم باهام تماس گرفت.گفت هنوز چنین مصوبه ای به ما ابلاغ نشده![]()
دوستان شبانه شاتل بعد از چند گیگ محدود میشیم ؟!
اگر از روش های اسمش رو نبر اسنفاده کنیم ( هنوزم کار میکنن ؟! ) بعد از چند گیگ ؟!
100 گیگ میشه توی یه ماه ازش کشید ؟!
من الان این تعرفه ها رو برسی کردم که توی سایت سازمان زده
در واقع دو تا دسترسی رو به صورت جدا محاسبه کرده
1: دسترسی کاربر فقط به اینترانت با فناوری adsl با حداقل شرایط سرعت دو مگابيت بر ثانيه با ضريب تسهيم حداكثر 10
2:دسترسی کاربر به اینترنت و اینترانت همزمان با فناوری adsl با حداقل شرایط سرعت دو مگابيت بر ثانيه با ضريب تسهيم حداكثر 10
اگه دسترسی 1 باشه زده:
تعرفه دسترسي با حداقل 10 گيگا بايت میشه 107،838 ریال یعنی هر گیگ 1100 تومن تقریبا
و اگر گیگابات اضافه بخایم هر گیگ میشه 423 تومن
اگه دسترسی 2 باشه استفاده از اینترانت رو (غیر از اینترنت) اینجوری محاسبه میکنن:
تعرفه دسترسي با حداقل 10 گيگا بايت میشه 55،126 ریال یعنی هر گیگ 5500 تومن تقریبا (تا اینجاش ظاهرا درسته و هیچ مشکلی نیست)
و اگر گیگابات اضافه بخایم هر گیگ میشه 423 تومن
مشکل همینجاست که رعایت نمیکنن
یعنی هر کاربر که هم به خارج و هم به داخل دسترسی داره داخلی رو باید گیگابات اضافش رو براش 423 تومن محاسبه کنن که ...![]()
بله متاسفانه ISP ها به روی خودشون نمیارن.چون به نفعشون نیست.خود شاتل یکی از فراهم آورندگان اینترنت ملی ست.که حتی تا به امروز چندین هاست هم به فروش رسانده که معروفترین سایتی که روس سرورهای شاتل هست فکر کنم سافت گذر باشه.دوستان این مصوبه رو به مخابرات هم نشون دادن و اونا هم گفتن که ما کاملا قانونی کار می کنیم.ولی رگولاتوری در خواب زمستانیست،معلوم نیست چرا بیگیر این موضوع نمی شه.
البته وزیر ارتباطاط گفته که هزینه ای مردم بابت اینترنت میدن فقط 20% مال زیر ساخت.بقیش تو جیب اینا میره.ولی این نامردا اینترنت رو بصورت کابلی می خرن بعد به ماها گیگی می فروشن یعنی این هزینه گیگ فقط برای ماست و ISP ها بول یامفت میگیرن.
خوب ببخشید طولانی شد.من بیشتر دانلود ها از سرورهای ایرانیه.بعد هزینه خارج رو من دارم می دم.به همین خاطر گفتم اگر می تونید وارد سایت زیر بشین و این هزینه های اضافی رو اعلام کنید شاید فرجی بشه.در ضمن علاوه بر شاتل مخابرات هم هزینه اینترنت افزایش داده+شبانه.
اما معلوم نیست این همه کاربر هر روز داره اضافه می شه چرا طمع اینا تمومی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- آيا فروش سرويس هاي با حجم ترافيك محدود مجاز است؟
جواب: براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است كه با رعايت اين ضريب اشتراك حداكثري نبايد محدوديتي در حجم ارسال و دريافت مشتريان ايجاد شود.
2- سئوال: نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
جواب: براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
3- سوال : تعرفه فروش اينترنت پر سرعت ADSL از چه مرجعي صادر شده و چقدر است؟
جواب: براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعتADSL براساس نرخ بيت و ضريب اشتراك حداكثر 10 طبق جداول ذيل تعيين شده است:شركتهاي PAP مي توانند حداكثر تا سقف حداكثر 20% بالاتر از تعرفه هاي جدول فوق باضافه 10000ريال هزينه اتصال يا آبونمان و 4% هزينه ماليات بر ارزش افزوده نسبت به واگذاري اينترنت اقدام نمايند. بعنوان مثال براي پهناي باند 128 كيلو بيت بر ثانيه يك ماهه قيمت تمام شده براساس ضريب اشتراك حداكثر 10 مطابق محاسبات ذيل ميباشد:99200*20%=19840 --> 99200+19840=119040 --> 119040+10000=129040129040*4%=4760 --> 129040+4760=133800 بر حسب ريال
10 حداكثر ضريب اشتراك
پهناي باند59200 ريال 64 كيلوبيت بر ثانيه 99200 ريال 128 كيلوبيت بر ثانيه 125600 ريال 256 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال 512 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال 1024 كيلوبيت بر ثانيه 745600 ريال 2048 كيلوبيت بر ثانيه
4- سوال: تعرفه فروش اينترنت پر سرعت WiMAXاز چه مرجعي صادر شده و چقدر است؟
جواب: بر اساس مصوبه شماره 87 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات جدول تعرفه ماهانه ارائه خدمات اينترنت بيسيم مبتني بر فناوريWiMAXبه صورت اشتراكي و بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي به شرح ذيل ميباشد:5- سوال: در صورت عدم پوشش پوشش خدمات وايمكس جبران هزينه هاي پرداختي مشتري چگونه است؟جواب: در صورتيكه در زمان تحويل سرويس توسط نماينده شركت به مشتري بدليل پايين بودن سيگنال دريافتي و يا شرايط فيزيكي، اتصال به شبكه انجام نشود و يا داراي قطعي هاي مكرر باشد و با تعويض مودم و يا عدم تمايل مشتري براي تعويض مودم مشكل مرتفع نشود شركت سرويس دهنده ملزم به استرداد كل مبلغ پرداخت شده توسط مشتري
پهناي باند تعرفه (با ضريب 1:10) تعرفه (با ضريب 1:9) تعرفه (با ضريب 1:8) 128 كيلوبيت بر ثانيه 368000 ريال 404800 ريال 441600 ريال 256 كيلوبيت بر ثانيه 414000 ريال 455400 ريال 496800 ريال 512 كيلوبيت بر ثانيه 504000 ريال 554400 ريال 604800 ريال 1024 كيلوبيت بر ثانيه 686000 ريال 754600 ريال 823200 ريال 2048 كيلوبيت بر ثانيه 1049000 ريال 1153900 ريال 1258800 ريال
ميباشد ولي در صورتيكه سرويس توسط مشتري تحويل گرفته شود در صورت بروز مشكل شركت ملزم به ارائه خدمات پشتيباني و جلب رضايت مشتري وفق مقررات و قرارداد في مابين ميباشد.
6-سوال: نحوه خريد خدمات ADSLچگونه است؟
جواب: با مراجعه مشتري به سامانه هاي فروش و يا دفاتر فروش شركتهاي دارنده پروانه PAP ابتدا ميبايست امكان واگذاري خدمات ADSL به شماره خط مشتري توسط شركت سرويس دهنده بررسي و سپس در صورت امكان واگذاري نسبت به فراخوان مشتري و عقد قرارداد و اخذ وجه توسط سرويس دهنده اقدام گردد.
7- سوال: محدوديت واگذاري سرعت اينترنت به كاربران خانگي چيست؟جواب: طبق قوانين و مقررات جاري واگذاري پهناي باند با سرعت بالاي 128kb/sبه كاربران خانگي فقط به اعضاء هيئت علمي دانشگاهها و افرادي كه مدارك لازم از مراكز آموزش عالي در زمينه فعايتهاي تحقيقاتي و پژوهشي ارائه نمايند در زمانهاي محدود مجاز بوده و در ساير موارد ممنوع ميباشد، لذا واگذاري پهناي باند بالاتر با ارائه كارت دانشجويي يا معرفي نامه از محل كار و غيره براي كاربران خانگي مورد قبول نبوده و تخلف محسوب ميگردد.
8- سوال: هزينه نصب و راه اندازي بر عهده مشتري است يا سرويس دهنده؟
جواب: در زمان راه اندازي سرويس چنانچه در قرارداد منعقد شده نصب و راه اندازي به عهده مشتري قيد گردد هزينه نصب و راه اندازي بصورت توافقي توسط مشتري پرداخت خواهد شد و اگر مشتري خود تمايل به انجام نصب داشته و توانايي اين كار را نيز داشته باشد اخذ هرگونه هزينه توسط سرويس دهنده غير مجاز ميباشد.
9- سوال: شاخص هاي اندازه گيري كيفيت كدام است؟
جواب: يك قرارداد دو جانبه بين خدمت دهنده و خدمت گيرنده بر اساس توافق و به منظور تضمين پارامترهاي كيفيت خدمات توافق شده بنام موافقت نامه سطح خدمات(SLA ) منعقد ميشود. در اين قرارداد بايد سطح خدمات، نحوه اندازهگيري شاخصهاي كنترلي( PLR ، Latency وCIR )، تخطي از سطح خدمات و ضمانت هاي اجرايي آن تعيين شود.
10- سوال: ارائه خدمات پشتيباني به مشتريان چگونه است؟
جواب: سرويس دهنده موظف به پشتيباني خدمات بدون دريافت هزينه و در تمامي ساعات شبانه روز از طريق سامانه هاي ايجاد شده و يا ايجاد امكان تماسهاي تلفني براي كاربران ميباشد
11- سئوال: آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
جواب: انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.
یه چیزه دیگه از این متن فهمیدم که توی تعرفه ها زده ""سرعت دومگابيت بر ثانيه با ضريب تسهيم حداكثر 10 و حداقل 10 گيگا بايت""
پس این شرایط برای کسانی باید رعایت بشه که سرعت 2 مگ و بالاتر دارن با 10 گیگ به بالا حجم سرویس
پس کسانی که سرویس 128 تا 1 مگ دارن این شرایط مشمولشون نمیشه
با این شرایط باید برای هر کاربر دو سیستم گیگ اضافه توی منوی کاربری تعریف بشه که بعد از تمام شدن حجم سرویس خریداری شده بتونه انتخاب کنه که گیگ اضافه رو اینترانت بخره یا اینترنت یا هر دوش
ولی تصور کنید یه نفر بره 100 گیگ حجم اضافه اینترانت بخره که با نرخ 423 تومن میشه فقط 42000 تومن بعد بشینه بدونه اینکه نگران دانلود شبانه باشه از این مسخره بازیا فقط شب و روز راحت دانلود کنه که صد البته اگه این شرایط برای همه محیا بشه اینترانت کشور منحدم میشه
ولی بنظرم اصلا شرایط محیا این سیستم نیست باید شرکت های adsl سیستمشونو بکل تغییر بدن جالبترش اینجاست که باید این دانلود شبانه رو فقط بزارن باید برای اینترنتنه اینترانت
وقتی خود مخابرات که صد در صد دولتیه این شرایط رو رعایت نمیکنه از بقیه شرکتا چه انتظاری باید داشت
سلام
من تهران هستم
الان شاتل 512 دارم سرعتم روی 2 مگ بست هست
می خواستم ببنیم اگر 128 بگیریم هم همینطوره یا این که کمتر میشه
آخه بعضی از اقوام که توی شهرستان از شالتل دارند ، چه 128 بگیرن و چه 1 مگ ، سرعتشون روی 3 مگ بسته هست
ممنون
HTTPS شما کار می کنه؟
با ۳ تا کامپیوتر ٬ مک ٬ ۲ تا گوشی ... مرورگر های مختلف امتحان کردم کا نمی کنه
شاتل می گه مشکل از طرف منه
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)