سرعت دانلودم با art 128 از سرور های داخلی به حای 300-400 تبدیل شده به 160...واقعا که....
امان از آدم های بی جنبه مفت خور که با سوئ استفاده هاشون اجازه نمی دن بقیه هم چیزی که حقشونه رو استفاده کنند
پ.ن:سرویس گیم من همچین پینگ مناسبی نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلودم با art 128 از سرور های داخلی به حای 300-400 تبدیل شده به 160...واقعا که....
امان از آدم های بی جنبه مفت خور که با سوئ استفاده هاشون اجازه نمی دن بقیه هم چیزی که حقشونه رو استفاده کنند
پ.ن:سرویس گیم من همچین پینگ مناسبی نداره
دوستان این شرکت فلان فلان شده ی شاتل اومده و برای شبانه ماهیانه سه هزار و خورده ای پول در نظر گرفته
وضعیت اینترنت مخابرات چگونه هست؟ بهتر هست از شال بریم به سمت مخابرات یا شرکت دیگه ای؟ وضعیت کجا بهتر هست این روزا؟
Last edited by pashangparsi6; 27-12-2013 at 00:22.
کاملا صحت داره...
یک مدت بود دوستان تز داده بودن که داخلی هرچه دانلود کنی محدودنمیشی، ما هم دو سه تا بازی دانلود کردیم حال و روزمون شد این![]()
از نظر شما سرعت 160 برای ارت 1 کمه؟!
برای ما ارت 6 رو روی 160 میبندن...
====
درسته سرعت شما کمتر شده ولی بازم خیلی عالیه نسبت به ما!
آقا یکی جواب بده خواهشا
من دنبال یه سرویسم که از سایتایی مثل آپلود باز سرعت دانلود حد اقل 70-80 باشه هر ماه هم کمتر از 7-8 گیگ دانلود میکنم که اکثر وقتها هم شبا بیدارم و اگه سرویس نا محدود نباشه مشکلی ندارم.
پینگ هم خیلی واسم مهمه چون میخوام از اینتر نت فوتبال ببینم خواهشا یه سرویس خوب معری کنید بودجم هم 30 تومن هر ماهه
بعد از چند گیگ دانلود در این 3ماهه آرت 6تون رو روی 160 بستن؟!از نظر شما سرعت 160 برای ارت 1 کمه؟!
برای ما ارت 6 رو روی 160 میبندن...
====
درسته سرعت شما کمتر شده ولی بازم خیلی عالیه نسبت به ما!
اگر کیفیت نت شبانت برات مهم نیست ارت 1 بگیرآقا یکی جواب بده خواهشا
من دنبال یه سرویسم که از سایتایی مثل آپلود باز سرعت دانلود حد اقل 70-80 باشه هر ماه هم کمتر از 7-8 گیگ دانلود میکنم که اکثر وقتها هم شبا بیدارم و اگه سرویس نا محدود نباشه مشکلی ندارم.
پینگ هم خیلی واسم مهمه چون میخوام از اینتر نت فوتبال ببینم خواهشا یه سرویس خوب معری کنید بودجم هم 30 تومن هر ماهه
اگه پینگ خوب میخوای کلا نیا شاتل
من art 192 دارم سرعتم همیشه با خارج و داخل حدود 100 کیلوبایت بوده شما چطور تا 400 کیلوبایت سرعت داشتین؟
کسی میدونه شاتل اینترانت هم داره یا نه؟ برای خونه میخوام.
کدوم شرکتی مگه اینترانت تنها میده؟ یه لینک از صفحه تعرف هاش بدین ببینم![]()
من ارت 6 نداشتم...اما پشتیبانی بهم گفت سرعتش 160 هست.
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)