دوستان این نسخه HD بازی نسبت به نسخه ی PC چه قدر پیشرفت داشته؟؟؟
من 10 15 بار تو PC تمومش کردم و الان میخوام نسخه ی ایکس باکسم بخرم...
دوستان این نسخه HD بازی نسبت به نسخه ی PC چه قدر پیشرفت داشته؟؟؟
من 10 15 بار تو PC تمومش کردم و الان میخوام نسخه ی ایکس باکسم بخرم...
فقط روزلیشن بالا رفته تغییر انچنانی نداره
ولی باز همین بالا رفتنه جذابیت گذشته رو دو چندان کرده
من که شنید م چند مرحلش سانسور شده ...
مثل باغ سالازار و چند جای سخت معماگونه دیگه....
درسته ؟
بهترین سری رزیدنت اویل به نظر من اول 4 بوده بعد 5 ، در ضمن دوستانی که اول 2 یا 3 رو بازی کردن و بعد 4 بازی بیشتر بشون چسبیده، کسانی که اول 4 رو بازی کردن و بعد بخوان 1-2-3 رو بازی کنن حال نمیکنن چون گرافیکش خیلی ضعیفه و به 4 عادت کردن برای همینه که اکثر دوستان میگن با 1-2-3 حال نکردن وگرنه خیلیا رو میشناسم که 1-2-3 بهترین بازی براشون بوده.
در ضمن نسخه 4 بازی رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم، من خودم 5 بار در حالت های مختلف تا آخر تموم کردم، دوستان اگه نسخه HD برای دانلود دیدین حتما معرفی کنید بدم نمیاد یه بار دیگه بازش کنم.
سلام من این بازیو از بیرون خریدم.مثل اینکه شبیه سازی شدس.یه نرم افزار mouse editor هم توش بود که قسمت راهنما تو اتوران باز نمیشد.تو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.اگه راه خاصی واسه اینجور بازیا بلدین یا با این نرم افزار آشنایی دارین لطفا بهم بگین.
سلام
این بای رو با دسته بازی کنی بیشتر بهت حال میده، موس رو تو این بازی نرو سراغش چون شبیه سازی شده زیاد جالب نیست. با دسته خیلی خوبه.
در نسخه PS3 ظاهرا بازی رو کوتاه کردن !من که شنید م چند مرحلش سانسور شده ...
مثل باغ سالازار و چند جای سخت معماگونه دیگه....
درسته ؟
حالا به نظر من مزخرف ترین نسخه ها همین 4 و 5 هستبهترین سری رزیدنت اویل به نظر من اول 4 بوده بعد 5 ،![]()
با سلام
یه جایی هست که چهار تا تبلو داریم
میگه باید طوری بچینیدشون تا اینکه تعداد افراد به دار آویخته شده شش نفر باشد.
من هرچی امتحان کردم نشد
لطفا راهنمایی کنید
من اونجایی گیررگردم که چهار تابلو هست که میگه باید طوری چیده بشن تا تعداد افراد به دار آویخته شده شش نفر باشد
ترتیبشون چه طوری باید باشه؟
ممنون میشم کمک کنید
باید از سمت چپ اینجوری باشه :
فرد زیر گیوتین
دو نفر که به دار اویخته شدن
دوباره فرد زیر گیوتین
دوباره هم دو نفری که به دار آویخته شدن
فک کنم میشه 1234
یا 2314
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)