میشه یه نفر اون سیو منو ادامه بده؟
بد جور معتادش شدم.
میشه یه نفر اون سیو منو ادامه بده؟
بد جور معتادش شدم.
اگه یک عکس بگیری خیلی خوب میشه
منظورت اون نمایشگاه ماشینه هست؟ که نمای شیشه ی داره؟
من دو تا ArtMoney Table براتون آپلود کردم که میتونین پولتون و رتبه تون تو بعضی مسابقه ها رو تغییر بدین.(دانلود خود آرت مانی و آموزش در بخش ویرایش و هک بازی ها) موقع استفاده از table مخصوص مسابقه اول مینویسه Mission Failed بعد مینویسه
Mission Passed
حجم 1کیلوبایت
لینک غیر مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ايول همون هست فكر كنم شيشه هاشم ميشه شيكست. خوب چيكار كنم اونجا قابل خريد بشه؟
نمايشگاه ماشينش چيز خاصي نداره. چه بخريش چه نخريش ميتوني از توش ماشين برداري. البته من اين بازي رو 2 سال پيش رفتم ولي فكر كنم يه مرحله جدا داره كه بايد با ماشين دنبال يه زنه كه اونم سوار ماشينه بري (البته اگه اشتباه نكنم)
راستش قبل از اینکه p30 world انجمن رو بازسازی کنه من این سیو رو دانلود کردم امّا وقتی می رم تو بازی بازی ارور می ده میاد بیرون .
یه جای دیگه آپ کنید شاید درست شد
خدا نگهدار .
من هم دانلود کردم و دقیقا همین مشکل را داشت اومدم همین ها را بگم که دوستمون گفت...
خیلی خوب... من فکر میکنم اون ساختمان توی یکی از مرحله ها باز میشه که باید بری از یک نمایشگاه دیگه ماشین بدوزدی اما مطمئن نیستم خیلی وقته اونجا نرفتم میرم و اونجا یک گشتی میزنم ببینم چی میشه...آره ايول همون هست فكر كنم شيشه هاشم ميشه شيكست. خوب چيكار كنم اونجا قابل خريد بشه؟
سلام من تو مرحله Dam & Blast و Freefall مشکل دارم . تو اولی هواپیما رو می برم به اون نقطه مورد نظر میرشونمش ولی هیچ اتفاقی نمی افته . چیکار کنم؟
آقا هيچ كدوم يه جواب درست حسابي ندادين آخر سر يادم اومد چه جوري باز ميشه آخه قبلا فول تموم كرده بودم بازي رو بايد بري از مدرسه آموزش رانندگي گواهينامه بگيري اون موقع مي توني اونجا رو بخري بعدش 4 5 تا مرحله Cv باز ميشه كه اونارم رفتم قبلا اون مراحل رو رفته بودم من دفعه قبل همه مدرسه ها رو با مدال طلا گذرونده بودم هواپيما موتور ماشين و قايق
احتمالا ورژن بازیت با ورژنی که سیو رو اون آماده شده متفاوت هست.چون فایلی هست به نام main.scm (فرمتش دقیق یادم نیست) که کدهای اصلی مراحل تو اون جای داره و اگه اندکی توش تداخل بشه سیوهایی که از روی نسخه های قبلی یا بعدی آماده شده اند رو باز نمی کنه و بازی هنگام loading میندازه بیرون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)