تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 959 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

وجود بیش از 90 دقیقه Cut-Scenes در Uncharted 2

طی اعلامیه ای رئیس تیم سازنده بازی -Evan Wells- گفت بازی بیش از یک ساعت و نیم صحنه های سینمایی و Cut Scenes خواهد داشت .او همچنین گفته است که Single Campaign بازی بیشتر از شماره اول Uncharted خواهد بود و بازی دارای مود های مالتی پلیر و انلاین competitive و co-op خواهد بود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلي:
    کد:

2. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

No More Heroes نیاز به یک پلتفورم جدید دارد

Suda51 به Edge گفته است که No More Heroes برای پیشرفت به یک پلتفورم جدید نیاز دارد.

" من واقعا میخواهم که NMH را به یک عنوان و سری بزرگ تبدیل کنم و قسمت دوم ان مطمئنا موفقیت دیگری برای ما خواهد بود. من تلاش و توجه بسیار زیادی برای رشد و ساخت این IP انجام داده ام و فکر میکنم که پتانسیل بیشتری نیز دارد. "
    " من فکر میکنم که این NMH اخرین عنوان از این سری خواهد بود که بر روی Wii ساخته میشود. این بازی برای اینکه پیشرفت کند نیاز به یک پلتفرم جدید دارد. Wii یک پلتفرم عالی به حساب می اید، اما ما هر کاری که میتوانستیم بر روی ان انجام دادیم. "

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Warner Bros به صورت رسمي Midway را خريد

شركت Warner Bros به صورت رسمي مالك شركت Midway شد. Midway از تاريخ اول جون تمام سهامي و درايي هاي خود را به حراجي گذاشته بود اما به علت نداشتن پيشنهاد جدي در نهايت با مبلغ 33 ميليون دلار به دارايي هاي WB پيوست.

دادگاه اين موضوع ديروز برگذار شد و WB در حال حاضر مالكيت دو استوديو بزرگ شيكاگو و سن ديگو Midway و تمامي IP هاي اين شركت را بر عهده دارد. دو استوديو ديگر اين شركت يعني بخش سن ديگو و نيوكاسل جايي در اين معامله نداشتند.

با توجه به اينكه هيچ كس حاضر به خريد اين دو استوديو نشده , WB يك مهلت 60 روزه به اين دو استوديو داده است. در صورتي كه اين دو استوديو در طي 60 روز نتوانند مالكي پيدا كنند , بسته خواهند شد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض جزئیات جدیدی از Two Worlds 2

امروز Topware و Reality Pump تایید کردند که قسمت دوم بازی Two Worlds در زمستان امسال برای PS3 ، X360 ، PC و MAC عرضه خواهد شد

وقایع این نسخه 2 سال بعد از حوادث نسخه اول در سرزمین Antaloor -منطقه ای که در نسخه اول شاهد ان بودیم- اتفاق خواهد افتاد
    همچنین تیم سازنده برای ساخت این نسخه از یک موتور جدید استفاده کردند که به انها اجازه AI بهتر ، ایجاد بالانس در بازی و مبارزات را میدهد

نسخه اول این عنوان در سال 2007 به صورت انحصاری برای PC و X360 منتشر شد و با وجود تعریف های بیش از اندازه ای که از بازی شده بود بازی جالبی از کار در نیامد

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

6. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه با Cliff Bleszinski

سايت Develop-online.net مصاحبه اي با Cliff Bleszinski داشته كه بسيار جالب شده. و صحبتهاي جالبي در مورد موتور UE3 و Cryengine شده و حتي قضيه خريداري شدن ID هم در اين مصاحبه پيگيري شده.

بازيهاي زيادي با موتور Unreal Engine ساخته شده كه بيشتر آنها براي بزرگ سالان و اكثرا بازيهايي با درجه سني بالا هستند در اين مورد توضيح مي دهيد؟

خب... اگر شما به بازي Shadow Complex بي اندازيد متوجه مي شويد كه ما تابلو نقاشي و قلم و رنگ را به شما داديم و حال اين بستگي به شما دارد كه چگونه از آن استفاده كنيد. اگر نگاهي به بازي Borderlands بي اندازيد ميبينيد اين يك بازي Shooter است ولي بسيار زيبا به سبك Cell-shade ساخته شده.

من فكر مي كنم تكنولوژي اين نسل زماني اتفاق مي افتد كه شما بتوانيد فلزات و سنگها و نورهاي دراماتيك را به خوبي رندر كنيد و اين همراه با يك تخريب پذيري خوب كنار هم قرار گيرد كه شما بتوانيد ستونها و تير آهنها را تخريب و منفجر كنيد و اينجاست كه bump-mapping بايد كار خود را به درستي انجام دهد.

نظري هست كه مي گويد بهترين توضيح بازي از سازندگان آن Engine آن است. آيا عقيده داريد Gears of war و UT3 كه عنوانهايي براي نمايش قدرت موتور و بازيهايي رايج در سبك آينده نگرانه و به قولي فضايي بودند؟

نه . موافق نيستم. در واقع ما بازي رو ميسازيم كه انتظار داريم بازي كنيم . و سپس تكنولوژي را در محور آن پياده سازي مي كنيم.

در واقع اگر نگاهي به Gears of war 2 بي اندازيد مي بينيد ما تصميم داشتيم از اين قضيه كمي دور شويم و ما رنگهاي زنده زيادي را به بازي افزوديم.

در واقع من بازيهايي كه در آينده نه چندان دور اتفاق مي افتند را دوست دارم . عنوانهايي همانند Gears of war.

موتور جديد شركت Crytek به نظر مي رسد رقيب جديدي براي شما است. آيا اين يك قدم رو به جلو براي استفاده از موتورهاي بيشتر در بازيهاي مختلف است؟

اين حقيقت كاپيتاليسم است و اگر اين گونه رقابتها نباشد ما ديگر Tim Sweeney را نداريم كه بيايد و فرياد بزند"اوه خداي من ما بايد موتور را ارتقا بدهيم ، ما بايد در رقابت بمانيم".

بدون رقابت شما تنبل و چاق و خيلي از خود راضي مي شويد. من خوشحالم كه همچين رقابتي وجود دارد و برنامه نويسان ما را به روز نگه مي دارد.

Crytek به طور مداوم مشغول پيشرفت است و حتي جلو تر از سخت افزارهاي كنسولها حركت مي كند و آنها واقعا باهوش هستند.

ZeniMax اخيرا شركت id Software را خريد . نظرتان در اين مورد چيست؟

مغزم منفجر شد !!!. ID شركتي بود كه من اخيرا خيلي چشمم به آن بود و به خود مي گفتم اگر نتوانيم بهتر از آنها باشيم حد اقل در سطح آنها هستيم. وقتي ما Unreal Tournament را داشتيم آنها Quake 3 را داشتند و رقابت افسانه اي بين اين بازيها بود و در آخر ID مرا شوكه كرد.

وقتي ديدم اين شركت اينگونه تغيير كرد . همانند خبر بسته شدن 3D Realms واقعا شوكه شدم.

من فكر مي كنم در يك دوره طولاني مدت اين براي ID بسيار خوب است. آنها مي توانند پايدار و مستقل باشند. و همچنين قدرت آنها بيشتر هم خواهد شد.

در همين راستا آيا Epic هم قيمتي دارد؟

ما هميشه از اين يك جوك ميسازيم كه قرار است كسي ما را بخرد و آنها هر بار قيمت را بالا مي برند. مثلا Mark Rein گفت قيمت ما $1 billion dollar است. و من فكر مي كنم مارك مزخرف مي گويد چون من 2 بيليون دولار مي خواهم.

ما در حال حاظر بسيار عالي هستيم. Unreal Engine 3 بسيار براي ما پر سود است. Gears بسيار موفق بوده و من در حال حاظر در 5 پروژه شركت كرده ام. و ما هميشه آينده نگر بوده ايم.

شركتهاي مستقل زيادي بوده اند كه رو به انزوال رفته اند شما چگونه آينده را پيش بيني كرده ايد؟

من هيچ وقت فكر نمي كنم اينطور بشود. مثل يك سبك بازي مي ماند كه آنها هيچ گاه نابود نمي شوند ولي هميشه راه ديگر و جديدي را باز مي كنند . سبك Adventure ديگر مرده ولي بازيهاي زيادي هستند كه المانها اين سبك را هنوز بر ميدارند.

من فكر مي كنم اگر شا نگاهي به Epic بي اندازيد مي بينيد ما موجوديت بسيار نجيبي داريم. ما استوديو شانگهاي را داريم . ما People Can Fly را در لهستان داريم. و همچنين Chair Entertainment در Utah. ما تيم هاي كمكي بسياري داريم و 30 نفر در يك گاراج نيستيم !.

تجربه نشان داده تعداد كمي از مردم هم تغيير به وجود آورده اند و ما Gears of war را با تيمي كوچك ساختيم كه اين يك ريسك بزرگ براي ما بود.

چه احساسي به شما دست مي دهد وقتي ببينيد تيم شما ضعيف و غير مستقل شده؟

من فكر مي كنم خيلي نياز است يك تيم كوچك خريداري شود و به پشت وانه اي بزرگتكيه كند و هويت خود را نگه دارد. ولي اگر به گذشته نگاه كنيد خواهيد ديد در طي اين خريدها استوديو هاي زيادي بودند كه من نمي خواهم نام ببرم كه آنها پس از خريداري شدن هويت و روح اصلي خود را از دست داده اند.

وقتي شما به كار Bungie هنگامي كه زير مجموعه ي مايكروسافت بود نگاه گنيد يك رابطه ي خوب بين آنها مي بينيد و آنها مي توانستند در دفتر خود كار كنند و هر چيري كه مي خواستند به دست مي آورند و شما واقعا دوست داريد هچين جادويي را نگه داريد.

اگر ZeniMax بداند كه آنها چكار كرده اند و اگر Bethesda صادقانه كار كند . خواهيد ديد كه ID هويت و اصل خود را خواهد داشت.

هويت يك استوديو در واقع ستون اصلي نگه دارنده آن است و شما 10 يا 15 سال با هم كار مي كنيد و حال مي توانيد همديگر را درست درك كنيد .

وقتي شما مشغول مصاحبه با كارمند جديد كه مي خواهد به Epic بپيوند هستيد . اكثرا آنها چه مي گويند؟

در واقع خيلي جالب است .باتوجه به وضع بد اقتصاد جهاني آنها براي استخدام شدن فيلمهاي زيادي از خود در مي آورند .

ما كارمندان زيادي از شركتهاي زياد ديگر داريم كه پس از پيوستن به Epic اعلام كردن اينجا بهترين جا براي كار كردن است. و مردم واقعا دوست دارند در Epic باشند و آن را يك كمال مي دانند.

منبع:
    کد:

8. 7 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض پردازشگر PSP GO سریعتر از پردازشگر PSP Original !

به نظر میرسد که PSP GO تنها سبک تر ,کوچکتر و... از PSP Original نبوده و علاوه بر این مشخصات, ظاهرآ دارای پردازشگر سریعتری نیز میباشد!

مطابق مدارک موجود PSP GO ممکن است از پردازشگر سریعتری نسبت به PSP Original بهره ببرد.

از مشخصات رسمی PSP GO میتوان به 333MHz بودن پردازشگر ان اشاره کرد, اما مدارک نشان میدهد که در واقع این فرکانس در حالت MAX به 480MHz نیز میرسد!

این حالت مانند زمانیست که PSP Original در ابتدا بر روی فرکانس 222MHz قفل شده بود اما به وسیله ی firmware این فرکانس توانست به فرکانس 333MHz تبدیل شود.

در این صورت میتوان انتظار داشت که PSP GO نیز ممکن است که به فرکانس 480MHzدست یابد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

10. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Capcom Classics تابستان در PSN

کپکام امروز یک پک از بازی های خوب قدیمی را در PSN ریلیز کرد...لیست بازی ها:

1941: Counter Attack
    • Avengers
    • Bionic Commando
    • Black Tiger
    • Block Block
    • Captain Commando
    • Final Fight
    • Forgotten Worlds
    • Last Duel
    • Legendary Wings
    • Magic Sword
    • Mega Twins
    • Quiz and Dragons
    • Section Z
    • Side Arms: Hyper Dyne
    • The Speed Rumbler
    • Street Fighter
    • Strider
    • Three Wonders
    • Varth

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مصاحبه با Cliff Bleszinski
    كاش عكسارو به صورت لينك ميذاشتي قيافه ي اين ك ا ت رو نميديدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

كاش عكسارو به صورت لينك ميذاشتي قيافه ي اين ك ا ت رو نميديدم .
    چشخ مگه قیافش

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

برو پروفايلت
    اينارم درست كن
    Last edited by hosseincode2008; 04-07-2009 at 21:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •