تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 858 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اگر وی مودم سیم 4gباشه چی بازم اپدیت میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام دوستان ... من دیشب مودمم روشن بود از کجا بفهمم آپدیت شده؟؟ فرقی نکرده اصن... حالا این هیچی چراغای روی مودمم 4 تاش روشنه توی تنظیمات مودم اون بالای مرورگر 3 تا نشون میده ... یا وقتی چراغ مودم 2 تاس تو مرورگر یکی روشنه ... قبلا درست بود چرا اینطوری شده؟؟‌واسه شمام همینه؟
    مودم B5142

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان من 2ماه پیش اپدیت کردم به R15ایا راهی هست برگردم به ورژن قبلی ایرانسل ؟
    مودمم z6000

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان ... من دیشب مودمم روشن بود از کجا بفهمم آپدیت شده؟؟ فرقی نکرده اصن... حالا این هیچی چراغای روی مودمم 4 تاش روشنه توی تنظیمات مودم اون بالای مرورگر 3 تا نشون میده ... یا وقتی چراغ مودم 2 تاس تو مرورگر یکی روشنه ... قبلا درست بود چرا اینطوری شده؟؟‌واسه شمام همینه؟
    مودم B5142
    Firmware Version
    باید ۳ رقم آخرش از ۱۳۰ شده باشه ۱۴۰.
    درست میگی مودم منم یه چراغ اضافه تر روشن میشه، اینم احتمالا حقه جدیده ایرانسله برای نشون دادن انتن دهی بیشتر
    اون انتن دهی مرورگر صحیحه.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

5. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

Firmware Version
    باید ۳ رقم آخرش از ۱۳۰ شده باشه ۱۴۰.
    درست میگی مودم منم یه چراغ اضافه تر روشن میشه، اینم احتمالا حقه جدیده ایرانسله برای نشون دادن انتن دهی بیشتر
    اون انتن دهی مرورگر صحیحه.

آهان اره دیدم درسته شده 140 ... پس الکی چراغ بیشتر روشن میشه که بگن قوی تر شدهعجب!!!

7. این کاربر از amirh_74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان این مودم outdoor از نظر قطعات فرق میکنه با مودم رومیزی ؟ من مودمم رو توی باکس ضد اب outdoor گذاشتم و روی پشت بام هم تست کردم مشکل سیگنال و اینا حل شد اما میترسم دایمی بزارمش قطعاتش زیر افتاب 60 درجه اهواز داغ کنن و بسوزه .کسی در این مورد نظری نداره ؟ یعنی مقاومت مدار الکترونیکی مودم های فضای باز در برابر گرما بیشتر از مودم های رومیزی هست؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان این مودم outdoor از نظر قطعات فرق میکنه با مودم رومیزی ؟ من مودمم رو توی باکس ضد اب outdoor گذاشتم و روی پشت بام هم تست کردم مشکل سیگنال و اینا حل شد اما میترسم دایمی بزارمش قطعاتش زیر افتاب 60 درجه اهواز داغ کنن و بسوزه .کسی در این مورد نظری نداره ؟ یعنی مقاومت مدار الکترونیکی مودم های فضای باز در برابر گرما بیشتر از مودم های رومیزی هست؟
    گمان میکنم فقط آفتاب مستفیم آسیب بزنه، که اونم میتونی با یه تلق سفید یا نایلون سفید ضخیم جلوشو بگیری

10. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

نذار برادر نو این آفتاب اهواز فولاد هم آب میشه چه برسه مودم بدبخت به نظرم حداقل زیر سایه بون بزارش که آفتاب مستقیم نخوره بهش
    حواستم بده شب که خوابی ندزدنش از اون بالا

12. این کاربر از bagherijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

گمان میکنم فقط آفتاب مستفیم آسیب بزنه، که اونم میتونی با یه تلق سفید یا نایلون سفید ضخیم جلوشو بگیری

جعبه ای که من براش در نظر گرفتم دقیقا مثل جعبه همون مودم بیرونی هست و از باکس هایی هست که برای رادیوهای وایرلس استفاده میشه فقط مشکل الان اینجاست که اونا چندین سال اون بالا افتاب میخورن و نمیسوزن ولی من به مدار مودم های داخلی شک دارم میترسم مدار الکترونیکی داخلش در برابر گرما مقاوم نباشه.
    نذار برادر نو این آفتاب اهواز فولاد هم آب میشه چه برسه مودم بدبخت به نظرم حداقل زیر سایه بون بزارش که آفتاب مستقیم نخوره بهش
    حواستم بده شب که خوابی ندزدنش از اون بالا
    پس چه طوری اینهمه وسیله رادیویی و مودم های بیرونی روی دکلها توی گرمای اهواز هیچیشون نمیشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جعبه ای که من براش در نظر گرفتم دقیقا مثل جعبه همون مودم بیرونی هست و از باکس هایی هست که برای رادیوهای وایرلس استفاده میشه فقط مشکل الان اینجاست که اونا چندین سال اون بالا افتاب میخورن و نمیسوزن ولی من به مدار مودم های داخلی شک دارم میترسم مدار الکترونیکی داخلش در برابر گرما مقاوم نباشه.

پس چه طوری اینهمه وسیله رادیویی و مودم های بیرونی روی دکلها توی گرمای اهواز هیچیشون نمیشه ؟
    معمولاً توی لیست مشخصات هر دستگاهی، بازه دمایی و رطوبت نرمال اون دستگاه رو مینویسن. معمولاً مودمهای Out Door بازه دمایی کارکردشون بیشتره. مودمتون چیه؟ برای مودم 5142 محدوده بین 5- تا 40 درجه و برای مودم DT350 بین 0 تا 40 درجه نوشته شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •