سلام
ممنون ...
نمیدونم، بعید میدونم ...
حالا اینی که گفتید هدفون خوبیه ؟! قیمتش تو چه رنجیه ؟!
چه نوع موسیقی ؟!
فرق داره ؟!
راک! پاپ! نیو ایج !![]()
سلام
ممنون ...
نمیدونم، بعید میدونم ...
حالا اینی که گفتید هدفون خوبیه ؟! قیمتش تو چه رنجیه ؟!
چه نوع موسیقی ؟!
فرق داره ؟!
راک! پاپ! نیو ایج !![]()
خواهش میکنم.
بله خب فرق که خیلی میکنه![]()
همین ep630 باس قوی ای داره مثلا... کلا تو رنج قیمت خودش می ارزه...
شما یک خورده صبر کنی بقیه اساتید بیان بهتر راهنماییت میکنن. من خواستم کار رو یکم سریعتر کنم![]()
![]()
سلام
عزیز اگه چند روز صبر کنید آقا رضا برگردند بهتره.
تاپیک زیر میتونه خیلی چیزها رو روشن کنه. حالا بستگی به درجه اهمیت برای شما و وقتی که میزارید داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EP630 بهترین هدفون به تناسب قیمت هست. جنس صداش طوری هست که با همه سبکهایی که عرف میشه استفاده کرد. تو گوش خوب قرار میگیره این هدفون کمی بم اغراق شده ایی داره زیاد دیده میشه که بعد مدتی یه گوشی ضعیف بشه یا قطعی پیش بیاد. افرادی رو هم دیدم که 4-5 سال بدون مشکل از این مدل استفاده کردند.
متاسفانه تنوع هدفونهای داخل بازار خیلی زیاد نیست (از برندهای معتبر) بخواطر شرایط بازار برای عموم خیلی منطقی نیست بالای 25 -30 تومن هزینه برای هدفون بدند.
مدلهایی هم مثل EP 650 هم هستند که صدای متعادلتری نسبت به EP630 دارند.
از برندهایی مثل Sennheiser و AKG هم میشه پیدا کرد. که به علت کیفیت خوب و شرایط خاص بازار ایران قیمتهای بالایی دارند که البته مدلهای تقلبی هم بیت=نشون زیاد هست. مثلا هدفون خیلی رده پایین CX300 داخل ایران با قیمت 80 تومن فروخته میشه و متاسفانه اطمینانی از اصل بودن هدفونها نیست.
AKG هم حداقل باید هزینه ایی نزدیک به 60 بدید و برندهای معتبرتر معمولا صداشون عامه پسند نیست.
شما با چه وسیله ایی موسبقی میخواهید استفاده کنید (پلیر ,موبایل ,کامپیوتر ,لپ تاپ) ؟
ممنون دوست عزیزم
پس احتمالاً همین EP 630 بوده ...
خودم هم میخوام بگیرم، اما خب این سؤال رو بیشتر برای یکی از دوستان پرسیدم، که خب باید جویا شم ازش میخواد با چی گوش بده ...
خودم بودم عمدهی استفادهام لپ تاپ بود، و خب برخی مواقع هم گوشی ...
من ep630 دارم. نسبت به قیمت چیز خوبیه
برای عموم سبکها نظیر پاپ و ... مناسبه
برای نیو ایج مناسب نمیدونم
سلام . من یه 4 سالیه که ep-630 دارم هیچوقت تو این مدت به فکرم نرسید که عوضش کنم . ولی الان میخوام یه هدفون خوب تا 50 تومن بخرم که in-ear باشه. از مدلهای موجود در ایران چیزی پیشنهاد بدید به من ممنون میشم. ترجیحا کریتیو نباشه میخوام مدلای دیگه هم تست کنم.. و اینکه شنیدم مارک klipsch خیلی خوبه ولی تو ایران ندیدم ازش . به نظرتون پیدا میشه؟ و سوال آخرم هم اینه که میشه اینترنتی تهیه کرد و پست کنن؟
سلام
والا تا 50 تومن ep-830 انگار بهترین گزینه هست، ولی شما انگار کریتیو اصلا نمیخواید... اگر تونستید Sony ex50 رو یک تست بکنید شاید خوشتون بیاد از صداش...
برای خرید پستی هم یک لینک براتون پخ میکنم (چون طبق قوانین اجازه نداریم اینجا پست کنیم) شاید به کارتون بیاد
![]()
سلام دوستان !
كسى راجع به هدفون هاى ReLoop اطلاعاتى داره ?!! اينكه اصلش كجا پيدا مىشه ?!! قيمتش چقدره ? يا در كل تا 250 تومان چى پيشنهاد مى كنيد?!
ممنون مى شم!
سلام
بازار موبایل ایران خ حافظ بعد از جمهوری یه استند بزرگ هدفن های Sennheiser گذاشته که بینشون همه قیمتی هست.
من چندین مدل ازش خریدم اما یه مدل ساده داره که 11 تومن قیمت داره اما ارجینال هست و کیفیت صدای عالی داره.
من که با گوشی آیفون باهاش موسیقی گوش دادم لذت بردم. لازمه بگم بیش از 30 هدفن مختلف دارم یعنی از همین مارک 145 هزار تومنی هم دارم اما این هدفن بنا به قیمتش فوق العاده است.
از فروشنده علت قیمت کم این مدل رو سوال کردم گفت برای Branding هست یعنی برای تبلیغات مارک خودش بجای زدن بیل بورد و ... میاد یه هدفن ساده میسازه که ملت بخرند و با کیفیت مارک Sennheiser آشنا بشند.
دوستان این فرصت رو از دست ندید.
اونجا امکان تست هدفن های مختلف هست که هم بلوتوث هم ساده بخصوص Sennheiser رو داره.
Last edited by peaceful1; 30-10-2011 at 01:52. دليل: حذف ادرس خرید
يه سوال ديگه !
كسي از دوستان مي دونه نمايندگي هدفون هاي Skullcandy كجاست ?!! و آيا جنساشون اصله يا نه ?!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)