سلام
دوستان من میخوام این لپ تاپ بگیریم ولی کیبوردش یکم اذیتم میکنه وقتی کلیدارو فشار میدی انگار کل صفحه کیبورد میره داخل!!
به نظر شما یه ایراده؟
سلام
دوستان من میخوام این لپ تاپ بگیریم ولی کیبوردش یکم اذیتم میکنه وقتی کلیدارو فشار میدی انگار کل صفحه کیبورد میره داخل!!
به نظر شما یه ایراده؟
صفحه اول چون خیلی وقت پیش نوشته شده اون زمان 635 بوده چند وقته 740 میده لنوو ماله منم 740 دوستانی هم که تازه میخرن 740 میگیرن فرقش هم توی قدرت و توان و مصرف انرژی هستش همین 740 بهتره
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام
بله به این شکل هست و به نظر من ایراد هست![]()
من شنیدم کنسول هیچ موقع جای pc رو نمیگیره
درسته که با حداکثر رزلیشن و کیفیت میتونید بازی هاتون رو انجام بدید ولی خیلی از افکت ها رو از دست میدید و همچنین fps کمتری نسبت به pc میتونید بگیرید .
البته من بازی خور نیستم ولی میتونید یه سر به انجمن بازی های کامپیوتری بزنید و بپرسید .
هر لپتاپی با کانفیگ های مختلف تولید میشه (یعنی اسمش یکیه ولی کارت گرافیک، رم ، cpu و ... ممکنه تفاوت داشته باشه و البته قیمت)
مال شما بهتره
من که به هیچ وجه همچین مشکلی ندارم
اتفاقا کیبوردهای لنوو رو به خوش دستی (خوش انگشتی) میشناسن
برنامه energy management هست دیگه
تو dvd که همراه لپ تاپ میدن هست
اگه نصب نکردید نصب کنید حتما
سلام بچه ها من امروز ویندوز 8.1 نصب کردم نسخه انترپرایس میخواستم بدونم کسی هست که تو ویندوز 8.1 مشکل کلیک راست با دو انگشتو حل کرده باشه؟
کلیک راست با دو انگشت دقیقا یعنی چی؟ یعنی دوباز با دوتا انگشت بزنی کلیک راست کنه؟؟ یکی توضیح بده چیه
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
نه
دو تا از انگشتات رو میزاری روی تاچ پد و عمل کلیک راست رو انجام میده
یا برای اینکه منوی سمت چپ ۸ رو بیاری یکی از انگشتهات رو از سمت راست به چپ تاچ پد میکشی
یا برای انجام عمل بالا و پایین کردن نوار سمت چپ یا راست مرورگرتون با دوتا از انگشتاتون از سمت بالا به پایین یا بلعکس میکشید رو تاچ پد
ویدئوهاش توی محل نصبش هست که همه چیزو توضیح داده ٬ طوری که معتادش میشی و موس های معمولی واست خنده دار و مسخره به نظر میاد
خیلی کاربرد داره تاچ پدش
Last edited by ms368; 09-10-2013 at 22:11. دليل: موس پد نه | تاچ پد :D
بچه ها با این لپ تاپ میشه صدا ضبط کرد ؟
لطفا سریع تر جواب بدید ، فردا همایش دارم نیاز دارم صدا ضبط کنم
جای میکروفون رو نداره ، سوکت هم ندارم ، چیکار باید کنم ؟
مرسی
بله
با sound recorder خود ویندوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)