سلام
والا بخاطر برنامه های متنوع ماه پاره ایی مجبور هستند شبکه موسیقی رو راه اندازی کنن،دیگه دست خودشون نیست..
خوش باشید/![]()
سلام
والا بخاطر برنامه های متنوع ماه پاره ایی مجبور هستند شبکه موسیقی رو راه اندازی کنن،دیگه دست خودشون نیست..
خوش باشید/![]()
سلام
من یک دستگاه دیجیتال گرفتم که به ورودی AV وصل کردم که تنها ورودی تلویزیون هستش. راهی نیست که من مجبور نباشم به خاطر استفاده از پخش دی وی دی اینا رو هی از پشت قطع و وصل کنم؟
اگه تلویزیون ورودی HDMI داره ، باید گیرنده ی HD می گرفتی که خروجی HDMI داره .
سلام دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما میشه به سوالم جواب بدین . میخوام یه آنتن بخرم تو انتخابش موندم اگه شما باشین کدوم یکی از این دو تارو انتخاب میکنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دوست عزیز تا اونجایی که من شنیدم ، این آنتن های برقی و کنترلی برای دریافت تصاویر دیجیتال ، آن چنان مناسب نیستند . لذا مدل های ساده تر(با تقویت کننده) بیشتر توصیه میشه.
سلام
منم یه دونه از این آنتن های گردان داشتم که اصلا ازش راضی نبودم. چون مشخص نیست تو چه جهتی میچرخه. بهترین راه همون خرید یه آنتن ثابت و یه تنظیم اولیه هست. اگه همون گردون رو هم بخری فقط یه بار، اول کار نیاز به تنظیم داره و دیگه چرخشش به درد نمیخوره. ضمنا بعضی از این آنتن ها تو پایه ی چرخونشون یه لقی دارن که وقتی باد میاد آنتن رو میلرزونه و تصویر رو خراب میکنه.
بهتره اول آنتن قدیمیت رو با کابل سالم و تو جهات مختلف تست کنی، اگه جواب نداد بعد آنتن جدید بگیر.(بعضی از دوستان با همین آنتن های دو هزار تومانی هم نتیجه گرفتن)
جدیدا آنتن های هوایی مخصوص گیرنده ی دیجیتال هم به بازار اومده، نمیدونم فرقی هم میکنن یا نه. اگه دوستان از اونها استفاده کردن در موردکیفیت تصویرشون توضیح بدن.
راستی شما شیرازی نیستی؟ چون اینجور وسایل تو شیراز خیلی طرفدار داره!!!
Last edited by PersiBoy; 05-04-2012 at 23:50.
شاید هم اسمش imusic باشه![]()
ممنون از جوابتون دوست عزیز اگه اینجوریه فک کنم همون ثابتشو بگیرم بهتره دستتون درد نکنه
راستی من شمالیم شهرستان لنگرود ولی همه جای ایران سرای من است![]()
سلام
می تونی از تبدیل یا چندراهه AV استفاده کنی که نزدیک به 4تا ورودی داره و با کلید بینشون سوئیچ می کنی..
خوش باشید/![]()
بهش میگن ای وی سلکتور
av selector
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)