تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 602 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این لینک ها همه رو با کد میزاشتی ما هم نگاه میکردیم خوب

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    با کد گذاشتم دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام...
    دوستان عرض شود که من یه هندزفری کوچیک مربوط به گوشی نوکیای (خیلی خیلی ساده!) مادرم و وصل میکنم به لپ‌تاپ و سیستم و موزیک گوش میکنم که خش‌خش میکنه گاهی روی بعضی موزیک ها و با صدای بلند...
    میخوام با یه هزینه ی زیر 50 تومن! یه چیز خوب بخرم...!!
    اپشن هام یه سری هدست طرح بیتز! به قیمت 28! تومن و یه سری هدست Hs-833 به همون قیمت هستش!! hs رو تست کردم و صداش به نظرم خیلی خوب اومد و باحال بود! ولی میترسم سیمش کوتاه باشه!(راستش اصلا سیمش رو حواسم بهش نبود!)
    اون طرح بیتس هم از اینا بود که خم میشه دستگیره هاش و اینا، میخواستم بدونم از این دو مدل، کدومش عمر بیشتری داره؟( بیتس رو به این خاطر دوست دارم که میشه سیمش رو جدا کرد و یه سیم دیگه (مشخصا بلند تر!) بهش وصل کرد!!...
    اما اون‌یکی به نظرم کلا قیافه‌ی بهتری داشت ولی به نظرم قدری ظریف می‌اومد که ممکن بود بشکنه! ...

از این دوتا کدوم رو بخرم بهتره؟ یا توی این رنج(زیر 40 تومن اینا!) هدست بهتری هست؟! اصلا فرق زیادی با هم دارن؟؟؟ ضمنا، من تو ایلام هستم و اپشن‌هام زیاد نیستن!

-------------
    سورس مورد استفاده‌ی بنده، لپ‌تاپ و گاهی سیستم اصلی هستش...
    فیلم تماشا میکنم باهاش، موزیک الکترونیک، گاهی متال! خلاصه همه جور موزیکی گوش میکنم و خوره‌ی بیس نیستم ولی از بیس مناسب هم بدم نمیاد!...
    در حال حاظر، همینایی که دارم راضیم میکنه ولی میخوام یه چیزی داشته باشم که گوش رو اذیت نکنه و خش‌خش نکنه و البته اگر خواستم به گوشیم وصل بکنم، باز مشکل زیادی نداشته باشه!
    هدفون فیک نگیر، بیتس هم اصلا اصلش در حدود چنین قیمتی نیست!
    من خودم هدفون فول سایز و ایرباد داشتم خواستم یه هندزفری ارزون بگیرم واسه خیابون و جاهای نزدیک، اولین بار که وصل کردم به pc بعد چند دقیقه دیدم یک طرفش دیگه صدا نمیاد
    (من پاورم یک مقدار نوسان داره اما مثلا یه ایرباد سنهایزر دارم بیشتر از یک ساله با همین سیستم کار کرده و مشکلی نبوده حتی هندزفری گوشیم که s2 هست هم وصل کردم اینطوری نشد اما این فیکه اولین بار به فنا رفت)
    از همین هدفون هایی که دوستمون معرفی کردن بگیرین، شاید یه کم گرون تر باشن اما هم کیفیت قابل قبولی دارن و ماندگاری نسبتا خوب

3. 5 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

12

سلام به همه دوستای گل
    بعد از مدت ها دور بودن از میادین امروز دلم برای اینجا تنگ شد اومدم
    یه لحظه به خودم اومدم دیدم 20-30 صفحه تاپیک رو خوندم
    خوشحال شدم که دیدم انقدر اینجا دوستای جدید اومدن و برای شنیدارشون ارزش قائل هستند
    همین طوردوستای قدیمی که همیشه به من و کسایی مثل من که می خوان اطلاعاتشون رو افزایش بدن کمک کردن و هنوز هم ادامه میدن (Rave , Peacfull , Salar , Tjays و بقیه دوستای گل ) جای آقا رضا هم خالی
    دیگه زیادی آف تاپیک شد یه سوال بپرسم پست حذف نشه
    بچه ها یه مدته هدفون های JBL رو توی بازار میبینم. روی ظاهرشون که زیاد کار شده. اگه اشتباه نکنم آرتا یا آواسان هم گارانتی کرده. دوستان بعضی ها از من میپرسند من هم خیلی دور از اطلاعات روز هستم می خواستم ببینم کسی تجربه داره؟

5. 4 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tehran_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    تو قیمت های 100-120 نهایت ، دنبال یه Earhook ضد آب میگردم که کیفیت صدای واضح و بیس تمیزی داشته باشه اکثرا هم Pop گوش میدم و Country (مخصوص ورزش میخوام) فقط از این پشت گردنی ها نباشه
    ممنون میشم یه مدلی معرفی کنید که راحت بشه تو تهران پیدا کرد و کیفیتش به این قیمت بی ارزه
    در حال حاضر هم هدفون های کریتیو مدل EP-630 , HQ1600 دارم ممنون میشم هدفونی که معرفی میکنید کیفیتش از اینا پایین تر نباشه
    از نظر کیفیت صدا با دستگاه های کریتیو و سونی سازگار باشه
    Philips SHQ3200
    92/11/14 به قیمت 80،000 گارانتی یکساله دیتا سرویس
    نقد: صداش نسبت به کریتیو مدل EP-630 خیلی خیلی ضعیفه ، بیس معمولی (میشه گفت نصف بیس EP-630) اما صدای واضحی داره و آهنگ رو قاطی نمیکنه سر درد بگیری و صدا تیز نمیشه در ولوم بالا ، از نظر بلندی صدا هم باز نصف EP-630 هستش در کل میشه گفت یه هدفون خیلی معمولی هستش ولی برای من که همیشه با کریتیو آهنگ گوش کرده بودم اصلا راضی کننده نبود همون فقط به درد مواقع ورزش کردن میخوره اونم به خاطر ضد آب بودنش کیفیت ساختش هم از 10 من بهش 7 میدم
    مقصد بعدی خرید EP-830...

کلا این هدفون EP-830 اصلش تو بازار طهران موجود نیست به هیچ وجه حتی شرکت شاب هم خودش نداره و فعلا وارد نمیکنه تا دلتون بخواد مدل قلابی این مدل با گارانتی آواژنگ تو بازار هستش که قیمتش 50 ت هستش و ارزش خرید نداره چون در سطح یه هدفون 7 تومنی بیشتر جوابگو نیست مدل اصلی که شاب وارد میکرد توی پک های مخصوص خود کریتیو عرضه میشد و قیمتی معادل 140ت داره ولی مدل های قلابی توی یک پک کاغذی و بی ارزش فروخته میشه و فروشنده این اختلاف قیمت زیاد رو فرق داشتن پک هدفون در نظر میگیره
    (به هیچ وجه هدفون کریتیو EP-830 با گارانتی آواژنگ خریداری نکنید چون قلابی هستش اگر 830 اصل پیدا نمیکنید برید 630 با گارانتی شاب بخرید که از قیمت خوب و کیفیت عالی برخوردار هستش نسبت به قلابی 830 که تو بازار پر شده) 92/11/14

بالاخره با گشتن زیاد تونستم یک دونه از مدل اصلی EP-830 پیدا کنم اونم از نمایندگی کریتیو تو شهر اهواز با گارانتی شاب که اونم فقط دو ماه از گارانتیش مونده تموم بشه به قیمت 135 خریداری کردم و به زودی همینجا نظرمو راجب این هدفون مینویسم... 92/11/16
    ------------------------------------------------------------------
    اختلاف ها بین کریتیو مدل EP-830 اصل و فرعی:

EP-830 اصل = داخل بسته بندی جعبه های شیشه ای مخصوص خود هدفون های کریتیو مثل مدل های قبلی ، همراه داشتن کیف مخصوص برای نگهداری هدفون با مارک کریتیو ، سری های اضافه گوشی هدفون ، قیمت 140 ، روی گوشی های هدفون نوشته شده CREATIVE کامل ، کیفیت صدا و ساخت فوق العاده عالی خیلی بهتر از مدل های 630 و 660

EP-830 قلابی = داخل جعبه مربع مقوایی بی ارزش بدون متعلقات فقط سری های اضافه گوشی هدفون ، قیمت 50 ، روی گوشی های هدفون نوشته شده ZEN ، کیفیت صدای بسیار ضعیف خیلی کمتر از EP-630

Last edited by tehran_boy; 05-02-2014 at 22:15.

7. 2 کاربر از tehran_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه لطف کنید یک ایرفون دخترونه رنگی با کیفیت مناسب معرفی کنید . بوجه تا 50 تومان . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان مدل سونی xba-10 شنیدم بعضی ها میگن که توی ولوم بالا تیز میشه صداش
    این درسته؟؟؟؟
    آخه من اکثرا موزیک رو با صدای بلند گوش میدم

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

میشه لطف کنید یک ایرفون دخترونه رنگی با کیفیت مناسب معرفی کنید . بوجه تا 50 تومان . ممنون
    wesc kazoo

دیجی کالا داره برا فروش

11. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.
    تا 300 تومن In Ear میخوام.صدا به هیچ وجه بیرون نره و صدای بیرون داخل نیاد.
    خودم earpod اورجینال 5s دارم که رو جعبه بود ولی خب تو گوشم چفت نمیشه و خروجیه صدا زیاده. ولی باسش رو دوست دارم. یه باس میخوام مثل این.
    ممنون.
    ممنون میشم کمکتون رو..

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هدفون Panasonic HeadPhone RP-DJS400 بهتره یا Razer Electra ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون میشم کمکتون رو..
    سلام.
    می توانید از Sony XBA-10 و AKG K375 استفاده کنید. این هدفون ها بیس خیلی قوی ندارند که می توانند با سلیقه شما سازگار باشند. در رده قیمتی مورد نظر شما T-Jays One هم موجود است که هدفون بسیار خوبی به شمار می رود اما بیس آن قوی است و ممکن است برای شما مناسب نباشد. با این حال حتما" این مدل را تست کنید. (برای تست موجود است)
    مدلهایی که معرفی شدند Isolation نسبتا" مناسبی دارند (از Apple Earpod بسیار بهتر).
    موفق باشید.

15. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •