خوب بود در هر دو حالت آی پی ها رو هم بررسی میکردید یا اگه 2 تا خط دارید به تفاوت بین کیفیت دو خط هم توجه میکردید.
خوب بود در هر دو حالت آی پی ها رو هم بررسی میکردید یا اگه 2 تا خط دارید به تفاوت بین کیفیت دو خط هم توجه میکردید.
این موقع شب این سرعت مزخرف سابقه نداشته
تــــف
فکر نمیکنم ارتباطی به ip داشته باشه
من از یه خط و یه سیستم استفاده میکنم
یعنی الان با طرح برنزی سرعت افتضاح و پر نوسان (زیر20)، 5 ثانیه بعد (زمان لازم برای دیسکانکت و کانکت!) حالا با 250 تا دانلود کن!!
ولی خوب نکته اصلی اینجا بود که برای من یکی حداقل سابقه نداشته بود که روزانه رو هم خراب کنن
الان از وقتی که اون داستان شبانه درست شد سرعت روزانه هم 50-60 بود که امروز دیگه رکورد زدن به زیر 20
اوضاع بسیار مسخره است
کل مشهد هم جمع بشن اینترنت همین شکله
کلا باید نت ایران رو بوسید رفت...
من که نقره ای دارم سرعت دانلود 200 تا از سرور داخلی و بعضی شب ها هم فیکسه توی شب برا دانلود. از سرور خارجی.
دانلود دیشبم3.5 GB
پینگ بعد ساعت 12 همچنان مثل حلزون.
من الان 4 تا طرح دارم .
1 نقرهای قاسم اباد مشهد سرعت 200
2.بعثت قاسم اباد سرعت 130
3.طرح خانواده سعدی سرعت 130
4.طرح خانواده میدان راهنمایی سرعت 300
تعجبم چرا این یکی از خط هام 300 دانلود میکنه !!
Last edited by frozen01; 24-08-2013 at 20:57.
lol همچین میگه انگاری یارانشه که منتظره بریزن بره برداره.
یارانه نیست اما وظیفشون هر ماه سر موعد بدن
آمدو کسی منتظر ترافیک بود تکلیف چیه
البته من نمیدونم دقیقا ماجرای شما چجوریه و نمیتونم نسخه بپیچم اما آی پی تا آی پی فرق داره. توی بعضی رنج آی پی ها بیوفتی روتینگ مثلا میوفته رزتل روسیه که 99% مواقع بهترین حالته و سرعت ماکسیمم میشه(البته حد بالای ارتباط رو نوع اکانت مشخص میکنه)
امروز واقعا دیگه گند شده سرعت خیلی کنده....!من طرح نقره ای دارم سرعتش کمه در حد 20 30 مبین نتم دارم هی بالا پایین میره چه وضعشه بابا واقعا فاتحه خوندن با این سرعتشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)