فلدر بلوتوث تو حافظه داخلی
فلدر بلوتوث تو حافظه داخلی
نرم افزار vOICE TALK تو گوشی به چه منظوریه ؟
دوستان معذرت میخوام میشه یه توضیحی بدین من چجوری فارسی کنم گوشیمو
اس ام اس ها فارسی نداره ... اگه توضیح بدین و لینکای دانلودی هم بذارین ممنون میشم
من وارد نیستم زیاد راهنماییم کنی ممنون میشم.... کدوم رام و کدوم کرنل رو باید بریزم و چجوری بریزم
واقعلا گیج شدم یه عالمه رام و کرنل وجود داره کدومو بریزم خوبه ؟
بعدشم یه سوال دیگه : میگین آپدیت کنید خوب میشه داغی یعنی چی ؟ چیو آپدیت کنی ورژن ادرویدو چیو ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید... میترسم بزنم بترکونم گوشیو .. ها ها ها
دوباره یه رام جدید ics واسه gs ii اومده...
البته هنوز این رام به صورت رسمی معرفی نشده و کاستوم هست ولی نسبت به رامی که هفته ی قبل اومده روون تره ولی باگ هاش کمتر شده ورژن همون 4.0,1 هست ولی اونایی که ریختن نسبت به رام قبلی بهتر میدونن
این رام در 8 دسامبر ساخته شده و تاچ ویزارد هم داره
Download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pass: samfirmware.com
HowTo flash.
ODIN + .PIT + PDA/CODE file.متن خبر از gsmarena
منبع از sammobile
شما باید به اندروید 2.3.5 فارسی آپدیت کنین.
فک کنم برای شما رام رسمی بهتر باشه
داغ کردن تو ورژن 2.3.3 این گوشی که معمولا رام استوک این گوشی هست مشاهده میشه و تو 2.3.5 به طور کامل برطرف میشه.
تو پست 7 تاپیک رام این گوشی هم لینک دانلود این ورژن هست:
برای فلش هم باید درایور این گوشی و نرم افزار odin رو نصب کنین و 3 فایل مورد نظر رو انتخاب کنین و گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرین و فلش کنین. حالا اگر کامل تر خواستین بهم پیام بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش کلی کار با این برنامه بین گوشی های سامی تقریبا مشترک مثلا برای بعضی گوشیها مثل گالکسی اس در تاپیک رامشون راهنمایی هایی شده:
Last edited by PersiAndroid; 19-12-2011 at 12:38.
کسی نیست جواب ما رو بده![]()
تو پست دوم همه ی نکات توضیح د اده شده:
کسی از این موضوع خبر نداره ؟
دستورات رو به صورت صدا به گوشی میدی...
از جمله ایمیل دادن زنگ زدن و اس ام دادن..
متن رو هم میگی و اون می نویسه..
و یه حالت کار مود داره که در اون حالت وقتی بگی hi galaxy فعال میشه و دستورات رو اجرا میکنه
در حالت های دیگه اگه دوبار بالای گوشی (قسمت میکروفن و کنار جک ) بزنی و یا خودت برنامه رو باز کنی فعال میشه
به طور خلاصه با صدا زدن گوشی یا مثلا گفتن call dad یا text message to mom و خوندن متن و سند کردن بدون دست زدن به گوشی میتونین پیام بفرستین یا زنگ بزنین یا ایمیل بفرستین برنامه باز کنین صدا ضبط کنین و ...
یه چیزی تو مایه های siri تو آیفون...
آقایون یه کرنل خوب واسه رام I9100JPKJ2_I9100OJPKJ1 میخوام
باید چیکار کنم تز کجا دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)