ميشود گرفتش دوست من تو بزنش بزنش بزنش زياد بزنش
دوست عزیز میتونی عکس بذاری که رامش کردی؟
در ضمن تو صفحه موجودی ، زیر غذای مرغ ها و گاو و گوسفندا یه جای خالی هست کسی نمیدونه جای چیه ؟ شاید جای غذای اون سگس (اگه بشه گرفتش)
خوب میتونی یه شبیه ساز دیگه دانلود نکنی!من یدونه دارم اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
من انقدر سگمو زدم که قلبش از ده تا صفر شد (با شخم زن) ولی هیچ اتفاقی نیا فتاد باید دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سگ خودتو برای چی زدی ؟! ! ! ! !
اون که از اولشم مال خودته.
اون سگ وحشیه که بعضی وقتا میاد تو مزرعرو باید بزنی .
Last edited by hopee; 30-06-2009 at 18:34.
من نتونستم پيدا كنم يعني اكثرا فقط با cd بازي اجرا مشنخوب میتونی یه شبیه ساز دیگه دانلود نکنی!من یدونه دارم اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
اگه برام آپ كني خيلي ممنونت ميشم
دوستان درمورد عكس گذاشتن نميشه عكس بزارم اخه با پلي استيشن 1 بازي ميكنم باور كنيد كه جدي ميگم اخه موضوع نه مهمه نه مثل شهر رفتنه من با پلي استيشن 1 بازي ميكنم پس نميتونم عكس بزارم خودتون امتحان كنيد.مت.جه ميشيد.
اتفاقا خیلی موضوع مهمیه .چون بازی رو از بنبست درمیاره .
حالا به درصد بازی اضافه شد؟
غذا میخوره یا نه ؟
یه مقدار توضیح بده
اینم عکس سگه اگه کسی ندیده .
(البته من خودم این عکسو نگرفتم ،چند وقت پیش یکی از دوستان این عکسو گذاشته بود .)
![]()
Last edited by hopee; 30-06-2009 at 19:56.
به درصد بازي نميدونم چون قبلا با گيم شارك صدش كردم اما نه غذا ميخوره نه چيزي سوت هم ميني نمياد فقط يه سگه گهگاهي با سگت بازي ميكنه يعني ميافته دنبالش تازه از گوسفندات هم محافظت ميكنه.
باشه برات اپ می کنم البته بعد ساعت 12:30شبمن هرکاری کردم این سگه نیومد نمی دونید باید چی کنم؟10تا از حیوناهم هم بیرون بود7 تا گاو وگوسفند و 1 مرغ و2تا خرو وسگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)