تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 507 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حیفم اومد نخندم واسه این تعصب
    ببخشید قربونت،
    ولی من کلی پول دادم برای تلویزیون که Backlight سوخت!
    صحنه باحالی بود کیف کردم ولی پولم رفت.
    در ضمن اینجا هم تجربیات رو میذارن نه خنده ها :(
    لطف کنید درک کنید.یه آدم تعصبی رو باید درک کرد(تعصب از اعصاب و عصبی شدن میاد).
    بیشتر وقتا یه نفر اینجوری بهم میگه از کوره در میرم(نمیدونم یادتون هست یا نه)اما بخاطر احترامی که برات قائلم چیزی نمیگم.البته تهدید نیستا،فقط خواستم بگم که ارادتم رو نسبت به خودت بدونی
    موفق باشید.

Sent from my K00E using Tapatalk
    Last edited by ardeshir n; 29-06-2017 at 11:00.

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقیقا و فقط هم راجع به سونی نیست. من در مورد گوشی که لااقل سه تجربه عینی دارم یکی xperia mini بود و اونیکی htc m8. سامسونگ مادرمم در اثر آپدیت به شدت کند شده بود..
    فقطم آپدیت ورژن سیستم عامل منظورم نیست، حتی آپدیت های معمول روزمره هم تاثیر دارن و کلا بدون خواست شما بی جهت دیتا وارد فضای گوشی میکنن
    الانم من یه سامسونگ دارم که تمام آپدیت هاش رو بستم. همه ش رو! چند جا هست از جمله play store، my galaxy،.. اپ bazar هم اگه ریختید.. باید تو همه اینجاها تک تک برید و auto update خاموش کنید! تحت هر شرایطی (وای فای یا دیتا)
    جز اینها توی setting خود گوشی برید و کلمه آپدیت رو سرچ کنید. یکی هم اونجا هست که باید خاموش کنید! البته یکی دیگه هم اونجا داره که جهت سکیوریتی نوشته اون رو من فقط روشن باقی گذاشتم..
    خودمم به صورت دستی هیچ نیازی نمی بینم که اپ هام رو آپدیت کنم مگر اونایی که واقعا باهاشون کار دارم و نه n تا اپ دیگه که خودش داره و ممکنه هیچ استفاده ای هم نداشته باشم..
    خلاصه که الان چند ماهه که این گوشیم رو دارم واقعا هیچ مشکلی نداشتم! هنگ هم بسیار بسیار به ندرت داشته.. خیلی خوشحالم که از روز اول اجازه هیچ آپدیتی رو بطور خودکار ندادم

حالا اینکه چرا واقعا این اتفاق داره میفته از نظر من که قدری با دیده منفی نگاه میکنم به این موضوع اینه که کلا میخوان شما رو وادار کنن گوشی رو عوض کنید! و سال به سال محصولات جدید که میدن رو بخرید
    همیشه برای من سوال بوده که چرا یه نوکیایی که بیشتر از ۱۵ سال پیش تولید شده الان هم مثل ساعت کار میکنه اما یه گوشی گرون قیمت امروزی با هزاران برابر cpu قوی تر بعد از یک سال کند میشه!..
    در واقع فقط اپله که اینطوری نیست اونم عملا پولش رو داره میگیره.. برای محصول جدیدی که اپل ارائه میکنه باید حداقل دو سه برابر پول بدی...
    اون قسمت آخر رو به نوکیا و اپل باید ایسوس رو هم اضافه کنی.
    تست کردم که میگم.
    متن جالبی هم بود.

Sent from my K00E using Tapatalk
    Last edited by ardeshir n; 29-06-2017 at 19:00.

3. این کاربر از ardeshir n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

کلونازپام را اگر برای high شدن میخورید رنگ سبز بخورید ، اگر برای relax شدن میخورید سفید اش را مصرف کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

تور های خارجی اگه رفتید ، ارزون و گرون نداره این روزا .. یه مشت بی فرهنگ و مغلطه گر به پست اتون میخوره .. سعی کنید اگه تنها مسافرت میکنید مثل من و آدم اجتماعی نیستید و مردم زود شما را اس میکنند و بهتون میخندند تا نظر دختر ها جلب بشه .. سعی کنید از اول از تو فرودگاه یه کم با این و اون صحبت کنید و خودتون رو همسفر نشون بدید ، بعد که رسیدین و رفتین هتل کم کم ولشون کنید و بگید ** ***تان . چون ما ایرانی ها متاسفانه خیلی ایزوله و چیز ندیده شدیم (خصوصا طی 8 تا 10 سال اخیر و با مدیریت جهانی دکتر ا.ن. ) و کلا بی جنبه هستیم ، چهارتا دختر سفید پوست که میبینیم عنان از دستمون در میره و برای جلب توجه هر کاری میکنیم و برای هر کس و نا کسی حرف میسازیم ! خلاصه امان از دست حرف مردم که به قول معروف "این حرف مردم است که ما را ***ده"

گرجستان هم برید جای خوبی هست ولی با اینکه به اصطلاح مسیحی هست عقل و شعور مردم اش با کشور مسلمان ترکیه خیلی فرق نمیکنه و در یک سطح هست شاید حتی پایین تر ..

لب خیابون های اصلی شهر هیچ وقت خونه نگیرید چون از صدای بوق پارتی در طول روز ، موتور سی جی ارازل و اوباش و عروس کشون 1 نصفه شب دیوونه میشید . من خودم مرز جنون رو رد کردم از رو تجربه میگم . اگه یه اسلحه ای چیزی هم داشتم حتما میرفتم کل عروس کشون رو به رگبار میبستم . خونه تو کوچه پس کوچه بگیرید تا با آرامش زندگی کنید هر چی کوچه پس کوچه اش بیشتر باشه بهتره آرامش را فدای امنیت نکنید ! افسردگی بهتر از هیجان بیخود ه که مردم با بوق و موسیقی تکنو و ترنس و عربده بعد از باشگاه بدنسازی به شما القا میکنند . اینا عقل ندارن میرن عروسی اونجا قرص روان گردان میزنند بعد در تمام طول مسیر از پنجره ماشین میان بیرون مثل گرگ که چه عرض کنم مثل خر عربده میکشن ... لعنت به پیوند زناشویی

تو دهات ما نصفه شب ساعت 1 بامداد عروس کشون هست ، بعد فردا صبح اش هم هنوز تو کف شب قبلش هستن باز بیخود بوق میزنند !!

دوربین گذاشتن سر چهارراه که کسی چراغ قرمز رد نکنه گردش به راست نزنه ، اون وقت باز نصفه شب ساعت 3 بامداد میان سر چهارراه دستی میکشن دور خودشون میچرخن که مس کرمان 4-1 به صبا باتری قم باخته . فشفشه و منور هم روشن میکنن !

بارون هم که میاد باز بوق میزنن از خدا تشکر میکنن ، مثل خارج از ایران که با ماشین میرن دم مک دونالد غذا میگیرن
    Last edited by حیزون; 30-06-2017 at 01:38.

6. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

..... در ادامه پست قبل ،

قبلا تا همین 10 - 15 سال پیش تور و مسافرت خارجی بود که مرد های ایرانی به خانوم های خارجی برسن . جوری که حتی این قضیه تو فیلم و سریال های صدا و سیما متبلور شده بود ... حالا خارج از ایران فقط خانوم های ایرانی اجازه عرض اندام ! دارن . مرد ها باید بشینن تخته نرد بازی کنن . اینم از برکات 8 سال مدیریت جهانی دکتر ا.ن.

8. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

گرجستان اگر سفر کردید تا تونستید بخندید ! بعضی ایرانی ها اونجا میشینن برا همسفر هاشون تعریف میکنن که آره ما اصلا گرجی هستیم و اون دخترای گرجستانی گه 600 سال پیش شاه عباس به غنیمت گرفت ما یه جورایی وصل میشیم به همونا و خلاصه از این ادا اصولا یک کلمه از زبونشون بلد نیستند ، هیچ شباهت ظاهری ندارن با اونا بعد سعی میکنند با آرایش کردن خودشون رو گرجی نشون بدن ! بقیه ایرانی ها رو هم مسخره میکنن و متلک میپرونن !

10. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

با هواپیمایی زاگرس حتی الامکان سفر نکنید ! زاگرس و تابان و معراج و آتا و قشم و تابدار همه یک مدل هستند .. و معلوم نیست کدوم آقا زاده از خونه باباش قهر کرده رفته با پول رانت خواری و نفت چهارتا ایرباس از ترکیه اجاره کرده و به خیال خودشون هم زرنگی به خرج میدن و همه مسیر های توریستی و چارتری و لحظه آخری رو مثل کیش و ارمنستان و گرجستان ، جا گرفتن برا خودشون ولی زهی خیال باطل و شتر در خواب بیند پنبه دانه .. مردم ما از این حرف ها حساب گر تر و تنوع طلب تر هستند .. همون تور که یه پیتزایی رو هیچ کس دو بار نمیره

مسافر هاش هم مثل خدمه ش یه مشت بیشعور بی فرهنگ عوضی هستند و هواپیما رو میکنند عین طویله !

12. 4 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگر تنها زندگی میکنین حتماً با یکی از دوستانتون و یا یکی از خویشاوندانتون قرار بذارید که هر روز یک تک زنگ بهش بزنین و قطع کنین تا بدونه که شما زنده اید و سالم هستید و مشکلی ندارید
    بارها شنیدم که جسدِ کسی رو که تنها زندگی میکنه بعد از چندین روز و فاسد شدنِ جسدش در خانه اش پیدا کردند
    شاید این مطلب براتون خوشایند نبود و فکر میکنین که بدونِ شک سالهای سال زنده خواهید بود . آرزوی ما هم همینه که صد سالِ دیگه با عزّت و سلامتی و خوشی زندگی کنین
    اما حقیقتِ زندگی اینجوری نیست و هییییییچ چیزی ضامنِ بقای عمر نیست
    نه جوانی , نه سلامتی , نه هوش و ذکاوت , نه ثروت , نه نفوذ و قدرت , نه زور بازو , نه شهرت , نه پست و مقام , نه مدرک تحصیلی , نه امنیت , نه ایمنی , نه زیبائی , نه ایل و تبار و نه هیچ چیز دیگه ای میتونه ضمانت بده که چند دقیقه ی دیگه زنده باشیم.
    این مسئله رو جدی بگیرین

14. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

! افسردگی بهتر از هیجان بیخود ه که مردم با بوق و موسیقی تکنو و ترنس و عربده بعد از باشگاه بدنسازی به شما القا میکنند . اینا عقل ندارن میرن عروسی اونجا قرص روان گردان میزنند بعد در تمام طول مسیر از پنجره ماشین میان بیرون مثل گرگ که چه عرض کنم مثل خر عربده میکشن ... لعنت به پیوند زناشویی
    گرجستان اگر سفر کردید تا تونستید بخندید ! بعضی ایرانی ها اونجا میشینن برا همسفر هاشون تعریف میکنن که آره ما اصلا گرجی هستیم و اون دخترای گرجستانی گه 600 سال پیش شاه عباس به غنیمت گرفت ما یه جورایی وصل میشیم به همونا و خلاصه از این ادا اصولا یک کلمه از زبونشون بلد نیستند ، هیچ شباهت ظاهری ندارن با اونا بعد سعی میکنند با آرایش کردن خودشون رو گرجی نشون بدن ! بقیه ایرانی ها رو هم مسخره میکنن و متلک میپرونن !
    شما کلا خودت از حرفات معلومه مشکل روانی فرهنگی داری فرهنگ ملتها رو با هم مقایسه میکنی
    مثلا ملتو شاد نمیتونی ببینی یا تا یه دختر با یه پسر شوخی کرد یا حرف زد فک میکنی داره خودشیرینی میکنه و ... و ...
    برو نوک همون کوهی که به دنیا اومدی زندگی کن هم سکوت هست هم آرامش . از کوچه پس کوچه های گرجستان هم بهتره :ئ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

مقایسه کردن فرهنگ ملت ها با هم مشکل روانی ه ؟

اون یا حقی ها و کولی ها هستند که میگن آسمان خدا همه جا یک رنگه ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •