تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 4105 اولاول ... 3333834234294304314324334344354364374434835339331433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما برو پلیس + 10 بهت میگند کجا افتادی ..
    در مورد برگه سفیدنیرویی که توش باید دروه آموزشیت رو بگذرونی اعلام شده و همینطور محل آموزشت و اینکه ساعت فلان در فلان جا باید حضور داشته باشید وگرنه غیبت میخورید یه سری تذکرات از جمله نیاوردن موبایل و همینطور زدن موی سر با نمره 4 و ....
    اینکه اول شهریور میخوای کوتاه کنی یا نه بسته به خودته .. اما دوستان میگند داخل پادگان از لحاظ بهداشتی زیاد جالب نیست مورو کوتاه کنید . پس بهتره خودمون کوتاه کنیم
    من اعزام اصلیم اول آبانه . ولی میخوام اول شهریور برم ، احتمال داره همون روز اعزامم کنند . واسه همون برگ سفید نمیدن بهم . یعنی سه شنبه که رفتیم دیگه برنمیگردیم؟حتما باید اونجا مو رو کوتاه کنیم؟
    ساعت چند باید برم نظام وظیفه؟وسایل شخصی رو هم بردارم یا فعلا نمیخواد؟
    ممنون از اینکه جواب دادی

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

بازم سلام
    بسیار ممنونم از لطفتون و پاسخی که دادید. بله ممکنه ظرفیت ها پر شده باشه اما این را هم باید در نظر گرفت که بنده جزء پزشکی حساب میشم. ممکنه آبان ماه برای غیرپزشکی ها پر شده باشه و برای پزشکی ها جا باشه.
    فکر نکنم.الان کارشناس و ارشد علوم پزشکی خیلی زیاده.من سال 87 کاردان علوم آزمایشگاهی داشتم دفترچه فرستادم اعزامم شد دی ماه.جزو علوم پزشکی هم بودم.پس فرقی نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

1

با سلام مرسی از جوابتون
    مشکل فرصت نیست چون من هنوز 4 ماه فرصت دارم مشکل اینه که من باید برگ سبز رو به اونا تحویل بدم . پس همونطور که فرمودید پست می کنم اگر زدند آبان ماه می رم تمدید می کنم. البته اگه بهونه نیارند و ما رو اذیت نکنند. بازم اینجا یه سوال مطرح میشه که تمدید کردن باید با فاصله 45 روز تا اعزام باشه یا نه. اگه برای من ابان زده بشه یعنی یکم ابان پس من اصلا وقت ندارم برای تمدید چون تا 20 شهریور برگ سبز میاد بعد اون هم دیگه فرصت نیست . کلا یکم مضطربم امیدوارم بشه تمدید کرد. بازم تشکر از لطفتون
    تا زمانی که کد ها باز نشه و شما کد نخورید(مکان خدمتتون مشخص نشه) شما می تونید تمدید کنید-خب شما اگه 5/30 که امروز -برگه سبز 2هفته دیگه یا شایدم10روز یگه بیاد-به محض اومدن شما مراجعه کنید به دفتر نظام وظیفه.صد در صد می تونن تمدیدش کنن-اصلا جای نگرانی نداره-من هم پس فردا اعزام هستم از اول کلی نگرانی داشتم که کجا می خوام بیفتم و از این حرف ها.اما الان که نگاه میکنم می بینم بهترین اتفاق ها افتاده ! و خیلی همه چیز خوب پیش رفته.حالا شما هم اگه هنوز زمان دارید 1هفته یا 2هفته دیگه پست کنید اگه نه همین امروز پست کن و خاطرت جمع که همه چیز درست میشه انشاا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
    منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
    الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
    تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر
    آقا خسته نباشی. من 1 شهریور اعزامم شهدای کرمانشاه. چطوره اونجا ؟ سخته آسونه ؟ توصیه خاصی داری ؟ خیلی ممنون میشم یکم توضیح بدی.
    راستی امروز کچل کردم. تجربه جالبیه !

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاخره تموم شد !
    نیروی زمینی ارتش - پادگان 06

به ما هم گفتن 3 شنبه صبح اینجا باشید امریه هاتون رو بگیرید برید پی کارتون : دی

بچه های ارتش 06 آماده یه دوره سخت باشید !
    روزهای آخر به ما خیلی خوش گذشت ، همش خاطره میشه براتون
    مراسم تحلیف بسیار خوبی داشتیم ، تمام گروهان ها بهترین رژه رو رفتن

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالاخره تموم شد !

واسه ما که هتل بود ولی خدا به بعدی ها رحم کنه
    نامردا امریه رو ندادن حالا تا سه شنبه از استرس می میریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام اولین باره میشنوم یک نفر از سپاه باغرود بد میگه. اخه خودم دارم میرم اونجا. هرجا جستجو کردم همه تعریف میکردن. شما با چه مدرگی رفتی. از چه لحاظ اذیت میکردن.
    به مشهدی های متاهل مرخصی اخر هفته میدن؟؟؟
    داداش گلم ما امریه بودیم ، مدرک لیسانس . تو چند خط بعد واسه دوستمون و شما می نویسم چطور اذیت می کردن
    به مشهدی ها نه ! ولی تا دلت بخواد هوای نیشابوری هارو دارن و مرخصی تا 5 صبح میدن . کلا پادگان هتل نیشابوری هاست که به بهانه های مختلف تا 5 صبح مرخصی ساعتی میگیرن . ولی مشهدی ها اونقدرها که باید بهشون حال نمیدن ، مگه اینکه شما ا%D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
    منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
    الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
    تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر
    سلام میگم شما اونجا بودی کسایی که برگ سبز(تکمیلی بسیج داشتن)رو کی برگردوندن ؟چندروز نگهشون داشتن؟؟من6/1 اعزام اونجام

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

به ما خیلی سخت گذشت ، باور کن !
    سلام
    من یکی بدو نمیکنم و از باغرود هم دفاع نمیکنم من دارم میگم که آموزشی سخت هست واقعا هم سخت هست ولی اینکه شما گفتی " سلاخ خانه " این رو قبول ندارم
    شما خودت احتمالا نیشابوری هستی
    خیر دوستان من اینجا همه میدونند من نیشابوری نیستم
    ما داشتیم قدم آهسته و قدم محکم میزدیم برادر ، شما اونجا بودی ؟ وقتی ما کل سر و صورتمون 3 بار در روز پوست میداد ؟
    زمانی هم که شما توی خانه ات بودی ما از میدوت تیر ( نه اون اولی که شما رو بردن ! اون دومی که جای اردو بود ) توی برف و بارون میومدیم و میرفتیم توی صبحگاه فقط خبردار وامیستادیم چون کلاس ها لغو نمیشد !
    میدونی وقتی ما اردو رفتیم چند جای کشور حالا تو ارگانهای دیگه اردو رو به مناسبت ماه مبارک کلا حذف کردن ؟
    کدوم پادگان آموزشی سپاه چنین کاری کرده بود ؟
    برادر من توی واحد آموزش کار دارم میکنم نامه ای که از طرف نیروی زمینی اومد رو خودم با چشم خودم دیدم که توی ماه رمضون برنامه هاتون رو سبک بکنند شما انتظار داری یک فرمانده پادگان چقدر خلاف اوامر نیروی زمینی عمل کنه ؟ شما توی نیرو زمینی آموزشی دیدی وگرنه برادران نیرو هوایی آموزشی به مراتب آسون تری داشتند
    برادر گلم ، آموزشی سخته ، ولی نه در اون حد که پنجشنبه و جمعه واسه خودت نباشی و کلاس و نظافت و غیره داشته باشی تا غروب !
    اینم تقصیر خودتون بود چون خبر ندارین دیگه پشت پرده رو نمیبنید زمانی که فرمانده توی صبحگاه داد میزنه مرخصی دادیم سو استفاده کردین دیر آمدین ( گردان امام علی ) بعد از گردان امام حسین و حسن ( کسانی که امریه بودند ) تشکر میکنه که به موقع آمدن ولی میبینیم مرخصی بعدی گردان امام حسین حدود 160 نف سو استفاده می کنند ( این گزارش های غیبت ها همه توی دفتر ما بود ) باید هم فرمانده گردان بهتون فشار بیاره تا آبروش رو جای فرمانده پادگان نبرین اینطور
    شما دوره قبل ترش کجا بودی که کل پادگان فقط 300 تا ! متوجه هستی برادر ؟ 300 تا نیرو داشت و باید کل پادگان رو تمیز میکردند من خودم همین الانش اونروز بهم گفتن برو سرویس بهداشتی واحد آموزش رو تِی بکش مثل شما هم لیسانس هستم
    شما امریه بودی رفتی دیگه من که بچه نیشابور نیستم و شبانه روز باید توی پادگان تحمل کنم و برای یک دستشویی رفتن لباس فرم تنم کنن چیزی باید بگم ؟
    خیر آموزشی و سربازی همین هست و من همین الان هم کسی بپرسه میگم خدمت راحتی داشتم و آموزشی هم سخت نگرفتم که بهم سخت نگذره وگرنه توی میدون تیر اولی که ما رفتیم رفت و برگشت حدود 13 کیلومتر شد ! طوری که من روی خط آتش رفتم هیچی نمیدیم هیچی ! اینقدر سرد بود و باید بدون دستکش شلیک میکردیم که من 13 تا تیر رو یکی به هدف نزدم و تازه زمانی که بلند شدم دیدم از دستم داره خون میاد ! بله انگشتم رفته بود لای دستگیره آتش و از سردی هوا حتی حس نکرده بودم درد رو !
    ماه رمضون هم سخت تر از کل دوره بود ، از 3 صبح تا 8 غروب گرسنه بودن و بیکار بودن خیلی سخته ، باور کن .
    روی سخنم که با شما نیست ولی نصف پادگان روزه نمی گرفتن دیگه گفتن نداره هرروز جای آبخوری قرارگاه شلوغ بود
    خلاصه باغرود جای خوبیه ، ولی هتل نیست . به پیر و به پیغمبر هتل نیست ! خودت هم خوب میدونی !
    من دوره کد سلاح رفتم و زمانی که همدان بودم با دوستان از آموزشگاه های خاتمی یزد و شهدای کرمانشاه بودیم و مقایسه میکردیم باغرود آسون تر گرفته بود زمان ما .... اردوی ما 2 شب و 3 روز بود ولی خاتمی یزد و شهدای کرمانشاه به مراتب بیشتر بود

تنها مزیتی که داشت ، غذا و دسر فوق العاده خوبش بود که اونم تو ماه مبارک کلا غیر قابل تحمل شده بود
    غذای ماه رمضون رو قبول داریم + اینکه شما نون لواش میخوردین ولی زمان ما نون ماشینی و بسته بندی بود !
    +
    کلا آموزشی و سربازی سخت هست و من اینکه آی سخت بهم داره می گذره آی نمیدونم فلان رو قبول ندارم
    مدتی رو که ماها داریم میگذریم یک صدم قدیم نمیشه و کلا سختی لازم هست

11. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بالاخره تموم شد !

دوست عزیز از تجربیاتت واسمون بگو
    شما کدوم گروهان بودی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •