شما به بزرگی خودت ببخش
![]()
اون موقع ها که ما میومدیم اینجا از این عدا ها خبری نبود![]()
شما به بزرگی خودت ببخش
![]()
اون موقع ها که ما میومدیم اینجا از این عدا ها خبری نبود![]()
برای ما که لگ عجیبی داره .. زنگ زدم شاتل گفت داریم یه سرویس جدید تست می کنیم مخصوص گیمر ها . گفت می دم شنبه براتون فعال کنن که تست کنی . فعلا چون آزمایشی ا هزینه نداره . گفتم بده وصل کنن ( از خرس یه مو بکنیم غنیمته ) حالا اگه اوکی بشه با این سرویس جدیدشون من کلی نفرین می کنم اینارو ، به هر نحوی شده پول از جیب مردم می کشن بیرون . قیلتر می کنن چیز پی ان میفروشن . بازی ها رو می بندن بعد سرویس مخصوص بازی می دن بیرون
![]()
اقا مال من صبح ها تا ساعت 11:30 الی 12 درسته و اصلا لگ نداره بعد خراب میشه بعد از ساعت 6:30 به بعد دوباره بهتر از ظهر میشه ولی یک ذره لگ داره ولی تو روند بازی اصلا تاثیر نمیگذارد.اقا من کلیپ گیم پلی اسمایت رو دیدم عین لول ازلحاظ گرافیک(شاید یه خورده بهتر)فقط دوربین رو اوردن گذاشتن پشت سر چمپ که به نظر من یکی از بدی های بازی تمام حسن این جور بازی ها دوربین از بالای سر که یه مقدار از نقشه رو ببینیحالا هر کی نظری داره.شاید شما خیلی خوشتون بیاد اینطوری
Last edited by daniel'; 24-05-2013 at 12:50.
بازم آپدیت،
تا درست میشه میخوای یه دست بازی کنی، میره برا آپدیت!
![]()
کمه آپدیتش فکر کنم Step1 که 25 ثانیه طول کشید.
قضیه چیه!؟ 2 3 روزیه میشه بازی کرد اوکی شده!!! بالاخره از خماری درومدیم![]()
من قبل اطلاعاتی گذاشته بود چون مدتی تو نسخه PBE این هست تو عکس زیر میبینید یک کلید دیگه اضافه شده
اگر با lolreply کار کرده باشید میفهید چی دقیقا جریانش قابلیت این که بعد هر بازی reply شما میتونید ذخیره کنید و نمایش بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید تو همین پیچ جدید باشه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)