حرف دوستمون کاملا درسته جناب صبا !! شما بر حسب kBps صحبت می کنید در صورتی که سرعت ها همه بر حسب kbps نوشته شدند.
با این حال اگه سرعت این سرویس روی 102.4kBps باشه همین فردا می رم دنبالش![]()
حرف دوستمون کاملا درسته جناب صبا !! شما بر حسب kBps صحبت می کنید در صورتی که سرعت ها همه بر حسب kbps نوشته شدند.
با این حال اگه سرعت این سرویس روی 102.4kBps باشه همین فردا می رم دنبالش![]()
شانس ما رو میبینید!
![]()
شبانه را چرا قطع کردند ؟حقه بازی تا کجا البته خوب باید هم قطع کنند چون می خواهند شبانه قطع باشد که کاربران مجبور باشند دانلود کنند که از حجم انها کم شود تا ادر این ماه آخر که سرویسهای نا محدود ارائه خواهند شد نهایت استفاده را کرده باشند .خدایی که شما دست هر چی ...... از پشت بستید.
برا من وصل بود دیشبم
بایته
میشه سرویس 1 مگ 12 کیلو بایت بده ؟خود ساپورت هم میگه 102 کیلو بایته نه بیت
دیشب فقط 600 مگ
اصلا ساعت 3 وصل نشده. 4 وصل شده. مال شما کی وصل شد بچه ها؟ فکر کنم ساعت سیستمشونو 1 ساعت عقب کشیدن
Last edited by kntued; 21-09-2011 at 09:54.
برای اینکه به همه شایعات جواب داده بشه به طور مستند این عکس زیر همه چیز رو روشن میکنه ...
این سرعت 2048 هست البته شبش هم همینطوره ولی من چون دانشگاه تهران قبول شدم و حجم اضافه داشتم و باید شنبه راه بیافتم گذاشتم روز دانلود شه لینک دانلود هم ویندوز 8 واسه توسعه دهندگان از سایت مایکروسافت هست که هنوز چند روزی از انتشارش نگذشته
سرعت شبانه که خیلی عالی هست.![]()
داداش ما که ازخدامونه سرعت نامحدودش بالا باشه. این الان سرویس حجمی هست یا نامحدود؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)