میخوام مک 700 بگیرم :
اولا ویندوز با لپ تاپ های اپل سازگاری کامل داره؟
دوما من میخوام یه سری نرم افزارهای مهندسی روش نصب کنم ، کم نمیاره؟
قیمت روزش نده؟
میخوام مک 700 بگیرم :
اولا ویندوز با لپ تاپ های اپل سازگاری کامل داره؟
دوما من میخوام یه سری نرم افزارهای مهندسی روش نصب کنم ، کم نمیاره؟
قیمت روزش نده؟
به سلامتی
آره سازگاره و مشکلی نیست
کم بیاره؟ شوخی می کنی دیگه
حدود 1600
دوستان در مورد mc700 بگم که خیلی قوی هست گوله حرف ها ی سایت ها رو نخورید من خودم فکر میکردم گرافیکش خیلی ضعیف باشه همش دو دل بودم بگیرم یا نه اخرش رفتم گرفتم دیدم خیلی قوی تر از اون چیزیه که فکشرو میکردم اپل واقعا با این کرافیگ چی کرده عالیه الان من نصف قدرتشم استفاده نمیکنم الان خدا شکر میکنم که پوله الکی ندادم 724 بگیرم یا 721 چون عمرا به کارم میومد
دوستان 700 رو اصفهان با گارانتی 1 ساله (شاپ،شارپ...؟) میده 1650؟! خوبه یا نه؟! الان قیمتش چنده؟!
من دارم مکانیک میخونم میخوام ببینم بعدنا که یه برنامه ها مخصوص رشته ام بخوام نصب کنم کم نیاره یه وقت؟!
مبارکت باشه
گرافیک 700 و 724 فرقی نداره ولی همش گفتم حتی همین 700 که پایین ترین کانفیگ اپله خیلی قوی تر از اون چیزیه که همه فکر می کنن
قیمت رو خوب می ده
نه کم نمیاره خیالت راحت
سلام
من یه ۷۰۰ گرفتم از مشهد ۱۶۰۰ تومان اما یه مشکل جدی دارم و اون اینه که روی کیبورد حروف فارسی نیس و فقط انگلیسیه!البته دستم تو تایپ تنده اما این مساله اذیتم میکنه.برچسبی چیزی نیس که بزنم رو کلیدا یه کم از این عذابم کم شه؟
البته اول میخواستم ۷۲۴ بگیرم اما چون استفاده ام از لپ تاپ خیلی معمولیه بی خیال شدم
Last edited by foad871; 04-09-2011 at 00:46.
سلام
مبارک باشه
کاور کیبرد بگیر
هم محافظه هم روش حروف فارسی داره، مخصوص کیبردهای اپل ساخته شده قیمت هم حدود 25.000
ازکجا گرفتی؟ گارانتی چند ساله؟
من 3ساله نقش گرفتم 1630. 1ساله نقش 1550بود.
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
نه داره گرون میده.من قیمت کردم مشهد با گارانتی شاب 1590 هست.
---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
از کجا بفهمیم دستگاهی refurbish هست یانه؟ راسته میگن سریالش اگه اولش c2 باشه refurb هست؟
من سرچ کردم جعبه هاش فرق داره ولی نمیدونم اینجام باهمون فرق میدن یانه؟
اگه ری فرب باشه بسته بندیش فرق می کنه و جعبه اش مشکی رنگه
مثل اینکه درسته، چون منم حرف دوم رو از 0 به 2 تغییر دادم سریال من رو هم زد ری فرب
اما فکر کنم این یه مشکل از طرف سایت سنجابه چون چند مدلی رو که زده بود ری فرب من دیدم یقینا اصلی بودن
بسته بندیش در سطحی از کیفیت هست که به این راحتی نمی شه جعلش کرد. پس فکرتو مشغولش نکن
تو اراک با گارانتی 3 ساله نقش 1680 قیمت داده؟چطوره؟گرون نگفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)