تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 500 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه ahmadreza_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

میخوام مک 700 بگیرم :
    اولا ویندوز با لپ تاپ های اپل سازگاری کامل داره؟
    دوما من میخوام یه سری نرم افزارهای مهندسی روش نصب کنم ، کم نمیاره؟
    قیمت روزش نده؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میخوام مک 700 بگیرم :
    اولا ویندوز با لپ تاپ های اپل سازگاری کامل داره؟
    دوما من میخوام یه سری نرم افزارهای مهندسی روش نصب کنم ، کم نمیاره؟
    قیمت روزش نده؟
    به سلامتی
    آره سازگاره و مشکلی نیست
    کم بیاره؟ شوخی می کنی دیگه
    حدود 1600

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مورد mc700 بگم که خیلی قوی هست گوله حرف ها ی سایت ها رو نخورید من خودم فکر میکردم گرافیکش خیلی ضعیف باشه همش دو دل بودم بگیرم یا نه اخرش رفتم گرفتم دیدم خیلی قوی تر از اون چیزیه که فکشرو میکردم اپل واقعا با این کرافیگ چی کرده عالیه الان من نصف قدرتشم استفاده نمیکنم الان خدا شکر میکنم که پوله الکی ندادم 724 بگیرم یا 721 چون عمرا به کارم میومد

5. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان 700 رو اصفهان با گارانتی 1 ساله (شاپ،شارپ...؟) میده 1650؟! خوبه یا نه؟! الان قیمتش چنده؟!
    من دارم مکانیک میخونم میخوام ببینم بعدنا که یه برنامه ها مخصوص رشته ام بخوام نصب کنم کم نیاره یه وقت؟!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان در مورد mc700 بگم که خیلی قوی هست گوله حرف ها ی سایت ها رو نخورید من خودم فکر میکردم گرافیکش خیلی ضعیف باشه همش دو دل بودم بگیرم یا نه اخرش رفتم گرفتم دیدم خیلی قوی تر از اون چیزیه که فکشرو میکردم اپل واقعا با این کرافیگ چی کرده عالیه الان من نصف قدرتشم استفاده نمیکنم الان خدا شکر میکنم که پوله الکی ندادم 724 بگیرم یا 721 چون عمرا به کارم میومد
    مبارکت باشه
    گرافیک 700 و 724 فرقی نداره ولی همش گفتم حتی همین 700 که پایین ترین کانفیگ اپله خیلی قوی تر از اون چیزیه که همه فکر می کنن

دوستان 700 رو اصفهان با گارانتی 1 ساله (شاپ،شارپ...؟) میده 1650؟! خوبه یا نه؟! الان قیمتش چنده؟!
    من دارم مکانیک میخونم میخوام ببینم بعدنا که یه برنامه ها مخصوص رشته ام بخوام نصب کنم کم نیاره یه وقت؟!
    قیمت رو خوب می ده
    نه کم نمیاره خیالت راحت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ۷۰۰ گرفتم از مشهد ۱۶۰۰ تومان اما یه مشکل جدی دارم و اون اینه که روی کیبورد حروف فارسی نیس و فقط انگلیسیه!البته دستم تو تایپ تنده اما این مساله اذیتم میکنه.برچسبی چیزی نیس که بزنم رو کلیدا یه کم از این عذابم کم شه؟
    البته اول میخواستم ۷۲۴ بگیرم اما چون استفاده ام از لپ تاپ خیلی معمولیه بی خیال شدم
    Last edited by foad871; 04-09-2011 at 00:46.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من یه ۷۰۰ گرفتم از مشهد ۱۶۰۰ تومان اما یه مشکل جدی دارم و اون اینه که روی کیبورد حروف فارسی نیس و فقط انگلیسیه!البته دستم تو تایپ تنده اما این مساله اذیتم میکنه.برچسبی چیزی نیس که بزنم رو کلیدا یه کم از این عذابم کم شه؟
    البته اول میخواستم ۷۲۴ بگیرم اما چون استفاده ام از لپ تاپ خیلی معمولیه بی خیال شدم
    سلام
    مبارک باشه
    کاور کیبرد بگیر
    هم محافظه هم روش حروف فارسی داره، مخصوص کیبردهای اپل ساخته شده قیمت هم حدود 25.000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ازکجا گرفتی؟ گارانتی چند ساله؟
    من 3ساله نقش گرفتم 1630. 1ساله نقش 1550بود.

---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------

نه داره گرون میده.من قیمت کردم مشهد با گارانتی شاب 1590 هست.

---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------

از کجا بفهمیم دستگاهی refurbish هست یانه؟ راسته میگن سریالش اگه اولش c2 باشه refurb هست؟
    من سرچ کردم جعبه هاش فرق داره ولی نمیدونم اینجام باهمون فرق میدن یانه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کجا بفهمیم دستگاهی refurbish هست یانه؟ راسته میگن سریالش اگه اولش c2 باشه refurb هست؟
    من سرچ کردم جعبه هاش فرق داره ولی نمیدونم اینجام باهمون فرق میدن یانه؟
    اگه ری فرب باشه بسته بندیش فرق می کنه و جعبه اش مشکی رنگه
    مثل اینکه درسته، چون منم حرف دوم رو از 0 به 2 تغییر دادم سریال من رو هم زد ری فرب
    اما فکر کنم این یه مشکل از طرف سایت سنجابه چون چند مدلی رو که زده بود ری فرب من دیدم یقینا اصلی بودن
    بسته بندیش در سطحی از کیفیت هست که به این راحتی نمی شه جعلش کرد. پس فکرتو مشغولش نکن

داره خودمونی میشه ahmadreza_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تو اراک با گارانتی 3 ساله نقش 1680 قیمت داده؟چطوره؟گرون نگفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •