تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 472 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

محل نصبش دقیقا سوکت دیاگ خودرو هست
    ضمن اینکه روی موتور دوگانه سوز EF7 جواب نمیده و فقط روی بنزین سوزش جواب داده
    منظور من از دل زدن بریده بریده شتاب گرفتن هست مثل همون حالتی که در دنده 2 206 زمان شتابگیری پیش میاد البته اگر تجربه اش را داشته باشید
    سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    خیر عزیز دل این چیزی که شما می فرمایید امکان پذیر نیست
    این موتور اسمیش 114 اسبه(که تازه توی همین هم حرف و حدیث زیاده) که 20% هم اگر افزایش پیدا کنه میشه136 اسب که محاله همچین چیزی ضمن اینکه با 20% افزایش قدرت بعید هست که افزایش شتاب 5 ثانیه ای بدست باید
    البته مشتاق شدم یکبار شتاب را بگیرم ببینم با ال90 چقدر تفاوت داره

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موتور EF7 خیلی خیلی خیلی که قدرت داشته باشه ۸۵ اسبه . ماشین ۱۱۴ اسبی اونم با وزن ۱۲۰۰ کیلو اینقدر کند نیست . البته این موتور ذاتا قوی هست اما با توجه به دستبردهای ایران خودرو این موتور خفه شده و زور میزنه تا کار بکنه .
    شما الان پشت یه پراید ۹۴ بشینید متوجه ضعف شدید موتورش خواهید شد . حال اینکه یک پراید ۸۸ شتاب بسیار عالی و ایده آل داره چون توی موتورش دست برده نشده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان عزیز آقا پوریا و جناب ess_1362 ببخشید اسمتون رو نمیدونم. این موتور مشکل انجینی نداره فقط مشکل نرم افزاری داره اینو خیلی گفتم بازم میگم چون استدلال دارم براش.
    دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست برای دوستانی که باور ندارن با این ماشین میشه 0 تا 100 رو 9.5 تا 10 ثانیه زد. خودم زدم که دارم میگم میشه ولی خوب ای کاش نرم افزارش برای همیشه درست میشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیز آقا پوریا و جناب ess_1362 ببخشید اسمتون رو نمیدونم. این موتور مشکل انجینی نداره فقط مشکل نرم افزاری داره اینو خیلی گفتم بازم میگم چون استدلال دارم براش.
    دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست برای دوستانی که باور ندارن با این ماشین میشه 0 تا 100 رو 9.5 تا 10 ثانیه زد. خودم زدم که دارم میگم میشه ولی خوب ای کاش نرم افزارش برای همیشه درست میشد.
    کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .
    مشکل جدید !
    وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
    البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .
    مشکل جدید !
    وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
    البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    7 ماهه ماشین و خریدم امروز یهویی کیلومتر از کار افتاد و چراغ چک روشن شد...دلیلش چیه؟ و حتی دیگه کیلومتر نمیندازه

اما دور موتور دقیق کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    دوستان یه چنتا مشکل داره ابن ef7 ما به امید اینکه با شمع سوزنی ایریدیوم حل شه ولی نشد وپا برحاست . یکی اینکه عکسالعملش به گاز تو دنده 1 شدیده به طوریکه باید میلیمتری گاز را فشار بدی تا کله نکنه وگرنه همه میپرن عقب هاره لامصب و یکی هم که تو همین دنده 1 اگه گاز بدی و ول کنی و دوباره گاز بدی با فاصله کم و کمی ناگهانی(فشار به اندازه 1سانت) ماشین دیوانه میشه و موجی دور میگیره انگار گاز قطع میشه وصل میشه یکی از بیرون ماشین و ببینه کامل بازیه بدنه رو میبینه که بالا پایین میپره الاکلنگی میشه تا کلاچ نگبرم درست نمیشه اسگولحالا به نظر شما این حساسیت پدال گاز و عکسالعمل ماشین تو دنده سنگین طبیعیه و چارش میلیمتری کار کردن با پداله؟و اما مشکل بعدی اینه که هنگام گاز دادن یه تقه (شبیهه یه ریپ کوچک) میزنه بعد دور میگیره که دنده 2 محسوس تره و دنده های بالا کمتر ولی هست ! این چطور ؟طبیعیه؟ و اما مشکل آخر اینکه که حدوده یه سالی هست متوجه شدم یه شلنگ نازک از پایین سپر سمت راننده رفته سمت باکس هوا (زیرش) فکر کنم که این شلنگه شکسته و همینطوری ولوست و این دفه موقع سرویس به نمایندگی گفتم اونم عوض کنن که موقع تحویل دیدم همونطوریه و درست نکردن !! این شلنگرم پرسیدم تو انجمن تیونینگ گفتن مربوط به شیر برقیه کنیستر هست حالا سوالم اینجاست این شکستگی میتونه موجب هوا کشیدن موتور و ریپ و تقه و... بشه که الان من بهش دچارم؟(یه ریپ کوچیک حتی بعد از تعویض شمع ها با سوزنی هنگام تعویض دنده ها پا برجاست) ببخشید زیاد فک زدم ولی رو اعصابن این مشکلا مخصوصا تو ترافیک!!اگه بشه حلشون کرد عالیهههههه
    (بنزینیEF7 91دریچه گاز هم سیمی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    7 ماهه ماشین و خریدم امروز یهویی کیلومتر از کار افتاد و چراغ چک روشن شد...دلیلش چیه؟ و حتی دیگه کیلومتر نمیندازه

اما دور موتور دقیق کار میکنه
    حتما سنسور کیلومتر مشکل پیدا کرده.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز کف پارکینگ را نگاه کردم دیدم چند قطره روغن رو زمین هست وقتی زیر ماشین (ef7 دوگانه مالتی پلکس مدل 93) را نگاه کردم دیدم از اون قسمت سوراخ دار سینی زیر ماشین طرف شاگرد اطراف پیچ تخلیه روغن موتور روغنی هست وقتی به پیچ تخلیه روغن موتور دست زدم دیدم محکم هست و روغن موتور از پیچ نشت نکرده و از بالاتر از اونجا نشت کرده و بالاخره متوجه نشدم که این روغن ریزی (ظاهرا روغن موتور هست) از کجا هست چون سینی زیر موتور مانع دیدن میشه و وقتی کاپوت را زدم بالا چیز خاصی ندیدم و بالا خبری از روغن نبود روغن موتور را هم چک کردم و کم نکرده بود. از شما دوستان راهنمایی میخواستم.
    لطفا بفرمایید این روغن از کجا میتونه نشت کنه و آیا خطری داره؟
    سلام بچه ها پیرو این سوالی که مطرح کردم و کسی جواب درست و حسابی تو این تاپیک به من نداد لطفا در ادامه راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •