سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام جناب شما الان بدون کولر صفر تا 100 رو 9.5 تا 10 میزنین با این چیپ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیر عزیز دل این چیزی که شما می فرمایید امکان پذیر نیست
این موتور اسمیش 114 اسبه(که تازه توی همین هم حرف و حدیث زیاده) که 20% هم اگر افزایش پیدا کنه میشه136 اسب که محاله همچین چیزی ضمن اینکه با 20% افزایش قدرت بعید هست که افزایش شتاب 5 ثانیه ای بدست باید
البته مشتاق شدم یکبار شتاب را بگیرم ببینم با ال90 چقدر تفاوت داره
موتور EF7 خیلی خیلی خیلی که قدرت داشته باشه ۸۵ اسبه . ماشین ۱۱۴ اسبی اونم با وزن ۱۲۰۰ کیلو اینقدر کند نیست . البته این موتور ذاتا قوی هست اما با توجه به دستبردهای ایران خودرو این موتور خفه شده و زور میزنه تا کار بکنه .
شما الان پشت یه پراید ۹۴ بشینید متوجه ضعف شدید موتورش خواهید شد . حال اینکه یک پراید ۸۸ شتاب بسیار عالی و ایده آل داره چون توی موتورش دست برده نشده .
دوستان عزیز آقا پوریا و جناب ess_1362 ببخشید اسمتون رو نمیدونم. این موتور مشکل انجینی نداره فقط مشکل نرم افزاری داره اینو خیلی گفتم بازم میگم چون استدلال دارم براش.
دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست برای دوستانی که باور ندارن با این ماشین میشه 0 تا 100 رو 9.5 تا 10 ثانیه زد. خودم زدم که دارم میگم میشه ولی خوب ای کاش نرم افزارش برای همیشه درست میشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .
مشکل جدید !
وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .
کلیپ جالبیه اما طرف حسابی تغییرات داده و نمیشه قدرتش رو دقیق تحلیل کرد .
مشکل جدید !
وقتی ماشین خلاص هست دور موتور تا RedLine بالا میاد اما وقتی توی دنده هست به یک خط مانده به ۶ متوقف میشه و دیگه گاز نمیخوره .
البته من هرگز بالاتر از دورموتور ۴ دنده نمیدم بهش چون حس میکنم واقعا موتورش اذیته .
سلام
7 ماهه ماشین و خریدم امروز یهویی کیلومتر از کار افتاد و چراغ چک روشن شد...دلیلش چیه؟ و حتی دیگه کیلومتر نمیندازه
اما دور موتور دقیق کار میکنه
سلام خدمت اساتید محترم
دوستان یه چنتا مشکل داره ابن ef7 ما به امید اینکه با شمع سوزنی ایریدیوم حل شه ولی نشد وپا برحاست . یکی اینکه عکسالعملش به گاز تو دنده 1 شدیده به طوریکه باید میلیمتری گاز را فشار بدی تا کله نکنه وگرنه همه میپرن عقب هاره لامصبو یکی هم که تو همین دنده 1 اگه گاز بدی و ول کنی و دوباره گاز بدی با فاصله کم و کمی ناگهانی(فشار به اندازه 1سانت) ماشین دیوانه میشه و موجی دور میگیره انگار گاز قطع میشه وصل میشه یکی از بیرون ماشین و ببینه کامل بازیه بدنه رو میبینه که بالا پایین میپره الاکلنگی میشه
تا کلاچ نگبرم درست نمیشه اسگول
حالا به نظر شما این حساسیت پدال گاز و عکسالعمل ماشین تو دنده سنگین طبیعیه و چارش میلیمتری کار کردن با پداله؟و اما مشکل بعدی اینه که هنگام گاز دادن یه تقه (شبیهه یه ریپ کوچک) میزنه بعد دور میگیره که دنده 2 محسوس تره و دنده های بالا کمتر ولی هست ! این چطور ؟طبیعیه؟
و اما مشکل آخر اینکه که حدوده یه سالی هست متوجه شدم یه شلنگ نازک از پایین سپر سمت راننده رفته سمت باکس هوا (زیرش) فکر کنم که این شلنگه شکسته و همینطوری ولوست و این دفه موقع سرویس به نمایندگی گفتم اونم عوض کنن که موقع تحویل دیدم همونطوریه و درست نکردن !!
این شلنگرم پرسیدم تو انجمن تیونینگ گفتن مربوط به شیر برقیه کنیستر هست حالا سوالم اینجاست این شکستگی میتونه موجب هوا کشیدن موتور و ریپ و تقه و... بشه که الان من بهش دچارم؟(یه ریپ کوچیک حتی بعد از تعویض شمع ها با سوزنی هنگام تعویض دنده ها پا برجاست) ببخشید زیاد فک زدم ولی رو اعصابن
این مشکلا مخصوصا تو ترافیک!!اگه بشه حلشون کرد عالیهههههه
(بنزینیEF7 91دریچه گاز هم سیمی)
حتما سنسور کیلومتر مشکل پیدا کرده.
سلام بچه ها پیرو این سوالی که مطرح کردم و کسی جواب درست و حسابی تو این تاپیک به من نداد لطفا در ادامه راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)