ا! پاک شدن؟
به خدا من گزارش ندادم چیزی رو! به نظر من که +16 بود . بابک جون آنلاینه! برو به اون گیر بده
امروز من هم 3 پیغام زیبا از آکوا داشتم! (خیاط در کوزه افتاد...)
--
--
ا! پاک شدن؟
به خدا من گزارش ندادم چیزی رو! به نظر من که +16 بود . بابک جون آنلاینه! برو به اون گیر بده
امروز من هم 3 پیغام زیبا از آکوا داشتم! (خیاط در کوزه افتاد...)
انشالله که همینطوره![]()
(خیاط در کوزه افتاد...)آره مجتبی جون. راست میگه اینشالله که افتادی تو کوزهانشالله که همینطوره![]()
------------------------------
soooooooooooti:
امروز تو آرایشگاه داشتم موهام را کوتاه میکردم و گرم صحبت با استاد سلمانی بودم. سلمانی گفت کارشناسان گفتند اگه یزد خشکسالی بشه زیاد صدمه نمیبینه چون مردم و شهر آمادگی لازم را دارند و یزد قناتهای زیادی داره. ولی اگه زاینده رز خشک بشه اصفهان وضع بدی پیدا میکنه چون هیچ پیش بینی و راه مقابله ای و جود نداره و از این رو اصفهان یکی از خشک ترین شهرهای ایرانه. بعد من گفتم خوب مگه تهران و دیگر شهر ها خیسند؟![]()
یه سوتی یادم اومد ...البته ماله خیلی وقت پیشه ...
داشتم با دوستم در مورد کامپولوتر مذاکره می کردم که مبحث ذیل مطرح گشت :
دوستم: یه نرم افزار دیشب دان کردم . کارش اینه که فرمتا رو به هم دیگه تبدیل میکنه . کار باهاشم خیلی آسونه
من : مثلا ؟
دوستم : مثلا شوی تصویری رو به mp3 ...
من : بر عکسم میشه ؟!!
دوستم : چی ؟ !
من : برعکس ؟!
دوستم :
چن مین بعد تازه فهمیدم چی شده ؟ ....
MER 29+1![]()
Last edited by omid81; 17-09-2008 at 00:57.
مثل که آرایش گره هم سوتی دادهsoooooooooooti:
امروز تو آرایشگاه داشتم موهام را کوتاه میکردم و گرم صحبت با استاد سلمانی بودم. سلمانی گفت کارشناسان گفتند اگه یزد خشکسالی بشه زیاد صدمه نمیبینه چون مردم و شهر آمادگی لازم را دارند و یزد قناتهای زیادی داره. ولی اگه زاینده رز خشک بشه اصفهان وضع بدی پیدا میکنه چون هیچ پیش بینی و راه مقابله ای و جود نداره و از این رو اصفهان یکی از خشک ترین شهرهای ایرانه. بعد من گفتم خوب مگه تهران و دیگر شهر ها خیسند؟![]()
س
دی:
میدونم پسری عزیز ، به حساب سوتی من نزار
سوتی جدید:
ظهر رفته بودم کولر رو درست کنم. به بابام گفته بودم سه تا که زدم رو کانال کولر؛ روشنش کنی.
کولره هم پمپش خراب بود. خلاصه رفتم بالا دیدم سالمه. گفتم حتما وقتی کامل روشنش میکنی برق کم میاره و خاموش میشه.
سه تا با دست کوبیدم رو کانال. دیدم روشن نکرد.
سه تا محکم تر زدم. بازم خبری نشد.
با انبر دست محکم زدم. بازم خبری نبود.
دیگه بلند داد میزدم تو کانال کولر و همزمان ضربه هم میزدم.
یهو دیدم همسایمون (همونی که شیرینی هاش رو ازش گرفتم فکر کردم واسه ما داده(رجوع بشه به سوتی های قبلی)) با موهای بهم ریخته و بدون دمپایی اومد بالا میگه چی شده سر ظهر میزنی رو کولرمون!!!!
گفتم این که کولر ماست. گفت نخیر کولر ماست.
یکم فکر کردم دیدم راست میگه. الان هم که اینجام بازم فکر میکنم اون راست میگفت...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
bahdar*, Babak+
در برید.تاپیک قفل خواهد شد .ما هم زندانی میشیم.![]()
Last edited by bahdar; 18-09-2008 at 08:39.
به به ، بسی فیض می بریــــــــــــــــــــــ ــــم!
متاسفانه من در 48 ساعت اخیر سوتی ندادم!
حیف![]()
خیلی باهوشیمیدونم پسری عزیز ، به حساب سوتی من نزارخوب اینکه حدس زدن نمیخواست همه میدونند
من تجربه زندانی شدن در تاپیک را دارم. البته اون تاپیک تو بخش موبایل توسط Mojtaba N87 قفل شدکاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
bahdar*, Babak+
در برید.تاپیک قفل خواهد شد .ما هم زندانی میشیم.![]()
اون چه سوتی داده؟مثل که آرایش گره هم سوتی داده![]()
----------------------
soooooooooti:
دیشب هدفون را گذاشتم تو گوشم و یه آهنگ گذاشتم. بعد دیدم صدا آهنگ نمیاد. بلند گو را روشن کردم دیدم بازم صدا از هدفون نماد و صدا از اسپیکر ها میاد. بعد کاشف به عمل اومد که فیش هدفون را نزدم تو اسپیکر.
خوب و اما کلاس سوتی امروز:
دوستان عزیز و شاگردان گرامی امیدوارم که مشقهاتون را نوشته باشید. درس امروز ما مربوط میشه به اینکه
اگر سوتی های شما خنده دار نیست در هنگام سوتی دادن باید موارد زیر را رعایت کنید:
تا جلسه بعد که احتمالا" در باره نحوه ی صحیح تعریفیدن سوتی خواهد بود.
- درس سوتی اس ام اسی یادتونه؟ همون که یه اس ام اس مینوشتید و ... رد مورد اون هرچی رده سنی اس ام اس بیشتر باشه بعدا" سوتی شما خنده دار تر خواهد بود
- درس سوتی در جمع های بزرگ و هنگام داشتن استرس: در اون مواردشما باید تا اونجایی که میتونید کار خودتون را ادامه بدید. مثلا" همین که شروع به بحث کردید یه سوتی میدید. رد این حالت شما حتی اگر متوجه سوتی خودتون شدید باید به کارتون ادامه بدید. این تاثیر زیادی داره بر خنده دار بودن سوتی.
- بعضی وقتها سوتی شما خنده داره. ولی شما در تعریف سوتی ایراد دارید که برای آموزش نحوه ی صحیح تعریف سوتی جلسه و آموزش جداگانه خواهیم داشت.
- در سوتی هایی که در دسته ی موارد دیگر قرار میگیرند باید تداوم عمل داشته باشید. مثال: شما از خانه دوستتان خارج میشوید و در حالی که موبایلتان در گوشتان است زنگ در خانه دوست خود را زده و میگویید که موبایل را جا گذاشتم. اگر در این حالت متوجه سوتی خود شدید همان وقت عذر خواهی نکنید و به داخل خانه رفته و در همان حال که موبایل دستتان است وانمود کنید که هنوز متوجه سوتی خود نشده اید
- سعی کنید در ماست مالی کردن سوتی هم سوتی بدهید. اینجوری خیلی باحال میشه
با تشکر از اساتید فن ( فن <>پنکه)
موفق باشید![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)