دروود
دوستان،l2tp بسته شده؟!
من همیار هستم ناگهان دیدم بسته شده و امکان استفاده بر بستر این پروتکول نمی باشد
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دروود
دوستان،l2tp بسته شده؟!
من همیار هستم ناگهان دیدم بسته شده و امکان استفاده بر بستر این پروتکول نمی باشد
برادرا من فرم اشتراک ارم نت رو پر کردم الان سه روزه هنوز خبری نشده ! زنگ هم که میزنم به پشتیبانی یا جواب نمیده یا اشغاله
چه جوریه جریان؟
نه به چه مناسبت؟
با احترام،
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به دلیل مشکل غیر منتظره ای که به دلیل سهل انگاری در عملیات اجرایی یکی از سازمان ها در شبکه ی شاتل رخ داد، در تاریخ 12 شهریور ماه 1390، به مدت دو ساعت و نیم شاهد قطعی سرویس اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی شما بوده ایم. بی گمان، همکاران فنی این شرکت، تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین هنگام ممکن برطرف گردد، با این همه در دو مقطع زمانی با قطعی مواجه شدیم. اگر چه، مدت زمان اختلال یاد شده شامل تعهد ارایه ی سرویس شاتل (SLA) نمی شود، اما با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز، یک گیگابایت ترافیک رایگان در تاریخ 24 شهریور ماه، به سرویس شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی جاری سرویس خویش بهره گیرید.
امیدواریم در آینده شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه ی سرویس با بالاترین کیفیت ممکن یکی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود.
![]()
ارم نت 4 5 ساعت قطع بود.تازه وصل شد![]()
اره تایید میشه!
این همه بچه ها میگن شاتل افتضاحه باز شما میخوای از اینها بگیری؟!
سرویسهای شبانه اکو را که محدود میکنن و سرویسهای ارت نامحدود هم که نامحدود نیست محدودیت حجمی داره
دوستان باز هم می پرسم،آیا بر روی سرویس شما l2tp بسته شده؟
مال من هم قطع شد ولی مودم رو ریست کردم درست شد
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
اره مال من هم کار نمیکنه.کلا مشکل کشور هست
میگما یی مدتی هس من دیسیم زیاد شده سر شب تا دم صب 20 بار دیسی میشه و سریع کانکت میشه دیشب 32 باری دیسی شد با اینکه دانلود دیشبم 3.2 گیگ بود
ولی دیسی اعصابموخورد کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)