باز مال تو خوبه من میذارم رو 6 ساعت 6:35 زنگ میخوره.تو یک فروم خوندم که کسانی که گوشی رو از 21 به 31 اپدیت کردند دچار این مشکل شدند(مثل خودم)
*#60# از راست به چپ
باز مال تو خوبه من میذارم رو 6 ساعت 6:35 زنگ میخوره.تو یک فروم خوندم که کسانی که گوشی رو از 21 به 31 اپدیت کردند دچار این مشکل شدند(مثل خودم)
*#60# از راست به چپ
من که اپدیت نکردم....خود گوشی ورژنش 31 بود
دو سوال دیگه هم دارم
1. اگه بخام برنامه جاوا روی گوشیم نصب کنم باید چه رزولیشی باشه؟؟؟
2. این گوشی از نوع fp1 هست یا fp2????
1. فکر کنم 320 در 680
2. احتمال خیلی زیاد FP2 .
وضوح این گوشی 640 در 360 هستش و بازی های جاوای زیادی با این رزولوشن وجود دارند.
منظور از روژن جدید در پست فوق همون فرم ویر جدید هستش دیگه، نه؟
من امروز گوشی رو گرفتم
اول از همه خبری از کیف نبود
دوم خبری ه از کانکتور تی وی نبود
و سوم بازم خبری از پایه نبود
بعدش هم اینکه یه کابل USB حدود 4 سانتی تو جعبش بود که من نمیدونم چطوری باید به کامپیوتر وصلش کنم؟!
و بعدش هم اینکه شارژرش هم از این شارژای ساده تو بازار بود.
حسابی حالم گرفته شد
رفتم کیف اورجینال بگیرم گفت 10 تومن! نخریدم
میخوام الان آپدیت کنم! ورژن خودش 21 هستش
اما جدا از رخ گوشی که خیلی خوشگله این برچسب شماره سریال و مدل و محل ساختش بسیار تابلو هستش! کاملا از 100 متری داد میزنه که چینیه
خلاصه همه اینا رو گفتم برا این بود که هیچ وقت از دیجی کالا چیزی نخرید. عوضی های دزد. کارت گارانتی 18 ماهه هم دست نویس بود. بعید میدونم اصلا این پارسه مالی باشه!
هيچكدوم2. این گوشی از نوع fp1 هست یا fp2????
s60 v5
بهت تبریک میگم. مبارک باشه
من 4 ماه قبل خریده بودم و دقیقاً گوشیم همین مشخصاتو داشت. دقیقاً...
انصافاً لیبل باحالی روش داره!!!! طرف میگفت مجارستان اصله
ولی این مدل خروجی TV رو 100% ساپورت میکنه. کایل TV رو توی رامسر خریدم 6 هزار تومان. شما توی تهران اروزنتر هم پیدا میکنین. دنبال کیف هم نباش چون من بدون کیف استفاده می کنم و گوشی تمیزه تمیزه. اگه میخوای آپدیت کنی بده بیرون برات فلش ورژن 31 کنن چون هم بی دردسرتره هم بهتره.
درمورد چینی بودن ناراحت نباش چون در بازار 5800 این بهترینه. تازه من خریدم تو کارتنش کارت گارانتی نبود ولی با sms دیدم که گارانتی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انصافاً اون کابل 4 سانتی متری خیلی باحاله!! برای منم اینجوری بود. عجب نامردایی هستن.
بازم مبارک باشه.![]()
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخواستم ببینم :
1:لوازم جانبیش چی داره؟
2.قیمت نمایندگی و بازار آزاد؟
3.از نمایندگی بخرم بهتره؟
4:ارزش خریدن نسبت به قیمت داره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)