تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 433 از 4751 اولاول ... 3333834234294304314324334344354364374434835339331433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بابا من نمی فهمم چرا اینقدر غر می زنید ؟؟ اگه با شاتل مشکل دارید برید یه isp دیگه ... مثلاً صبا نت ... این که این همه عزا گرفتن نداره ... اعصاب خودتون رو الکی چرا خورد می کنید ... منم اگه یه روزی شاتل برام بد بشه میرم یه جای دیگه ... این همه شرکت ...
    راستی چند نفر از تهران هستند که مشکل دارند ؟؟ همۀ کسانی که مشکل دارند اکو دارند ؟
    سلام رفیق !!
    به همین راحتی ؟
    واسه شما بچه مایه دارا این کاری نداره !! بابا من بدبخت فلک زده مگه چیکارم و کجام خشکله که هی از ننه بابام پول بگیرم پول نصب و رانژه بدم به این شرکتهای دیگه !!
    eco-512 دیشب 1 تا 7 صبح لینک مستقیم با ida فقط 500 مگ دانلود داشتم ساعته 6 تا 7 هم قطع و وصل

میشد و سرعت حدود 7-8 کیلو بایت بود ! میانگینش میشه 26 kBps !!! یعنی از نصف سرعت که قبلا داشتم

هم کمتر !

یکی از دوستان گفته بود که دانلود شبانه رو می خوان بردارن !

می خوام بگم عزیزم ! خط 512 که پینگ تایمش تو ساعات اداری بالای 900 ms هست و محدودیت دانلودت برای

سه ماه 5 gig ( میشه روزی حدود 56 مگ سند وریسیو ) اگه شبانه رایگانش رو برداری که دیگه چیزی ازش

نمی مونه !

عزیز سیاست به مرگ بگیر که به تب راضی بشه مال جای دیگه هست ما خودمون خطم روزگاریم !

فقط خواجه حافظ شیرازی (خدا بیامرز ) نفهمید کارمند های [محترم] شاتل تو این تاپیک دارن پست میدن و ....
    ای بابا ای کاش تو ساعات اداری 900 بود !! من تا ساعت 6 پینگ با یاهوو 560 بود
    قبلش هم توی مدرسه که شاتل داره پینگ گرفتم 1050 بود :O
    من دلمو خوش کرده بودم که مشکل توی همین ساعات اداری هست و بعدش خوب میشه !! ولی نه ! الان ساعت 9:30 ه اینم سرعت منه :

2. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام رفیق !!
    به همین راحتی ؟
    واسه شما بچه مایه دارا این کاری نداره !! بابا من بدبخت فلک زده مگه چیکارم و کجام خشکله که هی از ننه بابام پول بگیرم پول نصب و رانژه بدم به این شرکتهای دیگه !!
    والله اگه من بچه مایه دار باشم ... بابام بازنشسته است ... خودمم دانشجو با ماهی 150 الی 200 درآمد که همش خرج چیزای دیگه میشه ...
    بابا شاتل که کارت طلایی داره ... جاهای دیگه هم اول تو مرکز مخابراتت تحقیق کن بعد شرکت رو انتخاب کن .... واسه همیشه ... این که دیگه اینقدر داستان نداره .... واسه اعصاب خودتون میگم ... به من که چیزی نمیشه ...

4. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

الان داشتم چت میکردم با این پشتیبانیشون !!
    گفتم پینگم فلانه و .... !! لینک داد گفت دانلود کن ! گفت سرعت چند گفتم 45
    گفت : مناسب است و مشکلی ندارد
    گفتم مشکلم سرعتم نیست و پینگمه !!
    گفت : موقع مشکل تماس بگیرید !!
    حالا من یه حالی ازشون بگیرم (البته هیچ کاری نمیشه بکنم )

والله اگه من بچه مایه دار باشم ... بابام بازنشسته است ... خودمم دانشجو با ماهی 150 الی 200 درآمد که همش خرج چیزای دیگه میشه ...
    بابا شاتل که کارت طلایی داره ... جاهای دیگه هم اول تو مرکز مخابراتت تحقیق کن بعد شرکت رو انتخاب کن .... واسه همیشه ... این که دیگه اینقدر داستان نداره .... واسه اعصاب خودتون میگم ... به من که چیزی نمیشه ..
    شاتل کارت طلایی داره ! همه جا که ندان
    خیر سرم تحقیق کردم ! این بلا سرم اومده :((

6. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا من یه حالی ازشون بگیرم (البته هیچ کاری نمیشه بکنم )

((
    چرا عزیزم! خیلی کارها میشه کرد، مرکز مبارزه با کم فروشی اینترنتی رو برای همین گذاشتند. وقتی سرویس 512 میدن باید چه شب و چه روز حداقل 50-60 kB/s دانلود داشته باشی، در غیر اینصورت(که برای من 5 kB/s شده!) میشه کم فروشی پهنای باند و بشدت مجازات داره. من و دوستم سیریشا(به طرز سیریش وار!) دنبال قضیه هستیم!

40 هزار تومن پول ندادم که با 5kB/s دانلود کنم. چند بار با زبون خوش اعلام خرابی کردیم، تو چت، تلفنی ،ایمیل، ولی مثل اینکه باید حتما با خشونت رفتار بشه تا رسیدگی کنن.

اگه قراره از این isp بریم اول باید حق پایمال شده خودمون رو بگیریم و بعد بریم جای دیگه. "مظلومی که برای گرفتن حقش تلاش نکنه گناهش کمتر از ظالم نیست!"
    .

8. 15 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا عزیزم! خیلی کارها میشه کرد، مرکز مبارزه با کم فروشی اینترنتی رو برای همین گذاشتند. وقتی سرویس 512 میدن باید چه شب و چه روز حداقل 50-60 kb/s دانلود داشته باشی، در غیر اینصورت(که برای من 5 kb/s شده!) میشه کم فروشی پهنای باند و بشدت مجازات داره. من و دوستم سیریشا(به طرز سیریش وار!) دنبال قضیه هستیم!

40 هزار تومن پول ندادم که با 5kb/s دانلود کنم. چند بار با زبون خوش اعلام خرابی کردیم، تو چت، تلفنی ،ایمیل، ولی مثل اینکه باید حتما با خشونت رفتار بشه تا رسیدگی کنن.

اگه قراره از این isp بریم اول باید حق پایمال شده خودمون رو بگیریم و بعد بریم جای دیگه. "مظلومی که برای گرفتن حقش تلاش نکنه گناهش کمتر از ظالم نیست!"
    .

مرسی روحیه انتقام گیری ... برو جلو خدا پشت و یاورت ... ما هم باهاتیم ... امضا و اعتراض خواستی رو من حساب کن ...

10. 6 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا عزیزم! خیلی کارها میشه کرد، مرکز مبارزه با کم فروشی اینترنتی رو برای همین گذاشتند. وقتی سرویس 512 میدن باید چه شب و چه روز حداقل 50-60 kb/s دانلود داشته باشی، در غیر اینصورت(که برای من 5 kb/s شده!) میشه کم فروشی پهنای باند و بشدت مجازات داره. من و دوستم سیریشا(به طرز سیریش وار!) دنبال قضیه هستیم!

40 هزار تومن پول ندادم که با 5kb/s دانلود کنم. چند بار با زبون خوش اعلام خرابی کردیم، تو چت، تلفنی ،ایمیل، ولی مثل اینکه باید حتما با خشونت رفتار بشه تا رسیدگی کنن.

.

شما دیگه بدجور قاطی کردی
    کمک خواستی رو من حساب کن

12. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی روحیه انتقام گیری ... برو جلو خدا پشت و یاورت ... ما هم باهاتیم ... امضا و اعتراض خواستی رو من حساب کن ...
    نه اشکان جان، موضوع اصلا انتقام گیری نیست، موضوع احقاق حق هست. چطور موقع صدور فاکتور اگه یه روز دیرتر بریزی بحساب زود تهدید میکنن و رانژه جمع میکنن و ....اونوقت ما 50 تومن 50 تومن پول بدیم بعد 10 روز 10 روز سرعت دانلود در حد دیال آپ باشه؟؟!

14. 7 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خاب کجا باید بریم شکایت کنیم ؟؟ولی یه چیزی میگم گوش کن !! شاید بری شکایت کنی ولی اینا همشون دستشون تو یه کاسست (کاسه چیه ؟؟ هان !!! کاسه همون جیب من و تو ه) !! تو این مملکت شکایت هم چاره ساز نیست

16. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

11

نه اشکان جان، موضوع اصلا انتقام گیری نیست، موضوع احقاق حق هست. چطور موقع صدور فاکتور اگه یه روز دیرتر بریزی بحساب زود تهدید میکنن و رانژه جمع میکنن و ....اونوقت ما 50 تومن 50 تومن پول بدیم بعد 10 روز 10 روز سرعت دانلود در حد دیال آپ باشه؟؟!
    آره 100% حق با توست ... من کاملاً باهات موافقم ... به خودشون که میرسه از 10 تا تک تومن هم نمیگذرند ... به ما که میرسه فرت و فرت (به قول مهران مدیری ) می خورن ...

18. 3 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان برای اینکه تاپیک بسته نشه دیگه بحث شکایت و اینا رو اینجا مطرح نمیکنم، از سخن میکاهیم و بر مبلغ می افزاییم!

از همه دوستان هم برای حمایتشون ممنون و سپاسگذارم. اما این راهیه که باید تنها برم...شما بمونید و به نوه هام بگید که پدر بزرگشون چقدر شجاع بود و در راه افزایش پهنای باند کشته شد!

20. 7 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •