منظورم این بود که کیفیت صفحه نمایشش زیاد جالب نیست، نه اینکه کیفیت سونی بالاتر باشه. سونی تک و توک مدلاش کیفیت خوبی دارن وگرنه اونم اکثرا معمولی هستن.
میدونم HP یه چیز دیگس![]()
منظورم این بود که کیفیت صفحه نمایشش زیاد جالب نیست، نه اینکه کیفیت سونی بالاتر باشه. سونی تک و توک مدلاش کیفیت خوبی دارن وگرنه اونم اکثرا معمولی هستن.
میدونم HP یه چیز دیگس![]()
100% تایید میشهکانفیگ های اچ پی رو که هیچ لپتاپی با این قیمت در حال حاضر نداره.... تو انجمن مهندسی آمریکا پرفروش ترین لپتاپ شناخته شده و کاکنان ناسا اکثرا اپ چی رو انتخاب میکنن.... البته بعضی کانفیگ های الاین ور( که لپتاپهاش عمرا تو ایران بیاد
) هستش که با اچ پی میتونه کل بندازه
ولی الاین ور هم قیمتش مثل اپل نجومیه هزار ماشا الله... و یه چیز خیلی جالب اینکه سونی که این همه سینه چاک داره تو ایران اصلا فروش خوبی تو هیچ کجای دنیا ندارهفقط ایرانه فکر کنم سونی رو داره حلوا حلوا میکنه وگرنه با اون کانفیگهای ضعیفش و قیمتهای سرسام آورش ... من که پولمو به سونی نمیدم
![]()
خب شما داری display لپتاپ رو با Tv اونم سری 6 سامسونگ مقایسه می کنی!معلومه قایل مقایسه نیستند.شاید لپتاپهای دیگه رو زیاد دقت نکردید.اگه دقت کنید می بینید بقیه هم تو همین رنج قرار دارن و hp نمی گم خیلی عالیه ولی حد اقل هم رده ایسوس هست تو صفحه نمایش.منم قبول دارم سونی بهتره.ولی باز لپ تاپ لپتاپه و حتی سونی و اپل هم زاویه دید محدود دارن و کمتر لپتاپی رو دیدم که مخصوصا زاویه دید عمودیش تو ذوق نزنه.قیمت این لپتاپ هم در نظر بگیرید.صفحه نمایش خیلی خوب می خواید می تونید از سری envey بگیرید و اونوقت با سونی مقایسه کنید.ولی خب مسلما قیمتش هم بالاتره و انتی رفلکس هم هست اکثرا
شما فکر کن دوستم یه وایو خریده 1.5 (حدود 6-7 ماه پیش)با گرافیک nvidia 310 (خداییش همین اینتل 3000 شرف داره بهش!)با cpu 720q که قبل سندی بریجه.حتی اونم زاویه دیدش به پای Tv عمرا نرسه.شاید یه کم از این hp بهتر باشه.اونم وقتی لپ تاپو می جرخوند مخصوصا وقتی از بالا می دید همینجوری رنگها به هم می ریخت.پس زیاد حساس نباشید.بدون شک اپل تو لپتاپهاش بهترین display رو می ذاره و بعدش شاید سونی.البته سامسونگم بعضی مدلهاش معرکه است
حرفاتو کاملا قبول دارم. اما من منظورم بیشتر به نور و کنتراست و ترکیب رنگها بود، نه زاویه دید. آخه مثلا وقتی یه بازی رو با ماینتور لپتاپم بازی میکنم (کاملا هم مستقیم جلو لپتاپ قرار گرفتم، یعنی بهترین زاویه دید) و در عین حال به تلویزیون هم وصلش کردم، تصویر تلویزیونه خیلی قشنگتر و واقعی تره.
اما کلا ایول HP
منم قصد خريد لپ تاپ hp dv6 6180 دارم.اما شنيدم كيفيت صفحه نمايش hp خوب نيست واسه همين يه كم دو دل شدم/
عزیز اگه خوب نبود که ما هم نمی خریدیم . این حرفا رو یه سری آدم که روی یه برند خاص تعصب دارن میزنن.
از لحاظ قدرت پردازشی و زیبایی فعلا HP حرف اول رو میزنه (بنظرم من)
خب صفحه نمایشش فول اچ دی نیست... الان تو بازار صفحه نمایش های فول اچ دی سونی بالاترین کیفیت رو داره و بعد از اون به نظر من ایسوس و HP هستن...
کیفیتش فوق العاده نیست اما راضی کننده است...اما واسه لپتاپ 6180 افته به نظر من این صفحه نمایش !
اگه اشنا دارین یه فول اچ دیشو از امریکا بگیرین !![]()
تو ديجي كالا قيمت زده 1820..اين قيمت ميارزه يا وايسم قيمتش مياد پايين ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)