تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 502 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تفاوت آنچنانی احساس نکردم بین LED این دو

خداییش HP یه چیز دیگس
    منظورم این بود که کیفیت صفحه نمایشش زیاد جالب نیست، نه اینکه کیفیت سونی بالاتر باشه. سونی تک و توک مدلاش کیفیت خوبی دارن وگرنه اونم اکثرا معمولی هستن.
    میدونم HP یه چیز دیگس

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

منظورم این بود که کیفیت صفحه نمایشش زیاد جالب نیست، نه اینکه کیفیت سونی بالاتر باشه. سونی تک و توک مدلاش کیفیت خوبی دارن وگرنه اونم اکثرا معمولی هستن.
    میدونم HP یه چیز دیگس

100% تایید میشه کانفیگ های اچ پی رو که هیچ لپتاپی با این قیمت در حال حاضر نداره.... تو انجمن مهندسی آمریکا پرفروش ترین لپتاپ شناخته شده و کاکنان ناسا اکثرا اپ چی رو انتخاب میکنن.... البته بعضی کانفیگ های الاین ور( که لپتاپهاش عمرا تو ایران بیاد) هستش که با اچ پی میتونه کل بندازه
    ولی الاین ور هم قیمتش مثل اپل نجومیه هزار ماشا الله... و یه چیز خیلی جالب اینکه سونی که این همه سینه چاک داره تو ایران اصلا فروش خوبی تو هیچ کجای دنیا ندارهفقط ایرانه فکر کنم سونی رو داره حلوا حلوا میکنه وگرنه با اون کانفیگهای ضعیفش و قیمتهای سرسام آورش ... من که پولمو به سونی نمیدم

4. 2 کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب شما داری display لپتاپ رو با Tv اونم سری 6 سامسونگ مقایسه می کنی!معلومه قایل مقایسه نیستند.شاید لپتاپهای دیگه رو زیاد دقت نکردید.اگه دقت کنید می بینید بقیه هم تو همین رنج قرار دارن و hp نمی گم خیلی عالیه ولی حد اقل هم رده ایسوس هست تو صفحه نمایش.منم قبول دارم سونی بهتره.ولی باز لپ تاپ لپتاپه و حتی سونی و اپل هم زاویه دید محدود دارن و کمتر لپتاپی رو دیدم که مخصوصا زاویه دید عمودیش تو ذوق نزنه.قیمت این لپتاپ هم در نظر بگیرید.صفحه نمایش خیلی خوب می خواید می تونید از سری envey بگیرید و اونوقت با سونی مقایسه کنید.ولی خب مسلما قیمتش هم بالاتره و انتی رفلکس هم هست اکثرا
    شما فکر کن دوستم یه وایو خریده 1.5 (حدود 6-7 ماه پیش)با گرافیک nvidia 310 (خداییش همین اینتل 3000 شرف داره بهش!)با cpu 720q که قبل سندی بریجه.حتی اونم زاویه دیدش به پای Tv عمرا نرسه.شاید یه کم از این hp بهتر باشه.اونم وقتی لپ تاپو می جرخوند مخصوصا وقتی از بالا می دید همینجوری رنگها به هم می ریخت.پس زیاد حساس نباشید.بدون شک اپل تو لپتاپهاش بهترین display رو می ذاره و بعدش شاید سونی.البته سامسونگم بعضی مدلهاش معرکه است

6. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حرفاتو کاملا قبول دارم. اما من منظورم بیشتر به نور و کنتراست و ترکیب رنگها بود، نه زاویه دید. آخه مثلا وقتی یه بازی رو با ماینتور لپتاپم بازی میکنم (کاملا هم مستقیم جلو لپتاپ قرار گرفتم، یعنی بهترین زاویه دید) و در عین حال به تلویزیون هم وصلش کردم، تصویر تلویزیونه خیلی قشنگتر و واقعی تره.
    اما کلا ایول HP

8. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم قصد خريد لپ تاپ hp dv6 6180 دارم.اما شنيدم كيفيت صفحه نمايش hp خوب نيست واسه همين يه كم دو دل شدم/

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم قصد خريد لپ تاپ hp dv6 6180 دارم.اما شنيدم كيفيت صفحه نمايش hp خوب نيست واسه همين يه كم دو دل شدم/
    عزیز اگه خوب نبود که ما هم نمی خریدیم . این حرفا رو یه سری آدم که روی یه برند خاص تعصب دارن میزنن.

از لحاظ قدرت پردازشی و زیبایی فعلا HP حرف اول رو میزنه (بنظرم من )

11. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

خب صفحه نمایشش فول اچ دی نیست... الان تو بازار صفحه نمایش های فول اچ دی سونی بالاترین کیفیت رو داره و بعد از اون به نظر من ایسوس و HP هستن...
    کیفیتش فوق العاده نیست اما راضی کننده است...اما واسه لپتاپ 6180 افته به نظر من این صفحه نمایش !
    اگه اشنا دارین یه فول اچ دیشو از امریکا بگیرین !

13. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تو ديجي كالا قيمت زده 1820..اين قيمت ميارزه يا وايسم قيمتش مياد پايين ؟

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فعلا كه بايد صبر كني

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بالاتر نره يه وقت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •