تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 577 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تاپیک اوبونتو چه ارتباطی با فایرفاکس داره که انتظار جواب دارین؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین جناب mahfa2236 عزیز
    یه چیزی می‌گم ناراحت نشو
    شما که نمی‌تونی یه بسته رو نصب کنی (حتی مشکلاتتو درست گزارش کنی) چطوری می‌خوای با برنامه های امنیتی که هر قسمتش نیاز به کلی دانش داره کار کنی؟
    البته جسارت نباشه، من نمی‌دونم چقدر می‌دونی
    من مترجم نیستم و واقعا دوست ندارم وقتمو برای این بزارم که بیام یه متن رو برای دیگران ترجمه کنم. مطمئنم خیلی‌های دیگه هم مثل من هستن
    اینطوری نمی‌شه، پله های ترقی رو باید یکی یکی برداری
    توصیه برادرانه می‌کنم اول انگلیسیتو تا حد قابل قبولی قوی کنی بعد مبانی کار با گنو/لینوکس رو یاد بگیری
    امیدوارم ناراحت نشده باشی. من خودمم یه زمانی مثل تو بودم
    جواب سوال دوم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب در جواب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید عرض شود که شما انتظار دارید برم تو تا‍یک موبایل از فایرفاکسی که توی لینوکس هست سوال کنم؟من عین فایرفاکس رو توی ویندوز دارم و راحت باش کار میکنم و افلاین باز میکنم اما تو اوبونتو نشده تا حالا پس کجا باید سوال بپرسم؟
    در جواب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیدونم اولا اگه من سوال کردم شما چرا عوض جواب دادن موضوع رو میپیچونید؟من نگفتم کسی برام ترجمه کنه ؟فقط پرسیدم چه جوری نصب میشه اما جواب ندیدم من عین چیزی که تو این فایل گفته شده رو انجام دادم یعنی دستوری که بود رو زدم اما انجام نشد که تاپیک زدم!در ضمن اگه تازه کار هستم نیاز به کمک دارم نه تو سری زدن برای بلد نبودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شمام بدتون نیاد من اینهمه فک زدم کشتم خودمرو و گفتم که با فایرفاکس مشگل دارم و تا سایت ها رو باز میکنم سی پی یو در حد ۸۰ یا۷۰درصد کار میکنه و موقعی که این پلاگین که زیاد منابع میکشه رو end procesing میکنم یه پیام میاد که the adobe flash plugin has crashed.learn more...هر کاریم میگه انجام میدم اما بازم این مشگل بالا رفتن سی پی یو رو دارم اما یه دفعه نتونستید جواب منو بدید همش پیچوندید و فقط میگید ما بلد نیستیم و برا ما فخر میفروشید و خودتون رو بالا تر میبینید و مغرور و متکبر هستید البته ببخشید من اعصابم خورد شد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
    Last edited by mahfa2236; 27-06-2011 at 22:15.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان چرا کسی من رو تحویل نگرفت؟ خوب منم سوال کردم مثلا!
    نکنه سوالام انقدر واضحه که نیاز به جواب نبود؟ یا اگه سرچ می کردم پیدا می کردم؟
    سوال اولم که بیشترین مشکلم بود، من چند راهنمایی پیدا کردم. ولی اونا توی خود سیستم بودن. من از خط فرمان خود گراب می خوام.
    سوال های دیگه ام رو هم حداقل توی این فروم پیدا نکردم جئاب درستی براش. خواهشا حداقل یه دقیقه وقت بذارید بگید که چیزی از گنو حالیم نیست...

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. یه چند تا سوال دارم:
    1- من رو سیستمم اوبونتو دارم و ویندوز سون. چه طوری می تونم ویندوز رو به صورت سیستم دیفالت انتخاب کنم؟ که وقتی سیستم رو روشن می کنم، توی صفحه ی انتخاب سیستم عامل، روی ویندوز باشه که وقتی تایمرش تموم شد، خود به خود بره توی ویندوز.
    قبلا سیستم اوپن سوزه داشتم، از توی خود سیستم به برنامه ی YaST به صورت گرافیکی همه ی این کارا رو می کردم. اما تو اوبونتو چنین چیزی پیدا نکردم. کلا برنامه ی گراب پیدا نکردم. برای همین اگر توی خط فرمان خود گراب هم یه فرمانی رو بگید کپی کنم مشکلم حل شه ممنونتون می شم...
    2- از روی سی دی های توزیع های دیگه نمی شه پکیج هاشون رو استخراج کرد ریخت رو یه توزیع دیگه؟
    3- IDE محیط برنامه نویسی با سی پلاس پلاس چی داره که سبک باشه من بتونم راحت دانلود کنم؟ حدالامکان هم شبیه به محیط های ویندوز باشه.
    4- من یه اوبونتو 10.04 دارم روی سیستمم. یه لایو سی دی کوبونتو 11 و خرده ای هم دارم. می تونم با اون سی دی سیستمم رو اپدیت کنم؟ که یوزر ها و تنظیماتم همون بمونه، ولی هسته اپدیت شه و محیط کارم هم KDE شه؟

من سوالم بیشتر اولیه اس. ممنون.

سلام.
    ۱- از منوی Administration برنامه Start-Up Manager رو باز کنید. (یا میتونید Alt+F2 بزنید و دستور su-to-root -X -c /usr/sbin/startupmanager رو وارد کنید تا Start-Up Manager باز بشه) در قسمت Default Operating System ، ویندوز 7 رو انتخاب کنید :

۲- فکر میکنم اگر توزیع های مورد نظرتون بر اساس هم باشن، یعنی مثلاً اوبونتو و لینوکس مینت که مینت هم بر اساس اوبونتو هست، اونوقت بشه. ولی در مورد فدورا و اوبونتو که ساختار بسته هاشون متفاوته مسلماً اینکار نامعقوله. (ضمناً به کمک برنامه APTonCD میتونید از بسته هایی که دانلود و نصب کردید یه نسخه پشتیبان روی CD تهیه کنید به طوری که اون CD خودش حُکم یه مخزن نرم افزاری رو داشته باشه)

۳.
    کد:

۴. سوال آخرت رو نمیدونم. چون تابحال چنین کاری نکردم. ولی تا جایی که یادمه نسخه های Live قابلیت آپگرید ندارن و برای آپگرید باید نسخه Alternative رو از سایتش دانلود کنید:

کد:
    موفق باشید.

Last edited by nightmare; 28-06-2011 at 05:08.

7. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mahfa2236 عزیز
    از همون سوال اولی که اینجا پرسیدی بهت گفتم شما درست مشکلاتتو گزارش نمی‌کنی
    برای مشکل فایرفاکست من قضیه رو تموم شده می‌دونستم چون راه حل رو بهت نشون دادم و گفتم یا از جاوا اسکریپته یا از فلش و در آخر هم دقیقا یادمه این صفحه رو بهت معرفی کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا شما الان یه ارور در مورد مشکل فلش گذاشتید باز
    اونجا نوشته یک addon هست به نام flashblock که مشکلتو حل می‌کنه
    شما دقت نکردی حالا منو متهم به پیچوندن و غرور و تکبر می‌کنی

بحث الان ما به موضوع تاپیک مربوط نمی‌شه به همین دلیل نمی‌خوام زیاد کشش بدم (بعدا همه رو پاک می‌کنم)
    بیخیال ایشالا خودت بعدا متوجه می‌شی چی بهت گفتم
    جای دیگه هم می‌رفتی مطمئنا همینو بهت می‌گفتن

9. 2 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من ميخوام درايور مودمم نصب كنم
    ورژن كرنل 2.6.32.21 هست
    من نميتونم درايور مودم رو مناسب با اين ورژن كرنل تو linuxant.com پيدا كنم

لطفا كمك كنيد

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من ميخوام درايور مودمم نصب كنم
    ورژن كرنل 2.6.32.21 هست
    من نميتونم درايور مودم رو مناسب با اين ورژن كرنل تو linuxant.com پيدا كنم

لطفا كمك كنيد
    شما آخرین نسخه که مربوط به 2.6.31-17-generic * هست رو نصب کنید شاید کار کنه، در غیر این صورت صبر کنید تا نسخه مورد نظرتون منتشر بشود.
    یا اطلاعات بیشتری در مورد مودمتون مانند برند، مدل و ... بدید البته در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا شاید بشود بیشتر کمک کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدونم میشه قالب چیزی نصب کرد که اوبونتو شبیه مکینتاش بشه؟
    مثلا منو به جای سمت چپ بیاد پایین؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قالبی که کپی مکینتاش باشه داریم
    مثلا
    کد:
    یا توی gnome-look.org بگرد
    من نمی‌دونم کدومشون شبیه تره
    البته اینا برای گنوم هست نه یونیتی
    این اینترفیسی که پنلش سمت چپ هست اسمش یونیتی هست
    برای اینکه بری تو گنوم موقع لوگین کردن اون پایین یک منو هست که میتونی انتخاب کنی بری تو گنوم یا یونیتی

14. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •