من تقلبی که حتی یه خرده شبیه اصلی باشه، ندیدم! در واقع تقلبی به اون شکل وجود نداره، دستگاه هایی هستن با قیافه تقلیدی و قیمت ارزون و ...
اگه بقیه دوستان از وجود تقلبی تو بازار خبر دارن،بگن...
من تقلبی که حتی یه خرده شبیه اصلی باشه، ندیدم! در واقع تقلبی به اون شکل وجود نداره، دستگاه هایی هستن با قیافه تقلیدی و قیمت ارزون و ...
اگه بقیه دوستان از وجود تقلبی تو بازار خبر دارن،بگن...
عزیز من زیاد کار با ایتونز رو بلد نیستم این صفحه منه کجا باید برم ؟
از ایتونز میشه برای ریختن برنامه و بازی استفاده کرد؟ اگه شیوشو توضیح بدید ممنون میشم
![]()
سایتی هست که برنامه و بازی های به درد بخور و جدید رو معرفی کنه؟
ولی بهترین و کامل ترینش apptrackr هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ایتیونز برای همینه.شما میرید به سربرگ
file / add file to library
و برنامه هاتون رو میدید به ایتیونز بعد از قسمت دیوایس sync میکنید.
برای فایلهای pdf هم راحتترین کار اینه .برید به این سایت
برنامه ifunbox رو دانلود کنید بعد از سیدیا برنامه afc2add رو نصب کنیدتا بتونید تمام فایلهاتون رو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ifunbox برید به user applications/ ibooks/ documents وفایلهاتون رو کپی کنید.![]()
خب ممنون که سوال صفحه قبل جواب داده نشد
یه سوال دیگه !
الان می خوام ایمیل اضافه کنم به برنامه میلش میگه که سرتیفیکیت برای این سرور نیست و از این حرفا هیچ جوری هم درست نمیشه ! چیکار کنم ؟؟
سلام
من لپتاپمو عوض کردم حالا که میخوام ipod رو به این جدیده وصل کنم میگه باید همه اطلاعاتشو پاک کنم.
راهی هست که اطلاعاتم یعنی آهنگ و نرم افزارامو پاک نکنم و به pc وصل بشم؟!
اگه سوالم تکراریه شرمنده
سلام دوستان
با توجه به اینکه در پشت iPod 4 میگن خیلی راحت و زیاد خش بر میداره اگه نخوایم از اون کیس های گرون آی پاد بخریم و کیف معمولی خواستیم بخریم بهتره چه نوع جنسی باشه که به در پشتش آسیب نزنه ؟
سلام
ایپاد که در نداره
با کیس هم خش بر میداره باید یدونه از اون شیلد ها براش بگیرید
اگه هم کیف میخواید باید یه چیزی باشه که توش ایپاد تکون نخوره و یا وقتی درش میارید راحت در بیاد و کشیده نشه
البته من فکر میکنم اخرش خش بیفته حالا دیرتر یا زودتر
بالاخره شیلد براش بهتره یا کیف ؟
و قیمت شیلد چنده ؟
+
این محصول رو کدوم سایت ایرانی میفروشه ؟ کسی میدونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)