تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 1135 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر جناب diyukis
    من وقتي اين پست شما رو خواندم درست ياد ماجراهاي خودم در سالها پيش افتادم..ميتونم به جرات بگم كه داري همون راه رو طي ميكني و تقريبا با آدمهايي كه من هم طرف شدم آشنا ميشي!!
    من بارها كولر ماشينهاي مختلف رو راه انداختم..تعمير كردم..بازسازي كردم و قطعه اونها رو جفت و جور كردم و اورهال كردم..خيلي از اين كارها رو من به دليل نداشتن تجربه در امور فني( مثل اوراق كردن كمپرسور و بستن مجدد آن و يا گاز گيري) و نداشتن ابزار و وسائل كامل و مناسب ناچار بودم به همين نوع تعميركاران مراجعه كنم...
    اكثرا جوابهاي مسخره و پوچ و بي سر و ته ميشنيدم..اما فهميدم كه بايد بجاي درخواست از اونها بهشون دستور بدم!!
    بله! دستور بدم!! ازشون بخوام اون كاري رو كه من ميخوام انجام بدن و به همان صورت..و هزينه اون رو هم پرداخت ميكنم..
    در واقع اونها مثل ابزار در دست من بودند و از خودشون ابداع و ابتكار و اختياري نداشتند و بخاطر دستمزد اون كاري رو كه من ميخواستم انجام ميدادن و من هم بالاي سرشون ميايستادم تا ياد بگيرم و البته گند هم نزنن!!!
    مثلا در مورد كامارو خودم يادمه وقتي ميخواستم كولرش رو راه بندازم رفتم پيش يكي از كولر سازهاي قديمي شهر كه خيلي ادعا هم ميكرد و پا به سن گذاشته بود..ازش خواستم اواپراتور را براي من تست كنه..همچنين يه كندانسور كه اونم دست دوم گرفته بودم..
    درحالي كه روي صندلي نشسته بود و نگاه عاقل اندر سفيهي به من ميكرد گفت:
    ببين شما داري خودتو خسته ميكني!! اين ماشينها ديگه زهوارشون در رفته و فايده ندارن..!! ميدوني كاري كه ميخواهي بكني مثل چيه؟؟
    مثل اينكه من و تو سوار اين ماشينت بشيم..باك رو هم پر كنيم بنزين و بريم توي يه جاده كه نميدونيم به كجا ميرسه و هي بريم..هي بريم و هي بريم و باز هم هي بريم و بريم و بريم!!!
    خودمون هم ندونيم كه كجا داريم ميريم!!!
    من اين حرفها رو كه شنيدم فهميدم اين بابا به قول شما نو بند هست و البته اگر همين كار رو هم بلد باشه چون حتي وسيله نو هم براشون بببرين گند ميزنن و خراب ميكنن..
    خلاصه اينكه خودم با هزينه كمتر از 200 هزار تومان كل سيستم كولر ماشين رو كه هيچي نداشت راه انداختم و به خوبي كار افتاد..البته دوندگي هم داشت اما به جرات ميتونم بگم از درد سر راه انداختن كولر يه پژو يا پرايد خيلي كمتر بود..
    در مورد اواپراتور من نميدونم منظور اون كولر ساز از اينكه گاز آر 12 ندارم چيه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
    براي تست نشتي كه كسي از گاز استفاده نميكنه!! اون رو با فشار هوا كه بوسيله پمپ وارد سيستم ميشه انجام ميدن و چيزي حدود 250 پي اس آي فشار هوا وارد اون ميشه( سر لوله هاي اون رو با درپوشهاي خاص ميبندند..) حدود 10 دقيقه همينجور ميگذارن باشه و البته با كف صابون هم آزمايش ميكنن كه ببينند نشتي داره يا نه؟ درست مثل نشت يابي گاز..براي كندانسور هم همينطور..حتي كمپرسور و لوله ها و در نهايت كل سيستم كولر..
    اين بابا نميخواسته انجام بده و ميخواسته از سر رد كنه يه چيزي از خودش در آورده!!
    قطعه نو براي اينها كه وجود نداره..اگر هم باشه واقعا كمياب و البته گران هست و چندان فرقي با اين نميكنه..چه بسا همين دست دوم خيلي بهتر از نو كار بده..
    شما فعلا مشكل صداي فن رو برطرف بكن و ببين كار اون به كجا ميرسه.
    بعدش يه بار كندانسور و اواپراتور رو ببر پيششون و بگو با فشار هوا چك كنيد..اگر انجام دادن كه هيچ و اگر نه بدون كه اصلا اينكاره نيستن و بايد ببري پيش يه ادم ديگه كه زبان ( آدم!!) حاليش بشه!!
    در مورد درجه آب اون فروشنده درست گفته.
    هر درجه نشانگر اب كه حرارت رو نشون ميده با توجه به فشنگي و حسگري كه روي موتور نصب ميشه تنظيم شده و تغيير در يكي از اين دو دقت اين نشانگر را بشدت كم ميكنه و همه چيز رو اشتباه نشون ميده.
    در خودروهاي آمريكايي دو جور نشانگر در صفحه كيلومتر هست..بعضيها لامپي هست كه فقط زماني كه ماشين گرم كرد يا جوش اورد يه چراغ قرمز روشن ميشه..
    يه مدل ديگه كه هست درجه داره و دماي دقيق رو به درجات فارنهايت( در سيستم امريكايي يا اينچي) يا سانتيگراد ( در سيستم ميليمتري) نشون ميده..فشنگي اين دو نوع نشانگر لامپي و عقربه اي هم با هم متفاوته.
    يه كاري كه اكثرا دارندگان خودروهاي آمريكايي انجام ميدن اينه كه از نشانگرهاي جيوه اي استفاده ميكنن..اين نشانگرها داراي يه صفحه نمايش گرد كه عقربه داره هستند و با يه لوله بلند كه از فلز مايع جيوه پر شده به فشنگي اون متطل هست و اون فشنگي هم بر روي موتور نصب ميشه( معمولا روي درب ترموستات)
    خوبي اين سيستم اينه كه خيلي دقيقه و ماشين چه روشن يا خاموش دماي حقيقي آب رو نشان ميده..اما يه بدي داره و اينكه اگر لوله اون كه بخشي از اون از داخل موتور ميگذره تا به پشت پانل برسه بر اثر ضربه يا فشار سوراخ بشه تمام جيوه اون خارج ميشه و ديگه از كار ميافته و بايد يه نو بجاش خريد..
    يه مدل ديگه هم هست كه برقيه و باز يه صفحه نمايش داره و يه فشنگي كه متناسب با اون هست و بوسيله برقي كه از سيمكشي خود ماشين ميگيره كار ميكنه و اونهم دقيقه..البته بايد از نوع مرغوب اون استفاده بكنين..نصبش هم كار چندان سختي نيست و طبق دستور العملي كه روي خودش داره ميتونين نصب كنين..
    شما اول ببين درجه آب ماشين چي هست؟
    برقي يا جيوه اي؟ لامپي يا درجه اي؟ فشنگي اون كجا سوار شده؟( روي هر سر سيلندر يه جاي نصب وجود داره..همينطور روي مانيفولد هوا يا همان سنگ موتور و البته بعضي از دربهاي ترموستات هم اين محل رو دارند)
    زماني كه مشخص شد از چه مدل درجه استفاده ميكنيد بايد فشنگي همون رو بخريد.البته من ميدونم كه فروشندگان لوازم خودرو اين رو نميدونن و تنها بايد به همان فروشنده لوازم امريكايي مراجعه كنين تا متناسب با نوع درجه اي كه در ماشين شماست فشنگي مورد نظر رو بخريد..
    براي تست سالم بودن مدار درجه آب برقي سر سيمي كه به انتهاي فشنگي وصل ميشه رو به بدنه يا موتور بزنيد( يك اتصال) و سوئيچ رو باز كنين..اگر درجه نشانگر داشته باشه بايد تا آخر بره بالا درست مثل زماني كه ماشين جوش آورده..اگر چراغي باشه بايد اون چراغ روشن بشه..اگر اين حالت پيش آمد يعني كل مدار سالمه و فقط فشنگي خرابه..اگر اينجور نشد احتمالا يه مشكلي توي مدار هست مثلا قطع شدن سيم يا خرابي درجه نشانگر پانل كه خيلي خيلي به ندرت پيش مياد.

Last edited by camaro lt; 14-08-2011 at 22:25.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    این کشتی نوح که میگن کدوم ماشینه؟ کادیلاک-پونتیاک-دوج؟

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض Chevrolet Corvette ZR1

شورلت کوروت ZR1 خود را با یک موتور 6.2 لیتری 8 سیلندر روانه بازار کرده که 638 اسب بخار قدرت را مدیون سوپرچارژ بودنش است. جعبه دنده 6 سرعته دستی نقش شریان های خروجی قلب تپنده ی این خودرو را بازی می کند و قدرت را به چرخ های عقب منتقل می کند. این خودرو از آلومینیوم ساخته شده و البته برای کاهش بیشتر ورن در سقف و کاپوت و سه قسمت دیگر از این خودرو از فیبر کربن استفاده شده است. این خودرو در 3.3 ثانیه سرعت خود را از حال سکون به صد کیلومتر بر ساعت می رساند و حداکثر سرعت آن 330 کیلومتر بر ساعت اندازه گیری شده است.

6. 8 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال
    این کشتی نوح که میگن کدوم ماشینه؟ کادیلاک-پونتیاک-دوج؟
    سلام
    بیشتر به ماشینهای فول سایز آمریکایی مثل
    شورولت ایمپالا-کاپریس-مونت کارلو-کادیلاک و.... مردم میگن کشتی
    به 2 دلیل
    1 اینکه مثل کشتی بزرگ هستن
    2 اینکه کف جاده مثل کشتی بالا و پایین میرن(کمک هاشون بازی میکنه)

8. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سالها گذشت و ....

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

Cadillac Ciel Concept

شاهکار کادیلاک

12. 6 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عجب چیزیه
    به این میگن ماشین
    به تولید انبوه میرسه یا نه؟
    یه عکس درست حسابی از عقیش ندارین؟انگار عقبش شبیه فلیت ووده!

14. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

عجب چیزیه
    به این میگن ماشین
    به تولید انبوه میرسه یا نه؟
    یه عکس درست حسابی از عقیش ندارین؟انگار عقبش شبیه فلیت ووده!

از عقبش این بود که بهتر پیداست

16. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وای پسر یاد الدرادو های دهه 50 افتادم چه ابهتی !!
    واقعا زیباست

18. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام دوستان مخصوصا علی جان
    خب بالاخر بعد از مدت ها تصمیم گرفتم یک ماشین آمریکایی بخرم و خوشبختانه یا متعصفانه با برادرم میخوایم این کار رو انجام بدیم
    خب من شیفته اصالت و قدرت این ماشین ها هستم و تصور عوض کردن رادیو فابریک ماشین هم برام مشکله
    بر عکس برادرم فقط شیفته تک بودن این ماشین هاست و تو سرش به این فکر میکنه که روی ماشین LPG ببنده {برای کم کردن هزینه های مصرفی}
    خوب من یه چند تا سوال ابتدایی دارم:
    1 اینکه اصلا این ماشین ها با LPG کار میکنند؟ خب اگه برادرم بخواد پول بده حقشه که بدونه

2 اینکه تا حداکثر قیمت 9 تومن میشه یه muscle مثل کامارو یا پونتیاک {ترانس ام} یا... 8 سیلندر خرید؟

3 اصلا با همچین بودجه ای ارزش داره برم سمت همچین ماشین هایی؟

4 سلامت این ماشین ها در چه حدی هست؟

من یه عادت بدی که دارم اینه که باید از هر چیزی نهایت استفادش رو بکنم..مثلا یه پیکان برای مصارف روزانه داریم که توی همت با 140 تا باهاش میرفتم و خب الان موتورش سوخته

5 این ماشین ها برای هر از گاهی عرض اندام و .... تحمل لازم رو دارن یا با یه مقدار فشار کم میارن و به خرج میافتن؟
    چون من خودم به خاطر علاقه زیاد به این ماشین ها تحمل علاف شدن برای تعمیر همچین ماشینی رو دارم ولی فکر نکنم برادرم به اندازه من صبور باشه

6 شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید؟ از لحاظ قدرت به نسبت بودجه بنده
    کامارو یا پونتیاک ترانس ام {البته اگه با این قیمت پونتیاک گیر بیاد} {ترجیحا 8 سیلندر}

7 قطعاتش راحت گیر میاد یا نه ؟ منظورم بیشتر قطعات چرمی داخلی مثل صندلی و ... است ... چون اکثر آگهی هایی که دیدم اکثرا در وضعیت بسیار بدی بودند و خب برای من سالم بودن قطعات داخلی خیلی مهمه

8 حدود قدرت این 6 و 8 سیلندر ها چند اسبه؟ {با توجه به موتور عامیانه که پیدا میشه مثل 350 یا 450 و...}
    چون یه جا 6 سیلندر زده 110 یه جا 170 یه جا 250
    یه جا 8 رو رده 200 یه جا 300 یه جا 350 یه جا 400 و یه جا 450

در کل من خودم علاقه دارم یه ماشین عادی رو بگیرم و خودم به سر و وضعش برسم چون هم ارزونتر در میاد و هم فکر کنم بدونید چه لذت وصف نشدنی داره

بنا بر این ترجیح ترجیح میدم یه کاماروی 8 سیلندر داشته باشم {هر چند بیشتر به پونتیاک علاقه دارم ولی بودجه محدود تری دارم} و اول ظاهرش رو درست کنم و وقتی پول دستم اومد برم سراغ مسائل فنیش

9 خب با این تفاسیر میتونم یه ماشین که هم برای تیونینگ مناسب باشه و هم فعلا عطشم رو برطرف کنه و هم با بودجه ام همخونی داشته باشه تهیه کنم...؟چه مدلی و چه سالی؟
    خیلی ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی اگه بخوام یه خرید مناسب داشته باشم همین مقدار سوال هم کمه
    پیشاپیش ممنون
    با تشکر

20. 2 کاربر از M0HAMAD_K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •