حالا چاره چیه ؟
حالا چاره چیه ؟
سلام. کسی می دونه وی پی ان چه بلایی سر ویندوز میاره که یاعث می شه یاهو مسنجر بعد اولین استفاده از وی پی ان، دیگه بدون وی پی ان باز نشه؟ من وی پی انم زیاد قطع می شه و این جور موقع ها مسنجرم هم پا به پای وی پی ان ناز می کنه![]()
سلام
هر کاری میکنم عکسم تو یاهو مسنجر تغییر نمیکنه !
حتی از عکس های پیش فرض خود یاهو استفاده کرم اما بازم هیچ تغییری نکرد !
تو تنظیمات ایمیلتون برید و سنتون رو تغییر بدید
روش دیگر هم اینه یاهو مسنجر رو باز کنید از منوی messenmger روی گزینه my acount info کلیک کنید تا وارد سایت یاهو بشید
در این قسمت از شما پسورد اکانت پرسیده میشه و اون رو وارد کنید و اونجا دیگه تو تنظمیات برید و تاریخ تولدتون ور تغییر بدید
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
احتمالا IP روی LAN شما ست میشه و همین باعث میشه که نتونید بدون اون دیگه کانکت شید
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی TOOLS روی INTERNET OPTION کلیک کنید و از تب CONECTION روی دکمه LAN SETTING کلیک کنید و برای کانکشن مورد نظر بررسی کنید ببینید آیا اونجا IP ست شده یا نه
تیک گزینه USE PROXY .... رو بردارید
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
مشکل از شبکه اینترنتی هم میتونه باشه در این جور مواقع با وی / پی | ان تست کنید احتمال قوی مشکل برطرف میشه و هچنین سایز و حجم عکستون حداالمقدور کم باشه که نیاز به لود طولانی نداشته باشه
سلام
دوستان الان 3 روزه نمی تونم منظم به یاهو کانکت شم
این مشکل از دو روز پیش به وجود اومد، یعنی یاهو تا ظهر وصل می شد اما بعدش تا آخر شب قطع ِ!
امروز هم که دیگه کلا وصل نمیشه
من از چی پی ان زیاد استفاده می کردم و یاهو هم مدام با قطع و وصل شدنش خاموش روشن می شد
نمی دونم شاید مشکل به خاطر این باشه
تنظیمات LAN SETTING رو هم چک کردم همه چی درست بود
با این حال نمی تونم کانکت شم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این کارو کردم قسمت روز و ماه رو میشه تغییر داد اما قسمت سال خاموش و غیر فعاله نمیشه تغییرش بدم سالم رو زدم 1992تو تنظیمات ایمیلتون برید و سنتون رو تغییر بدید
روش دیگر هم اینه یاهو مسنجر رو باز کنید از منوی messenmger روی گزینه my acount info کلیک کنید تا وارد سایت یاهو بشید
در این قسمت از شما پسورد اکانت پرسیده میشه و اون رو وارد کنید و اونجا دیگه تو تنظمیات برید و تاریخ تولدتون ور تغییر بدید
![]()
من الآن برای خودم رو تست کردم مشکلی نداره و سال هم فعاله و میشه تغییر داد
کلا این چند روز مشکل داشته. چون مخابرات داره یه کارایی می کنه که جلوی v*pn رو بگیره هر روز یه جای نت میپره. آخرین بار پورت ها رو بست که الان خدا رو شکر حالت عادیه.
یعنی من دارم دروغ میگماینم عکس نیگاه کن ببین که بسته
![]()
عزیز کسی نمیگه که شما دارید دروغ میگید من دارم میگم من رفتم تست کردم فعال بود برای من
شاید شما چون سنتون زیر 18 ثبت شده اجازه ویرایش اطلاعات رو ندارید
اگر خیلی واجبه و برای شما تاریخ تولد قابل تغییر نیست هتره یک آی دی جدید بسازید با سن بالاتر چون زودتر به نتیجه میرسید
برای من فعاله ملاحظه کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)