کسی تنظیمات vpn رو روی مدم zyxel p-66hw-t1 v2 نمداره؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
کسی تنظیمات vpn رو روی مدم zyxel p-66hw-t1 v2 نمداره؟
امروز ساعت 12:15 صاف وسط انتخاب واحد ما این لعنتی قطع شد و دیگه وصل نشد منم تا اومدم برم مودم دایل آپ نصب کنمو درایوشو نصب کنم یه کلاسا پر شد
از اون موقع تاحالا هم هر نیم ساعت یه قطعی 10 دقیقه ای داره برا من
دانلود دیشبمم 650 مگ از ساعت 12:30 تا 6:59
میخوای سرعتو محدود کنی یا ترافیکو ببنی چه قدر مصرف کردی ؟
واسه اولی net limiter
واسه دومی du meter
لینکاشم که سرچ کنی همه جا پره
جفتشو هم میهن دانلود داره هم دانلود ها هم میتونی توی گوگل سرچ کنی هم قیمت نرم افزار همین سایت
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
چرا میخوای روی مودم ست کنی ؟
خوب به صورت کانکشن تنظیم کن
Bandwidth Monitor هم خوبه
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
عزیز بستگی به منطقتون داره در منطقه ما به نظر میرسه رنگین کمان خوبه
خوب میخوام گوشی رو وصلکنم به مودم از طریق وایرلس .گوشی تنظیمات v*nندارهچرا میخوای روی مودم ست کنی ؟
خوب به صورت کانکشن تنظیم کن
اهان اینم حرفیه-البته میتونید از اپرا مینی و uc browser و خیلی نرم افزار های دیگه استفاده کنید همچنین دیدم سایت هایی رو که واسه سیستم عامل دارا نرم افزار مربوطه واسه کانکت به وی پی ان رو دارند
اما متاسفانه من نمیدونم ست کردن روی خود مودمو اگه فهمیدید حتماا همین جا کپی کنی-مر30
سلام
از علمای عزیز می خواستم سوال کنم که اگه من برام دانلود شبانه مهمتر باشه و توی محدوده شهید خرازی با پیش شماره 339 باشم کدوم سرویس دهنده را پیشنهاد می کنید
در ضمن اگر ممکن بود هر سرویس دهنده ای را که معرفی کردید حدود میزان دانلود در شب و حدود قیمتش را هم ذکر کنید
در ضمن یک سوال دیگه اینکه من لپ تاپ دارم و با توجه به این موضوع چه نوع مودمی بخرم ( وایرلس یا معمولی )
یک چیز دیگه اینکه آیا من اگر هر مودمی بخرم سرویس دهنده ای پیدا میشه که بگه مثلا مودم شما با سیستم ما نمیخون یا نه
سلام
من بعد از چند سالی که از سرویس شاتل استفاده کرده ام الان به دلیل سرعت بسیار پایین دانلود شبانه رایگان میخواهم از جای دیگری اشتراک بگیرم قبلا شبها با سرعت 60 دانلود میکردم و شبی 1.2 گیگ میشد حدودا الان به سرعت 5 رسیده و اصلا ارزش روشن گذاشتن سیستم رو نداره
اگر ممکن است دوستان راهنمایی بفرمایند که بهترین دانلود رایگان شبانه رو در اصفهان چه شرکتی داره و متوسط با چه سرعتی دانلود میده و چند ساعت دانلود شبانه داره
مرکز مخابراتی ردانی پور
تا چند روز دیگه قراردادم تموم میشه ممنون میشم یک راهنمایی دقیق بهم بدید که از کجا سرویس بگیرم
نه پرداخت انلاینش مشکل نداره یه مدت داشت ولی خیلی وقته درست شده امروزم ساعت 2 شارژ کردم ساعت 3 شارژ شد
مودم وایرلس راحت تره وقتی لپتاپ داری هرجای خونه می تونی ازش استفاده کنی قیمت مناسب هم هستن
TP-Link 8901g من 45 تومن گرفتم برای دوستم .
از هرجایی میگیری از پیشگامان و پارس آنلاین نگیر که اوضاعشون خیلی خرابه
من اینجور که فهمیدم فعلا هیچکدوم از شرکتا توی ردانی پور شبانه درست حسابی ندارن با اینکه یکی از مراکز خلوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)