تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 1004 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان پارس آنلاینی شما از کدوم مرکز محابراتی هستین ؟ من فجرم....

هر کاری که فک کنین انجام دادم .. تیم هم دادیم .. خودشونم دیدن .. mtu عوض کردیم dns ست کردیم خط هم رو 4 بسته شده ... مشکل اینه که زیادی کاربر گرفتن همین !! چطور عاشورا من سرعت ام 300 بود الان 10 هست !!! آخرشم برام تیکت ثبت کردن مه خودمون پیگیری می کنیم .. یکی دو روزی هم اونا زنگ می زدن درست شد یا نه !! که نشد که نشد آخرین حرفی هم که به من زدن اینکه مشکلات کلی داریم !!! که بازم هی تماس گرفتم که گفتن قرار ارومیه مشکل ام رو حل کنه ...

2. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

هر کاری که فک کنین انجام دادم .. تیم هم دادیم .. خودشونم دیدن .. mtu عوض کردیم dns ست کردیم خط هم رو 4 بسته شده ... مشکل اینه که زیادی کاربر گرفتن همین !! چطور عاشورا من سرعت ام 300 بود الان 10 هست !!! آخرشم برام تیکت ثبت کردن مه خودمون پیگیری می کنیم .. یکی دو روزی هم اونا زنگ می زدن درست شد یا نه !! که نشد که نشد آخرین حرفی هم که به من زدن اینکه مشکلات کلی داریم !!! که بازم هی تماس گرفتم که گفتن قرار ارومیه مشکل ام رو حل کنه ...

دوست عزیز خططتون جدا" مشکل داره با این وضع پایداری قابل قبولی نخواهید داشت. پارس همه جا اینطوره ؟ چون برای یکی از همکاران بنده SNR Down همین پارس روی 37 بود البته ایشون دستگاه سانترال NEC در دفتر دارند دارای دو اسپلیتر نویز و تلفن!
    Last edited by hadi.EST; 07-12-2012 at 18:24.

4. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تست اینترنت یکی از دوستان در لیتوانی همین الان گرفته شده ایشون ماهانه فقط 8 دلار معادل 24000 تومان پول میدن تازه هیچ محدودیت ترافیک و این داستانها رو هم ندارند:

آی اس پی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

پس به امکان زیاد مشکل از همون کاربرای اضافیی هست که گرفتن ! این قرعه کشی که گذاشتن ادمای زیادی رو جذب کرده ( با اینکه برندهاش از همون روز اول هم مشخص بوده ! ) ...
    آپ استریمت هم رو 512 بسته شده پس از این نظر هم مشکلی نیست ...
    Last edited by alex_love; 07-12-2012 at 21:20.

8. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من یک عکس قدیمی از زمانی که وضعم خوب بود پیدا کردم ... دلیل اینکه انقدر snr هم پایین اومده رو کسی می تونه حدس بزنه ؟ در حالی که مودم ... خط ... همه چی همونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من یک عکس قدیمی از زمانی که وضعم خوب بود پیدا کردم ... دلیل اینکه انقدر snr هم پایین اومده رو کسی می تونه حدس بزنه ؟ در حالی که مودم ... خط ... همه چی همونه ؟
    من مرکز مخابراتیم ایثاره و 256 2 گیگ پارس دارم.
    دلیلش اینه که خطت رو از 2مگ بردن رو 4 مگ و خطتون نمی کشه. البته الان هم زیاد بد نیست ،

منم کلی به پارس زنگ زدم ، سرعتم خیلی پایین بود ، از 30 کیلو بالاتر نمیره ( قبلا 370 تو روز بود و شبانه هم که خیلی وقته کمتر از 1 گیگ میگیرم :( ) گفتم خطم رو روی 2 مگ ببندن که snr بره بالاتر ، شاید سرعتم بهتر شد ، snr رفت بالاتر ولی تاثیری نداره . مشکل اینه که زیادی مشترک گرفتن ، و دوما اینکه شبانه رو خودشون محدود کردن
    قبلنا با تورنت شبی 2 الی 3.5 گیگ میگرفتم ولی از وقتی که ساعات رایگان شبانه رو تغییر دادن حداکثر 700 مگ میگیرم ، الان نزدیکه 3 ماه هستش که منتظرم اکانتم تموم شه و الان 10 روزم مونده

رفتم نوین نت گفتن پورتاشون پره و باید صبر کنم ، با اینکه فک کنم یه مدت بدون اینترنت بمونم ولی اصلا دیگه حوصله پارس رو ندارم .
    خلاصه اینکه پارس آنلاین اصلا ارزش اعصاب خوردیش رو نداره ،

11. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی ، پارس بم ایمیل داده که از دوشنبه به مدت 3 روز اینترنتم قطع میشه !

كاربر گرامي مركز ایثار ارومیه

موضوع : ارتقاء تجهيزات

احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند اين شرکت با رعايت مفاد قرارداد فيمابين تنها بمنظور افزایش سطح خدمات در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهيزات خود میباشد.

بدین منظور سرویس اینترنت ADSL و خطوط تلفن شما ، از روز دوشنبه مورخ 20/09/91 از ساعت 8 صبح به مدت72 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد شد. خواهشمند است در مدت زمان مذکور از خاموش نمودن مودم جدا خودداری نمایید.

بديهيست با همکاری شما کاربر گرامی ، افزایش سرعت ، ارتقاء امنيت شبكه و كيفيت پشتيباني خدمات را در سایه انجام اين تغییرات جامه عمل خواهيم پوشاند:

پيشاپيش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را دارد.

با تشکر

امور مشتریان شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mr3p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجب بدبختی گیر کردیم از دست این پارس. دیگه دارم دنبال طناب میگردم خودمو دار بزنم
    اصلا معلوم نیس چه خبره سرعت دانلودم تو روزا از 30 بالاتر نمیره حتی بعد از شکایت و فرستادن پینگ و تریس هیچی به هیچی
    دوستانی که این وضعیتو داشتن الان درست شده به ما هم بگین چی کار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از بی سرعتی استخون درد گرفتیم والا

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من مرکز مخابراتیم ایثاره و 256 2 گیگ پارس دارم.
    دلیلش اینه که خطت رو از 2مگ بردن رو 4 مگ و خطتون نمی کشه. البته الان هم زیاد بد نیست ،

منم کلی به پارس زنگ زدم ، سرعتم خیلی پایین بود ، از 30 کیلو بالاتر نمیره ( قبلا 370 تو روز بود و شبانه هم که خیلی وقته کمتر از 1 گیگ میگیرم :( ) گفتم خطم رو روی 2 مگ ببندن که snr بره بالاتر ، شاید سرعتم بهتر شد ، snr رفت بالاتر ولی تاثیری نداره . مشکل اینه که زیادی مشترک گرفتن ، و دوما اینکه شبانه رو خودشون محدود کردن
    قبلنا با تورنت شبی 2 الی 3.5 گیگ میگرفتم ولی از وقتی که ساعات رایگان شبانه رو تغییر دادن حداکثر 700 مگ میگیرم ، الان نزدیکه 3 ماه هستش که منتظرم اکانتم تموم شه و الان 10 روزم مونده

رفتم نوین نت گفتن پورتاشون پره و باید صبر کنم ، با اینکه فک کنم یه مدت بدون اینترنت بمونم ولی اصلا دیگه حوصله پارس رو ندارم .
    خلاصه اینکه پارس آنلاین اصلا ارزش اعصاب خوردیش رو نداره ،
    سلام
    برادر به تاپیک نوین نت هم سر بزن ! گویا تغییراتی در دانلود شبانش ایجاد کردن و پینگشم رفته بالا !
    دوستانی که سرویس مخابرات دارن ، در صورت امکان وضعیت دانلود شبانشون رو بگن ... ممنون

راستی ، پارس بم ایمیل داده که از دوشنبه به مدت 3 روز اینترنتم قطع میشه !
    اونچه که برا من طی این تعمیر ها تجربه شده ، همیشه خراب شدن اوضاع بوده ! یادمه پارسال یه مدتی با وی پ ی اون هر شب میشد تا 5 گیگ هم دانلود کرد ! یه روز نت رو قطع کردن و گفتن داریم تعمیر میکنیم و بعد از تعمیر مجدد سرعت ها افت کرد !
    یه مدت پیش هم به خاطر تعمیر ، یه ساعت نت رو عوض کردن که دقیقا بعد از اون من با بلاک کردن ای پی مواجه شدم و هنوز هم که هنوزه تو بعضی از سایت ها ، بعد نیم ساعت ای پیم بلاک میشه ! خدا میدونه که اینبار چه فیلمی میخوان بیان !!

15. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    برادر به تاپیک نوین نت هم سر بزن ! گویا تغییراتی در دانلود شبانش ایجاد کردن و پینگشم رفته بالا !
    دوستانی که سرویس مخابرات دارن ، در صورت امکان وضعیت دانلود شبانشون رو بگن ... ممنون

اونچه که برا من طی این تعمیر ها تجربه شده ، همیشه خراب شدن اوضاع بوده ! یادمه پارسال یه مدتی با وی پ ی اون هر شب میشد تا 5 گیگ هم دانلود کرد ! یه روز نت رو قطع کردن و گفتن داریم تعمیر میکنیم و بعد از تعمیر مجدد سرعت ها افت کرد !
    یه مدت پیش هم به خاطر تعمیر ، یه ساعت نت رو عوض کردن که دقیقا بعد از اون من با بلاک کردن ای پی مواجه شدم و هنوز هم که هنوزه تو بعضی از سایت ها ، بعد نیم ساعت ای پیم بلاک میشه ! خدا میدونه که اینبار چه فیلمی میخوان بیان !!
    دوستم که نوین نت داره ( همون مرکز مخابراتی ) ، شبی 1.5 گیگ ثابت میگیره ، منم به همون راضیم
    بابا پارس اعصابمو خورد کرده ، روز زنگ میزنم پشتیبانی یارو میگه چون سرویس شما 256 هست باید سرعتت بین 25 تا 30 باشه ! شب هم که زنگ میزنم میگه اشتراکی هستش و فقط در صورتی باید بشون زنگ بزنم که سرعتم از 5 کیلو کمتر باشه ( یکی نیست بگه بابا دیال آپ سرعتش 7 کیلوبایته ... )

میرم به نوین نت به 2 دلیل : اولا اینکه ماهی 3 گیگ میده دوما اینکه سرویسش 512 با بورست 2 مگ هستش ، اونجا لااقل میتونم ادعای سرعت 60 کیلو رو بکنم .

اگه نوین نت هم وضعش خراب بود ، میرم مکس نت میگیرم که نه بورست داره و نه سرعتو کم میکنه

17. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •