به نظر من 1530 دل خیلی خوبه، زیگورات با باتری 9 سل و رم 4 و هارد 320 و سی پی یو 2.5 می ده 1.790
گارانتی های دیگه ارزونتره
به نظر من 1530 دل خیلی خوبه، زیگورات با باتری 9 سل و رم 4 و هارد 320 و سی پی یو 2.5 می ده 1.790
گارانتی های دیگه ارزونتره
دوستان کسی از G50 خبر نداره ؟؟
سلام، بچه ها کسی تا حالا صفحه dell 500 رو دیده؟ در مقایسه با وستروهای جدید چطوره؟
یه جا خوندم که درایو این 1525 ها مشکل داره؟آیا درسته؟
![]()
سلام
نظرتون راجع به Ibm N200 Af3 چیه؟
فقط گرافیکش کمه ولی قیمتش نسبت به DELL Vostro 1510 با همین مشخصات خیلی کمتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستانمن قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1.300 رو دارم.طبق تحقیقاتی که کردم بهترین مدل برای من vostro 1510 هستش. البته شنیدم ظاهرش زیاد جالب نیست. من هم هنوز از نزدیک ندیدمش و فقط عکسشو دیدم, البته ظاهرش زیاد برام مهم نیست. بیشتر میخوام کاراییش خوب باشه.فقط اینکه من عجله دارم و تا چندروز دیگه قصد خرید دارم. میخواستم ببینم که دوستان پیشنهاد دیگهای دارن؟
سلام
لپ تاپ کارکرده با مشخصات زیر چند می ارزه
satellite A210
رم 1
هارد 120
گرافیک redeon120
گارانتی نقش
کارکرد حدون5ماه
قبلا از همکاری و کمک دوستان متشکرم
ببخشیداگرسئوالم نابجامطرح شد.
سلام
آیا لپتاپی هست که هم Blue-ray و هم Line-in داشته باشه؟ چون من مدل های سونی که Blue-ray داشت دیدم ولی مدلی پیدا نکردم که Line-in هم داشته باشه. فقط جای میکروفون و هدفون داشت در حالی که من برای تبدیل کاست به سی دی احتیاج به Line-in دارم.
ضمناً سایت SonyStyle قبلاً یه ابزار به نام Product Advisor داشت که امکانات و قیمت مورد نظرمون رو انتخاب می کردیم و لپتاپ های مناسب رو پیشنهاد میداد الآن دیگه پیداش نمی کنم. کسی می دونه کجا رفته؟
متشکرم
Last edited by javad2625; 12-10-2008 at 01:01.
شما هرچی بخوای باید قبلش تحقیق کنی نمیشه که بگی مهم نیست فردا میخری یه چیزیش به دلت نمیشینه بعد خودتو ملامت میکنی
اول ببین چی میخوای برای چه کاری میخوای وزنش مهم ، کارایش چقدر مهم ...... بعد بگو فلان مدلو میخوام بیا اینجا ما راهنمایت کنیم
1510 هم دستگاه خوبیه خوشبختانه الان با کانفیگ های مختلفش تو بازار هست
دل لهستان تازه به بازار اومده و هنوز عيب و ايراداش مشخص نشده و به نوعي محك لازم رو نخورده اما ايرلندي ها جا افتاده تر هستن و اين رو هم بگم كه بهترين دستگاه هاي دل رو مالزي و ايرلند ميسازن ...
دل مدل 1510 دستگاه كلاسيك و قشنگيه و ظاهرش هم متنوعه ( رنگ بندي داره ) حتي ميتوني تهران پاييتخت رو بگردي با طرحهاي Special پيدا كني و دستگاه محكميه ولي اگه خواستي بگيري مالزي بگير . پيشنهاد منه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)