آره روغنش حرف نداره اون اوایل که عوض کرده بودم به وضوح حس کردم که موتور نرم تر کار میکنه
نمیدونم4 لیتر بود یا 5 ! فکر کنم 5 بودش.
اگه قصد تعویض روغن رو داری زودتر اقدام کن که قیمت های جدید تا چند روز دیگه میاد و میره بالاتر...!
آره روغنش حرف نداره اون اوایل که عوض کرده بودم به وضوح حس کردم که موتور نرم تر کار میکنه
نمیدونم4 لیتر بود یا 5 ! فکر کنم 5 بودش.
اگه قصد تعویض روغن رو داری زودتر اقدام کن که قیمت های جدید تا چند روز دیگه میاد و میره بالاتر...!
سلام دوستان
در دو سه صفحه قبل گفته بودم که از زیر ماشین (کنار فولی) اب میچکه ،یکی گفت از واتر پمپه ،خواستم عوضش کنم
یکی از دوستام گفت ممکنه از اورینگ لوله مسی هم باشه ،حالا چجوری باید بفهمم که واتر پمپ خرابه یا اورینگ لوله مسی؟
سلام.قاب پلاستیکی جلو موتور رو باز کن تا به واتر پمپ برسی اگه نشتی داشته باشه متوجه میشی.لوله مسی رو باید ماشین بره رو چاله سرویس و از زیر ماشین بازدید بشه.
کسی جواب سوالمو نمیدونه؟![]()
آقا من 3000تا رو بالاخره پر کردم.متاسفانه مصرف سوختم همچنان بیداد میکنه دیاگ زدم گفت نه داره طبیعی میسوزونه .ولی بخدا داره صدی 11تا12تا میسوزونه
من یه باک 32تایی زدم فقط 280گاهی اوقات تا 300تا بیشتر نمیره .دم عید هم هست با این کجا برم پدرم در میاد .نمایندگی قبول میکنه اگه ببرمش چون هنوز وقت
سرویس اولیش نرسیده(مثلا4500که هر عیبی داشته باشه خودت تا اون موقع حلش میکنی).
دوست من شما اصلا نوع ماشین رو مشخص نکردید انتظار دارید ما حدس بزنیم؟
نوع سوخت مصرفی ربطی به روغن کاری ماشین نداره و تنها سوپاپ ها و شمع و سیلندر با عمل احتراق رابطه مستقیم دارن
دوست عزیز من فکر کنم توفروم 131پست زدم .خوب معلومه دیگه 131
با سلام
مگه میشه واتر پمپ خود بخود نشتیش برطرف بشه؟!اخه الان دوروزه که دیگه اب نمیچکه!
امروز برای اولین بار دوبار ترمز خالی کردم که حقیقتا خدا بهم رحم کرد
پراید 131 دارم ،مدل 90 ،مشکل از کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)