این برنامه The Messenger برای من ارور میده
کسی تونست باهاش کار کنه؟
![]()
این برنامه The Messenger برای من ارور میده
کسی تونست باهاش کار کنه؟
![]()
من می خوام وقتی که آنلاین میشم کسانی که منو add کردن متوجه نشن؟ یعنی واسه انها آف باشم.
موقع آن شدن تیک سوم رو بزن Invisible...
ok
می خوام وقتی کسی منو add میکنه یاهو از من سوال نکنه که اجاز می دی یا نه. یعنی می خوام اتوماتیک همه addها رو قبول کنم.
من ندیدم همچین چیزی گزینه ای هست که بتونی باهاش هر کی خواست وبت رو ببنینه نپرسه اما واسه این نه
از این روش استفاده کن احتمالا درست شه.
روی ایکن یاهو مسنجرت راست کلیک کن.
properties رو بزن.
بعد برو رو تب compatibility
توی قسمت compatibility mode اون تیک رو بزن و ویندوز 2000 رو از اون زبانه اتخاب کن.
هالا ok رو بزن احتمال زیاد درست میشه.
parsbin جان، اين عكسي كه گذاشتي ميگه كامپوننت kewlbuttonz وجود نداره.
يه سرچ كن، همين فايل رو، دانلودش كن، بعد كپيش كن كنار فايل اجرايي برنامه. درست ميشه. اين كامپوننت هم يه جور استايل براي دكمست، كه دكمههايي شبيه OS هاي مختلف رو تو خودش جا داده.
چطور میشه پیغام های افلاین رو بعد خوند(یعنی یه کاری کرد که سیو بشه که اگه در اون لحظه نخوندی بشخ بعد خوند؟
و ایا برنامه هست که بعد از نصب بشه فهمید کیا واقعا ان هستند (یعنی اگه مخفی اومدن بالا بشه فهمید) دو تا سایت بود که نتایجشون یه جور نبود در مورد دو تا ایدی! وایکنه یکن دستا پا گیر هست یه برنامه در این مورد باشه خیلی بهتره اگرم نیست کدوم سایت نتایج واقعی تر هست
من این دو تا سایت رو سراغ دارم کدوم بهتر هست و ایا به غیر از اینا سایت دیگه ای هم هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)