این خوبه . اما به این راحتی ها هم نیست . چون توتن ها میتونن از ذخیره مخفیگاهت هم ببرن و تا زمانی که تو بخوای برسی به جایی که تولید 1000 رسیده باشی احتمالا با کاتا از روت رد میشن و تو هم مجبور به حذف اکانت میشی
این خوبه . اما به این راحتی ها هم نیست . چون توتن ها میتونن از ذخیره مخفیگاهت هم ببرن و تا زمانی که تو بخوای برسی به جایی که تولید 1000 رسیده باشی احتمالا با کاتا از روت رد میشن و تو هم مجبور به حذف اکانت میشی
من تو سرور 8 تونستم همین کار رو انجام بدم و منابع رو حتی به 1300 برسونم بهتره از لشگریان طبیعت هم استفاده کنید. ولی مهمترین نکته به نظر من اینه که تو تراوین با دهکده های نزدیکت دشمنی نکنی.
بابا کی تو سرور سه اکانت داره؟ اونی که 1 هفته است شروع شده
قویترین اکانت های تراویان اونایی هستن که غارت دارن
دشمنی نکردن=غارت 0=اکانت ضعیف
جدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
تو سرور 8 یه بازیکن به اسم benjamin linus بود که کارش فقط غارت کردن بود . این ادم بی جنبه پا پیچ من وداش حسام شد .من وداش حسام که 2 دهکده رومی نزدیک هم داشتیم با خودمون گفتیم که باید حالشو بگیریم : بعد از یک هفته تو یه شب بارونی که فقط رعد وبرق می زد سمت دهکدش حمله کردیم که فرداش اومد گفت: خیلی بی جنبه اید می خوام برم درسامو بخونم و اکانتمو حذف کنم . داش حسام عضو اتحاد رتبه 1 سرور 8 بود .هیچ کس از دهکدش زنده بر نگشت![]()
هیچ وقت ملاک مقایستو یه فرد ناشی نذار
برای مثال این مقایسه باید یه غارتگر خفنو بیاری وسط
غارتگری که از یه حمله ی دوتا ده فارم بخوره غارتگر حساب نمی شه
آرهجدای از این موردی که آرمان گفت
تجربه ثایت کرده اگر دشمنی نکنی بعدا اونا باهات دشمنی می کنن
مثلا بیشتر دشمنی ها سر ده های 15 کراپی شروع میشه.
اگر بخوای بصورت اصولی بازی کنی باید تا 50 در 50 نذاری کسی درست رشد کنه مگر هم اتحادی یا افراد خاص.
اصلا تو سرور قهرمانان هم جنگ ما با اتحاد مقابل سر همین موضوع بود که یکی از اعضاشون چسبیده به ده ما ده زد.
البته تو سرورای ایران بیخیالش شید
تو هفته ی اول تو هر دهی احتمال دیدن n عدد مدافع خفن وجود داره![]()
من نمی گم حمله نکنید اگه دید قدرتتون از بقیه بیشتره حمله رو شروع کنید من تو سروری که بازی می کردم یه دوست داشتم به اسم کاربری reza_gh اون سربازاشو تا زمانی که به عدد 300 رسید مخفی کرد بعد با یکی از دوستاش که همین امار سرباز رو داشت به یه غارتگر بی جنبه حمله کرد (اگه می خواید غارت کنید کسی رو غارت کنید که بعدا براتون دردسرنشه) این روهم قبول دارم که اول بازی مقابله با توتن ها کار سختیه ا![]()
والا منم که تراوین بازی میکنم و خودمم همیشه توتنم اوایل بازی از پس فارم کردن یه توتن بر نمیام چون 1 ساعت بعدش چند تا گرزی میزنه و ...... البته اگه طرف نوب باشه که فارم خودمه
توی اول بازی که همه به دستورات گوش می دن شما بهتره دنبال نیرو سازی و غارت باشین تا بتونین از منابع به دست اومده هم ساخت و ساز کنین هم تلفات رو جبران کنی و هم اطرافیانتون رو فارم نگاه دارین .
این خیلی مهمه که شما در نزدیکی خودتون هیچ شاخی نداشته باشین و تنها چند تا برای حفاظت و نیروی دفاعی رو داشته باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)