تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 1081 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان ...... چند وقته که یه مشکل نصیب سیستم من و یکی از دوستان شده .....
    اولین مشکل ویروسی شدن pc به یک نوع ویروسه که بسیار هوشمند و امکان نصب آنتی ویروس رو نمیده .... System Restore هم از کار افتاده .... امکان ورود به safe mode رو هم نمیده ..... با پیشرفت این ویروس یا کرم پورتهای جدیدی که از طریق usb اتصال پیدا میکند رو هم اجازه نمیده و مانع شناختن لوازم جانبی به ویندوز میشه .... من با استفاده از کسپر 7 از طریق شبکه به اسکن کردم درایواشو و تروجان و کرم رو شناسایی کرد .... تروجان هار وتا حدودی پاک کرد اما کرم ها که پاک میشدند دوباره جایکزین میشن به طوریکه فضای کامپیوتر پر شده و همش هشدار میده .... من تونستم کرمها رو تاجایی پاک کنم اما به یه چند تایی میرسید تا شناسایی میشد تغییر مسیر میدادن و از دست آنتی ویروس فرار میکردن و دیگه قادر به شناسایشون نبود ...
    با استفاده از برنامه Kill_LSASS_KGH تونستم برو تو
    safe mode اما هنوز System Restore گزینه غیر فعال کردنش خاموشه ...
    چه حرکتی کنم که بتونم فعالش کنم و بتونم آنتی ویروس رو سیستم نصب کنم و این کد مخرب ها رو هم پاک کنم .... ویندوز هم نمی تونم عوض کنم رو کامپیوتر برنامه هایی نصبه که اگه ویندوز عوض شده باید هز ینه زیادی برای نصب اون بدیم .... لطفا کمک کنید .....

سیستم خودم کسپر.0.0.506 8 نصبه کردم ... آپدیت کردم ... اما خیلی ضعف عمل مکنه .... مثلا فایلی که مطئن بودم توش ویروسه رو cd کپی کردم و هنگامی Cd رو اجرا کردم تا داخل فایل هاش نشدم نتونست ویروس رو شناسایی کنه و اسکن هم کردم دیر اسکن کرد ... اما از همین روش با کسپر 7 استفاده کردم به محض ورود Cd ویروس رو شناسایی کرد و اخطار داد .... حالا شما بگید اشگال از کجاست ؟؟؟؟؟

راستی این معنیش چی میشه .....

و این رو میده ......

به نظر شما مشکل کجاست ؟ ......

من errorي در تصاويري كه قرار داديد نميبينم.در صورت وجود مشكل يا پيدا كردم ويروس چراغ سبزي كه در تصوير وجود داره به رنگ زرد يا قرمز درمياد.
    در مورد وجود ويروس در CD و عدم هشدار كاسپر نيز ممكنه ويروس از نوع اتوران نباشه و تا زمانيكه ويروس اجرا نشه يا روي فايل آلوده كليك نشه اعلام هشدار نكنه.در صورت پيدا كردن ويروس در روي CD رايت شده ميتونه جلوي خرابكاري آن در سيستم رو بگيره چراكه فايلهاي آلوده از روي CD قابل پاك شده نيستند.

در مورد سيستم آلوده اي كه فرموديد توصيه ميكنم از CD بوتيبل آنتي ويروس Avira استفاده كنيد و سيستم را با استفاده از اين CD راه اندازي كرده و كاملا و با شدت تنظيمات آنرا اسكن كنيد.حتما از آنتي اسپايورهاي خوبي مانند Spyware Doctor نيز استفاده و آنرا آپديت كرده و سيستم خود را كامل اسكن كنيد.
    در صورت ادامه مشكل انرا در انجمن "اورژانس سيستمهاي آلوده" مطرح كنيد و تاپيكهاي مهم آن انجمن را نيز مطالعه بفرماييد.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

باتشکر فراوان از دوست گرامیHamilton..... همانطور که میدونید در نسخه 8 در هنگام آپدیت یکسری فکسیت نصب میشه که باعث قانونی شدن آنتی ویروس میشه اما من در تصویر دوم منظورم no active threats بوده چه مفهومی دارد .... و در مورد CD بوتيبل آنتي ويروس Avira اگه ممکنه برام URL دانلود روبزای ممنون میشم .... از cd بوتیبل کسپر استفاده کردم اما کار نکرد .... باز هم ممنون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

شما يكبار اقدام به repair كاسپر كنيد.وارد منوي srart بشيد.گزينه kaspersky antivirus را انتخاب و سپس گزينه modify,repair or remove را انتخاب و در پنجره جديدي كه نمايش داده ميشه گزينه repair را انتخاب كنيد.

هم آنتي ويروس و هم اينترنت سكيوريتي هر دو وظيفه دارند جلوي ويروسها و تروجانها و كلا بدافزارها رو بگيرند.فرق اين دو محصول نيز بارها توضيح داده شده.اينترنت سكيوريتي حاوي همان آنتي ويروس كمپاني مربوطه است بهمراه يكسري امكانات و برنامه هاي امنيتي بيشتر مثل وجود فايروال و آنتي اسپم و موارد ديگر.و به اين صورت نيست كه آنتي ويروسي كه داخل اينترنت سكيوريتي نصب ميباشه ضعيفتر از خود انتي ويروس عمل كنه چرا كه همون آنتي ويروسيه كه افراد بعضا بنا به دلايلي بصورت تكي از آن استفاده ميكنند.
    اينكه ميفرماييد چرا همه افراد از اينترنت سكيوريتي استفاده نميكنند نيز دلايل مختلفي داره.افراد داراي سطح دانش و آگاهيهاي مختلفي هستند و هركسي بنا به دانش خود و نيز مسايل شخصي و سليقه اي از محصولات مختلفي استفاده ميكنند.از طرف ديگه تا بحال آماري در اين زمينه منتشر نشده كه تعداد افرادي كه از آنتي ويروس استفاده ميكنند بيشتر از افرادي ميباشه كه اينترنت سكيوريتي استفاده ميكنند.
    در مورد سوال آخر بايد عرض كنم كه اصلا به اين صورت نيست كه كاسپر خيلي از فايلها رو به عنوان ويروس ميشناسه.بستگي داره تنظيمات آن به چه صورت ست شده باشه و نيز به محيط كاربر و فعاليتي كه فرد با سيستم خودش نيز انجام ميده نيز بستگي داره.مثلا فرض كنيد من فردي هستم كه دائما به سايتهاي مشكوك و آلوده سر ميزنم.روي هر لينكي كه ميبينم كليك ميكنم خب مطمئنا احتمال آلودگي سيستم من در مقايسه با فردي كه مسايل امنيتي را بخوبي رعايت ميكنه بيشتره و در اين حالت پيغامهاي كاسپر نيز بيشتر ميشه.نكته اي هم بايد توجه داشت اينه كه هميشه پيغامهاي كاسپر دال بر آلودگي سيستم نميباشه.اگر با پيغامهاي كاسپر به درستي مواجه بشيم مطئنا به يك محصول دلچسب تبديل ميشه و ديگه سوهان روح نميشه.اينكه يك محصول امنيتي ساكت و بي سروصدا و بدون دادن هيچ پيغامي براي ما كار كنه دليل بر برتري اون محصول نيست اين امر ممكنه يك نقطه ضعف امنيتي بزرگ هم باشه.

ممنون از پاسخ شما .
    به هر حال من دوست دارم از کسپر اسکی استفاده کنم اما نمی تونم . چون کی هاش رو پیدا نمی کنم . تو اون سایت هم که معرفی شده در تاپیک مربوطه می رم و کی رو دانلود می کنم اما جواب نمی ده .

داره خودمونی میشه MAH-AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل یا کاسپرسکی

سلام

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که من بازی gears of war رو تو کامپیوترم داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ولی الان یکی دو روزه پیغام خطای

you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

رو میده هر چی فکر میکنم کار خاصی رو سیستم انجام ندادم که باعث این مشکل شده باشه فقط من انتی ویروسمو عوض کردم و کاسپرسکی 2009 ریختم . البته یادم میاد پارسالم یه همچین مشکلی با کاسپرسکی داشتم که کلی از بازیهامو نمیگذاشت اجرا کنم تا جایی که مجبور شدم پاکش کنم جاش norton 360 ریختم که دیگه اروری نمیداد حالا میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که من بازی gears of war رو تو کامپیوترم داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ولی الان یکی دو روزه پیغام خطای

you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

رو میده هر چی فکر میکنم کار خاصی رو سیستم انجام ندادم که باعث این مشکل شده باشه فقط من انتی ویروسمو عوض کردم و کاسپرسکی 2009 ریختم . البته یادم میاد پارسالم یه همچین مشکلی با کاسپرسکی داشتم که کلی از بازیهامو نمیگذاشت اجرا کنم تا جایی که مجبور شدم پاکش کنم جاش norton 360 ریختم که دیگه اروری نمیداد حالا میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست ؟
    فايلهايي كه بنظز شما سالم ميرسند و مشكلي ندارند را به قسمت trust اضافه كنيد(البته اگر نسخه 8 اين محصول استفاده ميكنيد).

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من امروز kav رو لز سایتش دانلود و با key file اکتیو کردم ولی بعضی موقع این پیغام رو میده: You are using trail version
    من اکتیوش کردم 77 روز هم وقت داره چرا این پیغام میاد.
    موقع آپدیت هم روی 99 درصد گیر میکنه نیم ساعت روی 99 درصد صبر کردم هنوز داشت فایل دانلود میکرد ولی 100 درصد نمیشد!!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من امروز kav رو لز سایتش دانلود و با key file اکتیو کردم ولی بعضی موقع این پیغام رو میده: You are using trail version
    من اکتیوش کردم 77 روز هم وقت داره چرا این پیغام میاد.
    موقع آپدیت هم روی 99 درصد گیر میکنه نیم ساعت روی 99 درصد صبر کردم هنوز داشت فایل دانلود میکرد ولی 100 درصد نمیشد!!
    شاید Key ای که شما استفاده میکنید ، تریال باشه ( Key های تریال از 15 تا 90 روز منتشر میشوند )

مشکل آپدیت هم باید صبر کنید تا کامل شود

باتشکر فراوان از دوست گرامیHamilton..... همانطور که میدونید در نسخه 8 در هنگام آپدیت یکسری فکسیت نصب میشه که باعث قانونی شدن آنتی ویروس میشه اما من در تصویر دوم منظورم no active threats بوده چه مفهومی دارد .... و در مورد CD بوتيبل آنتي ويروس Avira اگه ممکنه برام URL دانلود روبزای ممنون میشم .... از cd بوتیبل کسپر استفاده کردم اما کار نکرد .... باز هم ممنون
    no active threats یعنی اینکه هیچگونه تهدیدی سیستم شما رو تهدید نمیکنه و از دید کسپرسکی سیستم روال کاملا مثبتی داره

در زمینه لینک دانلود CD بوتيبل آنتي ويروس Avira

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای برگرداندت System Restore از فایل زیر استفاده کنید ( البته پیش از آن یک بک آپ از رجیستری تهیه نمایید )
    Last edited by majid20; 07-02-2009 at 16:17.

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid2220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما يكبار اقدام به repair كاسپر كنيد.وارد منوي srart بشيد.گزينه kaspersky antivirus را انتخاب و سپس گزينه modify,repair or remove را انتخاب و در پنجره جديدي كه نمايش داده ميشه گزينه repair را انتخاب كنيد.
    ریپیر رو هم زدم باز هم درست نشد کلا پاکش هم کردم از اول نصبش کردم بازم درست نشد چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آپدیت kav تموم میشه ولی هنوز مینویسه Databases are obsolete

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم این مشکلو دارم با کی های مختلف هم امتحان کردم درست نشد دیگه مغزم کار نمی کنه.
    ریپیر رو هم زدم باز هم درست نشد کلا پاکش هم کردم از اول نصبش کردم بازم درست نشد چی کار کنم
    شما از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا کسپرسکی رو کرک کردید ؟
    آپدیت kav تموم میشه ولی هنوز مینویسه Databases are obsolete
    شما ابتدا تاریخ سیستم را چک کنید

سپس یک بار با فیلطرشکن یا v-p-n آن را به روز نمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •