سلام دوستان ...... چند وقته که یه مشکل نصیب سیستم من و یکی از دوستان شده .....
اولین مشکل ویروسی شدن pc به یک نوع ویروسه که بسیار هوشمند و امکان نصب آنتی ویروس رو نمیده ....
System Restore هم از کار افتاده .... امکان ورود به safe mode رو هم نمیده ..... با پیشرفت این ویروس یا کرم پورتهای جدیدی که از طریق usb اتصال پیدا میکند رو هم اجازه نمیده و مانع شناختن لوازم جانبی به ویندوز میشه .... من با استفاده از کسپر 7 از طریق شبکه به اسکن کردم درایواشو و تروجان و کرم رو شناسایی کرد .... تروجان هار وتا حدودی پاک کرد اما کرم ها که پاک میشدند دوباره جایکزین میشن به طوریکه فضای کامپیوتر پر شده و همش هشدار میده .... من تونستم کرمها رو تاجایی پاک کنم اما به یه چند تایی میرسید تا شناسایی میشد تغییر مسیر میدادن و از دست آنتی ویروس فرار میکردن و دیگه قادر به شناسایشون نبود ...
با استفاده از برنامه Kill_LSASS_KGH تونستم برو تو safe mode اما هنوز System Restore گزینه غیر فعال کردنش خاموشه ...
چه حرکتی کنم که بتونم فعالش کنم و بتونم آنتی ویروس رو سیستم نصب کنم و این کد مخرب ها رو هم پاک کنم .... ویندوز هم نمی تونم عوض کنم رو کامپیوتر برنامه هایی نصبه که اگه ویندوز عوض شده باید هز ینه زیادی برای نصب اون بدیم .... لطفا کمک کنید .....
سیستم خودم کسپر.0.0.506 8 نصبه کردم ... آپدیت کردم ... اما خیلی ضعف عمل مکنه .... مثلا فایلی که مطئن بودم توش ویروسه رو cd کپی کردم و هنگامی Cd رو اجرا کردم تا داخل فایل هاش نشدم نتونست ویروس رو شناسایی کنه و اسکن هم کردم دیر اسکن کرد ... اما از همین روش با کسپر 7 استفاده کردم به محض ورود Cd ویروس رو شناسایی کرد و اخطار داد .... حالا شما بگید اشگال از کجاست ؟؟؟؟؟
راستی این معنیش چی میشه .....

و این رو میده ......

به نظر شما مشکل کجاست ؟ ......