تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 737 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا حسام ممنون
    مشکل ماشینی که پیشنهاد دادید اینه که من شهرستانم. قطعه و غیره اذیت میکنه.
    راستی به نظرتون تندر e2 فول ارزون میشه؟ چون الان پارس خودرو بعد از دو هفته تعطیلات تابستانی، دعوت نامه ها رو داده و داره میده. لازم به ذکره که E2+LP الان صفر کیلومتر 15.800 سراغ دارم و می تونم بخرم. منتظر باشم یا نه.
    یه نکته دیگه: ارتفاع صندلی E2 را وقتی می بری بالا رو دید جلو تاثیر داره؟
    کاش می شد قبل از خرید، پشت فرمون بشینم و یه دوری بزنم.
    حالا فكر كردي تندر لوازمش خيلي خوب گير مياد؟تندر كه بدتر از ورنا لوازمش پيدا ميشه تازه خيلي هم گرونتره.در ضمن اگه ورنا تميز گير بياري اصلا پاتو به تعميرگاه باز نميكنه.در ضمن نميدونم كدوم شهرستان هستيد ولي من در دورترين مناطق سيستان بلوچستان كه هيچ امكاناتي نيست ديدم از ورنا خيلي خيلي استقبال ميكنن به همين دليل كه هم كم مصرف هست هم استقامتش تز هر نظر زياده.شخصا جاي شما بودم با تمام ارادتي كه نصبت به تندر دارم اصلا نميخريدم چون رانندگي با تندر براي شما جز عذاب چيزي نيست.
    در ضمن اگر تصميمت براي خريد تندر قطعي هست 15.800 الان مفته چون قيمت رسيده به 16.350
    خود داني

2. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

با سلام
    ببینید دوست عزیز سلیقه هر کس فرق میکنه و اگه هر کس بیاد سلیقه خودشو اینجا بگه دیگه کلا اینجا به هم میریزه!
    شما باید انتظارات خودتون رو بگید تا ام نسبت به انتظارات شما ماشین مورد نظرتون رو معرفی کنیم
    قوانین بخش مشاوره:

خودم چند تا میگم شما بدیها و خوبیهاشو بگید و انتخاب خودتون رو تو این جند تا بگید:

1-زانتیا 83 تــــمیز

2-پژو 405 آکبند دوگانه سوز abs

3-پژو 206 اس دی

4-پژو پارس 87

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام دوستان ، شما بین سمند EF7 مدل 88 ( 16.5 تومن ) و سمند EF7 صفر (17.7 ) کدوم رو انتخاب میکنین ؟ چرا ؟

( من شنیدم سری های قبلی EF7 کیفیت ساخت بهتری دارن )

پیشاپیش ممنون

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هاچبك كه از صندوق دار گرونتره.تازه دوگانه هم نميشه ولي اگر يك مدل پايين تميز گير بياري ميشه با 5.500 خريد.شايد تا 5 هم گير بياد ولي خيلي بايد بگردي.
    حالا فكر كردي تندر لوازمش خيلي خوب گير مياد؟تندر كه بدتر از ورنا لوازمش پيدا ميشه تازه خيلي هم گرونتره.در ضمن اگه ورنا تميز گير بياري اصلا پاتو به تعميرگاه باز نميكنه.در ضمن نميدونم كدوم شهرستان هستيد ولي من در دورترين مناطق سيستان بلوچستان كه هيچ امكاناتي نيست ديدم از ورنا خيلي خيلي استقبال ميكنن به همين دليل كه هم كم مصرف هست هم استقامتش تز هر نظر زياده.شخصا جاي شما بودم با تمام ارادتي كه نصبت به تندر دارم اصلا نميخريدم چون رانندگي با تندر براي شما جز عذاب چيزي نيست.
    در ضمن اگر تصميمت براي خريد تندر قطعي هست 15.800 الان مفته چون قيمت رسيده به 16.350
    خود داني
    دوستان در موقع پست دادن دقت کنید!
    پست دادن پشت سر هم خودداری کنید.
    دوستان فکر نمیکنید بعضی از پست هاتون اسپم محسوب میشه؟؟؟
    یک بار اخطار گرفتید نمیخوام یک بار دیگه اخطار بگیرید!
    لطفا جو فروم رو به هم نریزید! اگه مشکلی دارید به همکاران بخش اتومبیل گزارش دهید.

6. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان در موقع پست دادن دقت کنید!
    پست دادن پشت سر هم خودداری کنید.

یک بار اخطار گرفتید نمیخوام یک بار دیگه اخطار بگیرید!
    لطفا جو فروم رو به هم نریزید! اگه مشکلی دارید به همکاران بخش اتومبیل گزارش دهید.
    فرشاد جان قربونت گاهي وقت ها موقع جواب دادن به دو تا پست بينش فاصله ميفته بعد اينجوري ميشه اگر نه كه خود به خود يكي ميشه.ولي در عين حال چشم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1- هر گونه توهین و یا احانت ممنوع هستش
    2-تو انتخاب هر کلمه از پستها دقت کنید
    3-حدس میزدم مجبورم یک بار بهتون گوش زد کنم
    4-هر پستی که به نظرتون اسپم میاد به مدریت گزارش کنید و جواب ندید تا بحث بالا نگیره .
    این فقط یک گوشزد بود دفعه دیگه حذف پستها و در آخر اخطار
    همه کاربرها ملزم به رعایت قوانین کلی انجمن و همچنین قوانین بخش اتومبیل و بخش مشاوره هستن .

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام بچه ها

آقا ما خواستیم L90 E2.LP بگیریم گفتن داره گرون میشه و نمیدونم قطعاتش گیر نمیاد و امکان داره اتاق به صدا بیوفته و خدمات پس از فروش خوبی نداره و ...

رفتیم سراغ سمند LX سال سفارشی , گفتن فقط 3 تا رنگ داره که سفید و نقره ای آب کبود بود. خواستیم اقدام کنیم که یهو شنیدیم دیفرانسیل های سمند های جدید از چین وارد میشه و چندین کیلو متر راه رفتن به صدا میوفته.(این موضوع برای یکی از اعضای شرکت سایپا دیزل اتفاق افتاده )

الان هم چشمم 206SD V9 رو گرفته که یهو یه مورد دیگه به اسم MVM 530 جلوم سبز شد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم !!

یه مقایسه ی خوب و فنی بین 206SD V9 و MVM 530 واسم بزارید ممنون میشم.

البته ما MVM 110 داشتیم به خاطر همین یکم دلم از این 530 میلرزه البته ماشینه خوبی بود ولی خب دیگه چینی چینیه .

اینم اطلاعات در مورد MVM 530 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دمه همتون گرم.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

خودم چند تا میگم شما بدیها و خوبیهاشو بگید و انتخاب خودتون رو تو این جند تا بگید:

1-زانتیا 83 تــــمیز

2-پژو 405 آکبند دوگانه سوز abs

3-پژو 206 اس دی

4-پژو پارس 87

کسی نیست جواب بده؟

من ماشین دوگانه سوز... 5 نفره ... با کلاس--- ایمن.... میخوام که زیر 18 تومن باشه

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار سختی نیست برو یه ازمایشی بکن!

الان اگه بخوای یه هاچ بک تمیز پیدا کنی باید حداقل 5 تومن خرج کنی.

بر خلاف جنتو پروتون ایمپین و ویرا اصلا ماشینای خوبی نیستن به همین خاطر هم تو بازار موفق نبودن!

از من یک نصیحت! دور 206 کارکرده رو خط بکش! مدل 80 - 81 اونم برای کسی که تازه گواهی نامه گرفته اصلا خوب نیست!
    میدونم 206 یک ماشین وسوسه کننده ای هستش اما به فکر خرج افتادنش باش که اگه به خرج بیوفته خیلی اذیتت میکنه هیچ، باید پول کزافی هم خرج کنی! که 206 هم به پر خرج بودن معروفه اگه باز قبول نداری برو از مکانیک ها بپرس.
    پرشيا 80.81 چطور؟206 تيپ 2 مدل 84يا85 شم اذيت ميكنه؟ميگين تو خرج ميفته حدودا چه جوري خرج ميندازه؟ماهي چقدر؟

داره خودمونی میشه jigili28sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید یک ماشین تا سقف 18 ملیون میخوام و تعدادمون هم 5 نفره .ایمنی و مصرف کم هم برام شرطه .چی پیشنهاد میدین

با سلام دوباره کسی نیست یه راهنمایی بده به ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •