تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 433 از 551 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من اینترنت مخابرات 256k دارم. چون دانلود زیاد دارمو اهل دانلود شبانه نیستم برام خیلی از صبانت 128k که قبلا داشتم بهتره ولی بعضی وقتا سرعت کمش کلافم میکنه. به نظر شما چیکار کنم؟ 512k مخابراتو بگیرم یا شرکتی هست که با سرعت بالاتر و حجم دانلود بالا اینترنت با قیمت ماهی 20-30 تومن ارائه بده

داره خودمونی میشه Khashayar1Jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راه اندازی adsl مخابرات چند روز طول میکشه؟؟؟
    خط رانژه شده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

راه اندازی adsl مخابرات چند روز طول میکشه؟؟؟
    خط رانژه شده است
    با سلام
    خوب اگه خط رانژه شده باشه از سمت مخابرات دیگه اینترنتتون هم تا 24 ساعت باید راه بیفته

موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

سلام دوستان. من اینترنت مخابرات 256k دارم. چون دانلود زیاد دارمو اهل دانلود شبانه نیستم برام خیلی از صبانت 128k که قبلا داشتم بهتره ولی بعضی وقتا سرعت کمش کلافم میکنه. به نظر شما چیکار کنم؟ 512k مخابراتو بگیرم یا شرکتی هست که با سرعت بالاتر و حجم دانلود بالا اینترنت با قیمت ماهی 20-30 تومن ارائه بده
    دیگه چی؟نوشابه نمی خوای؟

5. این کاربر از Amin Asterix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

سلام دوستان ! من اینترنت مخابرات 1 مگ دارم ! حالا از 3 روز پیش سایت خودم رو باز نمیکنه ! اول فکر کردم سرور دان شده ولی به پسر عموم که آمریکا هست آدرس رو دادم گفت مشکلی نداره ! میشه تست کنید و بگید مشکل از ISP هست یا چیز دیگه ؟ مرسی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

باز می شود ..

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان ! من اینترنت مخابرات 1 مگ دارم ! حالا از 3 روز پیش سایت خودم رو باز نمیکنه ! اول فکر کردم سرور دان شده ولی به پسر عموم که آمریکا هست آدرس رو دادم گفت مشکلی نداره ! میشه تست کنید و بگید مشکل از ISP هست یا چیز دیگه ؟ مرسی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من از مخابرات اروميه سرويس دارم. اين سايت براحتي باز شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون
    سرعت دانلود و مدت راه اندازی چقدر هست؟؟؟؟
    سرعت دانلودش که رو خودش بسته اس.. مثلا اگه 256 داشته باشی نهایتا تا 32- می تونی بگبری که خب بیشتر وقتا تا اون حد نمی ره معمولش 22-25

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

من از مخابرات اروميه سرويس دارم. اين سايت براحتي باز شد.
    منم خودم از مخابرات مشهد سرویس دارم. باز شد مشکلی نداشت

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

دیگه چی؟نوشابه نمی خوای؟
    باید ببینی دنبال چی هستی اگه سرعت برات مهمه، تو مشهد ، چون پورتای شاتل بازه، هیچی شاتل نمی شه اگه ام ترافیک می خای ف دانلودت زیاده هیچی مخابرات نمی شه، ولی اگه می تونی هزینه کنی همون شاتل و بگیر با ترافیک های اضافی

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

شما تا محدود نکردن یک ساله بگیر مشهد هم که هستی نه قم مشکل چیه؟
    تازه محدود کردن هم بازم میریم سراغ صبانت و شاتل و ... که شبانه دارن

مخابرات 512 اش را میده 21 تومن

سلام
    نباید به همین راحتی ریسک کرد . اومدیم و رفتیم یکسال گرفتیم بعد اومدن ما رو هم به زور بردن توی طرح باید یکسال بسیازیم و بسوزیم و یا بی خیال پولی بشیم که دادیم .

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

من میگم ما جزء کلان شهرهای اصلی هستیم اگر چنین طرحی زدن باید اعتراض کنیم اونم وسیع و از همین تایپیک هماهنگ بشیم برای اینکار .
    چون اگه هر کس جدا بره و اعتراض کنه جوابش و میدن و در نطفه خفه میکنن چون کارشون همینه .

پس دوستان اگه این اتفاق خدای نکرده افتاد برای مشهد همه توی همین تایپک هماهنگ بشیم .

سپاس[/QUOTE]
    مگه ترافیک چقدر خرج داره که بخان محدودش کنن و آزادش کنن و این جور حرفا...... این ترافیکا برا ما که میخاییم بخریم از جای دیگه باید پول بدیم، وگر نه خود مخابرات پولی نمی ده که باز بخادد بابتش از مشترکاش پول بگیره....بعدشم به خاطر این که شرکت هاییی که تو مشهد سرویس می دن خودشون قوی عمل می کنن مخابرات برای رقابت هم که شده نمی تونه همچین کاری بکنه

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

سلام دوستان .
    شاتل سرعت 128 با دانلود128 وترافيك نامحدود ماهي 28000تومن به نظر شما چطوريه؟

شما از کجا می دونی شاتل همچین سرویسی داره؟ من که نشنیدم فکرم نمی کنم

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

کسی دقیقا جواب سوال ما رو نمی دونه؟
    ممنون

مرکز فرشچی جز مراکز شلوغ هس، ولی خب نباید این قد طولانی بشه، احتمالا دفتر خدمات ارتباطی که ثبت نام کردی یا... بهر حال یه جایی غیر مخابرات گیره... چون الان خود شرکتای خصوصی سر 10 روز می دن... چی برسه به این که مال خود مخابراته

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

الان سه چهار روزي ميشه اينترنتم از ساعت ٨ شب اينا نيمه قطع ميشه تا ساعت ١ و٢ مسخرشو در آوردن.
    از کجا داری؟

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

اینطور که دوستان میگن 512 گرفتن از مخابرات محاله
    کسی هست 512 داشته باشه از مخابرات؟
    مدرک چی بردن؟

برای چی محال؟؟؟؟ با کارت دانشجویی راحت می ده

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام دوستان برای دانلود شبانه 512 بگیرم یا 128؟ اصلاً شبا با هم فرقی می کنند؟

اگه دنبال استفاده تو شب هستی،ترافیک رایگان میخای، مخابرات بگیر... اینا که شب رایگان دارن افتضاحه.. پول برقت در نمیاد از ترافیکی که دانلود می کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقایون کسی از ابن سرویس محدوده مخابرات خبری نداره !؟

که سرعتش واقعا روی چند میدن !؟ یعنی مثل شاتل توی روز باز میذارن !!!؟ ؟ ؟

و اینکه ایا شبانه رایگان داره !؟ اگه داره سرعت روی چند میدن !؟ ؟

ممنون

وقتی ترافیک نامحدوده که عزیز شبانه رایگان و نارایگان معنی نداره که.... تا دلت می خاد دانلود کن..... ولی با سرعت پایین.....

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وقتی ترافیک نامحدوده که عزیز شبانه رایگان و نارایگان معنی نداره که.... تا دلت می خاد دانلود کن..... ولی با سرعت پایین.....
    برادر من گفتن سرویس محدود مخابرات یعنی طرح صبا , سرویس 128 صبا دانلود بین 50 KB تا 60 KB , و شبانه رایگان نداره اما روزهای خاص گویا به اندازه ترافیک سرویست بهت هدیه میده که 1 روزه باید استفاده کنی , مثلا روز ولادت حضرت فاطمه به من 9 گیگ ترافیک اضافه کرد که فقط تا ساعت 24 اعتبار داشت .........
    من طرح صبا طلایی دارم ( سه ماه 9 گیگ)

12. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •