تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 1126 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خوب حالا اگه بدم بهش و هارد رو تعمیر بکنه و اطلاعات رو هم ریکاوری بکنه میشه به هارد اطمینان داشت که دوباره اطلاعات رو دوباره توش بریزم و وازش استفاده بکنم. واز این نترسم که باز این جوری بشه.
    فکر نکنم مشکلی باشه ولی یکم ریسکه باید خودش ضمانت کنه

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 13681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    آمادای

پيش فرض

صدا اگه در فاصله ی 2 الی 3 ثانیه باشه معمولا از فریم ویر و آی سی درایور هد است
    شما اگه با بدسکتور گیری مشکلتون حل نشد باید اول از همه اتصالات هارد رو چک کنید و با یک پاور دیگه هارد رو تست کنید درست نشد باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید
    هاردتون ویروسی نیست ؟
    چطوری آپدیت کنم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه موردهای قبلی رو تست کردین برای آپدیت فریم ویر هارد باید برین سایت هاردتون و فریم ویرشو دانلود کرده و نصب کنید قبل از این کار حتما از اطلاعات بکاپ بگیرید
    اگه فریم ویر پیدا نشد بدید بیرون یا رابط یا pc3000 براتون درست کنن
    با یک پاور دیگه هارد چک شده ؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندوقت پيش پاور سيستمم سوخت ! پاور رو عوض كردم . ويندوز رو هم عوض كردم . از اون موقع به بعد چراغ قرمز هارد هميشه بصورت ثابت ( ونه چشمك زن ) روشنه !!! يكي از سي دي رايتر ها هم ويندوز نميشناسه !!!!!! اين مشكلات از چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ وقتي ويندوز مياد بالا تازه چراغ سي دي رايترم چشمك ميزنه ولي بازم ويندوز نميشناسه اونو !!!!!!! الان وقتي تو My computer‌ميرم يه خورده سنگين شده و يه مقدار سرچ ميكنه تا درايوها بياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ايراد از كجاست ؟؟؟؟؟ درايو C بيشتر از 12 گيگ حجم خالي داره . از نظر ويروس هم خيالم راحته . چون هم آنتي ويروس دارم و هم فايروال كه هردو آپديت هستن .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چندوقت پيش پاور سيستمم سوخت ! پاور رو عوض كردم . ويندوز رو هم عوض كردم . از اون موقع به بعد چراغ قرمز هارد هميشه بصورت ثابت ( ونه چشمك زن ) روشنه !!! يكي از سي دي رايتر ها هم ويندوز نميشناسه !!!!!! اين مشكلات از چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ وقتي ويندوز مياد بالا تازه چراغ سي دي رايترم چشمك ميزنه ولي بازم ويندوز نميشناسه اونو !!!!!!! الان وقتي تو My computer‌ميرم يه خورده سنگين شده و يه مقدار سرچ ميكنه تا درايوها بياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ايراد از كجاست ؟؟؟؟؟ درايو C بيشتر از 12 گيگ حجم خالي داره . از نظر ويروس هم خيالم راحته . چون هم آنتي ويروس دارم و هم فايروال كه هردو آپديت هستن .
    علت ابنکه درایو رو باز میکنید و طول میکشه تا باز شه و سرچ میکنه به این دلیل است که هارد درگیره و مشغول و این تو سرعت سیستم تاثیر میزاره
    پیشنهاد من اینه که با یک پاور دیگه هم سیسیتم رو چک کنید درست نشد ممکنه به هارد آسیب رسیده باشه
    که این مشکل میتونه از فریم ویرو و هد هارد باشه البته این مشکل از ویندوز و وجود پروسس ها و برنامه های اضافه هم میتونه باشه
    در مورد درایو :درایو الان کلا تو بایوس شناخته نمیشه ؟ ساتا است یا ide ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ide هست . چراغ هميشه روشن هارد چي ؟؟؟؟؟؟ اصلا چشمك هم نميزنه !!!!
    در ضمن تا يه مدت خيلي كوتاهي ( شايد 2 روز بعد از تعويض ويندوز ) درايو رو ميشناخت !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ide هست . چراغ هميشه روشن هارد چي ؟؟؟؟؟؟ اصلا چشمك هم نميزنه !!!!
    در ضمن تا يه مدت خيلي كوتاهي ( شايد 2 روز بعد از تعويض ويندوز ) درايو رو ميشناخت !
    علت روشن موندن چراغ هارد رو بهتون گفتم پستم رو بخونید
    کابل ide درایو رو عوض کنید و جای کایب رو هم عوض کنید اگه از دو خرجی ide استفاده میکنید جامپرهاشو تنظیم کنید و با یک پاور دیگه درایو رو چک کنید نگفتین درایو اپتیک تو بایوس شناسایی میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد من به غير از سي دي رايترم دي وي دي رايتر هم دارم كه قبلا هردو رو سيستمم ميشناخت . اما الان با وجود اينكه همون كابلهارو زدم سي دي رايتر رو ديگه نميشناسه !!!! منظورتون رو متوجه نميشم . چه جوري بايد تو بايوس رو چك كنم كه بشناسه ؟؟! جامپرهاي هارد از قبل كه تغيير نكرده . بازم لازمه جاشو عوض كنم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببينيد من به غير از سي دي رايترم دي وي دي رايتر هم دارم كه قبلا هردو رو سيستمم ميشناخت . اما الان با وجود اينكه همون كابلهارو زدم سي دي رايتر رو ديگه نميشناسه !!!! منظورتون رو متوجه نميشم . چه جوري بايد تو بايوس رو چك كنم كه بشناسه ؟؟! جامپرهاي هارد از قبل كه تغيير نكرده . بازم لازمه جاشو عوض كنم ؟؟؟؟
    دوست من شما برید تو بایوس برید تو standard cmos featuets ببینید اسم درایو های اپتیک تو هارد است یا نه
    چون دوتا درایو ide است این مشکل نمیتونه از تنظمیات بایوس باشه یا از اتصالات درایو است یا کانکتور برق یا پاور یا خود درایو جامپرها رو هم که چک کردید
    اون مورد تو بایوس رو چک کنید و جوابشو بدین

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی میشه بگه کلا بد سکتور چیه؟چطوری بفهمیم هاردمون بد سکتور داره یا نه؟و چه مشکلاتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •